Bestämt tapeter!!

Jag har nog inte talat om för er att vi far till Sundsvall nu snart.. Lars är bara och jobbar lite sen ska vi packa in sakerna i bilen sedan far vi.. :) Blir nog kvar tills på onsdag. Sookie får vara hos Ivar då vi ska ta upp Lydias växa-säng som min mammas morfar, Tage har gjort, som vi alla har legat i. Det är ju även från min mammas mormor Lydia kommer ifrån också. :) Tage och Lydia! För att komma till saken så kommer bilen vara proppfull.. Sabina, min brors sambo har frågat några av sina kompisar ifall dom har en barnvagn som vi kunde få låna. Så full är bilen. Barnvagnen får inte ens plats. Som tur var så fick vi låna en vagn utav Sabinas vän. :)

Aja nog om det. Ska också tala om för er att vi har bestämt tapeter i vardagsrummet nu också men vi har inte beställt dom än. Sen har vi målat taket också, halva var typ, och min halva blev sämst, har missat på flera ställenså de behöver målas om.. Men så blir det ibland. Frammåt går det i alla fall. :)

Ne, nu har ja inte tid längre, ska gå och fixa det sista innan vi ska fara.. :) Puss!

BVC

Jag kom på att jag glömt skriva upp här i bloggen hur mycket Lydia väger.. Vill som göra det så jag kan gå tillbaka och titta.. Även fast det är uppskrivet i boken också, men ändå. Har två gånger att skriva in här.. :)

Datum: 10-01-08 1 år!
Vikt: 8470 g
Längd: 74 cm
Huvudomfång: 45,1 cm

Datum: 09-12-14
Vikt: 8345 g
Längd: 74 cm
Huvudomfång: 44,7 cm

"Nu"
Datum: 10-02-12 
Vikt: 8670 g
Längd: 76,5 cm
Huvudomfång: ----

Förra gången
Datum: 10-01-08 1 år!
Vikt: 8470 g
Längd: 74 cm
Huvudomfång: 45,1 cm


Vi mätte huvudomfånget, för vi var bara där för att få vaccinet och jag ville bara koll vikten då hon är rätt så liten.. Fast hon följer sin kruva, är pigg, glad, äter mat och mår bra så då spelar det ingen roll ifall hon är stor eller liten!! Jag och Lars är ju inte heller så stora av oss heller.. :)
Nästa gång är väl 18 månaders kontrollen.. :)

Bakom elementet

Vad händer idag då?

Igår målade vi bakom elementet också, så nu är det klart.. Ikväll blir det att måla taket en vända. Vi ska snart, efter att Lars har kommit från simningen åka iväg och köpa färg. :) Jag hämtade ut några tapetpärmar igår också, så vi höll på att bäddra igenom dom igårkväll. Det var några som vi fastnade för, men ska låna hem mer pärmar och kolla igenom senare ikväll. Bara för att vara på den säkra sidan. :)

Ne, nu ska jag försöka göra mig iordning medans Lydia leker på själv. Hoppas ni får en bra dag!

....

Jagvägrarattpubliceradetsophiaskrivercp.blogg.se

LARS SKA BYTA

Gårdagen spenderade vi hemma hos Simon och Jennifer, Simon var ju såklart och jobbade under dagen.. Lydia och Liam är bara allt för gulliga.. Dom leker med varandra jätte bra nu men dom "bårkar" på/med varandra också.. Om ena tar den andres leksak kan det bli ett jävla liv och jag tycker det bara är såååå sött då jag skrattar oftast.. :P Jag säger ju självklart ifrån också.. :) Gullungarna!

När jag kom hem började jag att städa, damma och plocka undan skitsaker som alltid lyckas ligga framme. Lydias rum hann jag städa helt och hållet innan hon somnade, sen dammade jag bara resten av huset.. Och hör och häpna, jag målade klart fönsterbrädan (som ligger borttagen nere i garaget) och det sista fönstret också.. Fast jag tror inte jag är riktigt nöjd så ska nog måla ett till varv.. :) Ska höra med Lars vad han tycker när han kommer hem. :) Men duktiga jag igår då!!

Jag kanske inte har berättat det, Lars är i Umeå på jobb samtidigt som dom hade avtackningsmiddag (om det nu heter så) för han.. Han ligger nog fortfarande i sängen och är bakis. Eller sliten är ju ett finare ord. ;) I alla fulla fall för att komma till det jag kanske inte berättat så ska Lars byta jobb nu om någon vecka bara, hit till Piteå. Alltså blir han hemma mycket mer!!! :D Det känns skit skönt och vi allihopa längtar tills han får vara hemma mer. :)

Tänkta slänga in några bilder också.. :)


Ville låna mammas solglasögon.. Vistt blev jag snygg!!? ;)


Såhär hittade jag henne för någon kväll sedan, då kade hon krypit upp i våran säng och ville äta vällingen där.. Gullfian!!


Mössa från gudfar/morbror och hans sambo Sabina.. Och vantar från mormor.. :)Såhär ser hon ut just nu.. Jag tog bilden alldeles nyss. :)

Nee, nu har jag sutte klart här.. Lydia ska sova nu igen men jag stör henne bara som sitter här. :) Hoppas ni får en bra dag!!


Denna rubrik alltså!

Hellohello...

Nästan ingen värk alls har jag idag, benen känns när jag börjer mig ner men annars så är det luugan.. Det kanske kommer mer mot kvällen och imorgon.. :)

Idag ska jag och Lydia umgås med farfar/svärfar, fara på reprisen och kupan osv.. Ska leta lite saker till vardagsrummet.. Har fått någon konstig ide för mig som jag inte delar förens det är klart och om det blev bra.. ;) Först och främst måste vi (mest jag) ta tummen ur.... och fixa till vardagsrummet med taper, måla tak, lister, dra el (kan men säga dra el? Fixa nya uttag i alla fall.) osv. Funderar på att måla det sista runt fönstret ikväll så är det gjort i alla fall. :)

Ne, nu ska jag gå och fundera ut någon lunch till mig.. Hoppas ni får en underbar dag!

MAQ och XPRS Core

Det blir bara ett snabbt inlägg nu, för jag ska gå och göra mig en macka sedan gå och lägga mig i sängen och se ett avsnitt av Oz...

Dagen började med att jag gick till stan och hade ett besök hos tandläkaren, MYCKET MYCKET fina tänder och jag kan forftarande skryta med att jag aldrig har haft ett hål.. :)
Sendan kom Jennifer hem till mig och vi drack en kopp kaffe och gick sedan till stepin för jag skulle träffa "min" pt.. Vilket också gick jätte bra, vi ökade lite vikter och sedan fick jag några mer övningar.. Så jag känner mig nöjd nu!! :) Sen gick vi (jag och Jennifer + barn) hem till mig igen, Malin kom också förbi och var med oss, och var här till 6 någon gång sedan åkte dom hem för att Jennifer skulle göra sig iordning sedan åkte Jag, Jennifer och Amanda och gjorde ett pass MAQ och direkt efter det ett XPRS Core pass och nu är jag hemma igen...
Tror jag kommer vara slut i kroppen imorgon.. Men det är bara skönt!!


Tack-och-hej-leverpastej!!

Tränat

Jag har ju fått ett program av "min" pt och det är ju nästan världelöst. Ne det var fel ord för övningarna i sig är väl bra, men det är alldeles för lite övningar och för lätta vikter, så jag har ökat och ökat själv.. För att känna vad som är bäst och gör mig slut. Och idag, tänkte jag att "nee men nu tar jag fan mycket i vikt".. Men neee, för lätt igen. Jag är som rätt mycket att köra med ja. ;)
Men om ja inte får träningsvärk imorgon så får jag nog en släng av depression.. Tur jag ska och prata med han igen på tisdag så vi får göra om lite..
Men ändå skönt att jag har börjat träna.. Ni vet jag ska vara hot som fan till sommaren. ;)

Nee, nu har ja inte tid att sitta här länge, ska ta och göra mig en tekopp och sedan gå och lägg mig. :) Sov gott!

Underbara karl!!

Imorse när min sovmorgon var klar (10 tiden) kliver jag upp till ett dammsugat och skurat hus.. Och tvätthögen var borta. :) Han kan bara han vill och jag inte gnäller. ;) Men hur skönt som helst, slapp ju jag det. :)

Nu är Lars och Lydia ute på promenad och jag ska göra med frukost snart och gå ut jag också med Sookielookie. Det är ju ett sånt himla fint väder nu.. :) Ne, nu har jag inte tid att sitta här.. Ha en bra dag!

Bilder

Nu kommer det lite bilder, inte allt för roliga men ändå.. :)


Sookie i sin snögrotta som hon har grävt dubbelt så stor..


Jag i fredas ritar en fin gubbe..Malin hade spillt lite.. Jaa, jag vet att jag ser ut som ett mongo men det bjuder jag på.. :)
Inte ett enda kort hade jag på Malin från när vi satt här hemma, för hon tog ju bort dom kort jag knäppte på henne. :PLillhjärtat mitt ville bada så hon gick och satte sig i duschen med vällingsflaskan och åt.. Satt säkert där i 15-20 minuter.. :)


Fest igår, trasig skoter idag

hallå allihopa!!

Igårkväll var jag ut med Malin, träffade Macrus en sväng också.. En mycket trevlig kväll var det. :) Malin for på efterfest som slutade vid 9 tiden imorse och jag gick hem efter krogen... Jag tycker det är skönt att ändå gå hem och lägga sig, jag brukar vara hyfsat trött så jag skulle ändå aldrig orka med efterfester, skulle somna på soffan eller nått.. ;P
Idag var jag uppe före tuppen, nee kanske inte riktigt de men jag var uppe före 9 och det är ju huvudsaken, så man inte sover bort en hel dag. Lite ont i huvudet hade jag men inte så farligt ändå.. Men det är ju smällar man får ta. :) Tack för igår!! :)

Strax efter 9 imorse så åkte vi iväg och skulle köpa en skoter långt bort vars namn jag inte kommer ihåg.. Vi åkte dit skotern blev köpt, jag ska även tillägga att det är en trasig skoter dom/vi har köpt. Fast Lars säger att det är lätt att fixa.. :) Hoppas det stämmer då för annars kommer jag ha en sur karl nere i garaget en bit framöver...

Just nu sitter jag och lyssnar på paulin - sucker for love om och om igen, är helt fast i låten.. Lydia verkar också tycka om den.. Hon stod nyss och dansade för fullt.. :) GulliLydia!! Förstå att ett barn kan ge så mycket kärlek utan ett ens veta om det!

Ne, nu har ja inte tid att sitta här nå mer.. :) Ska gå och göra nå vettigt! Hoppas ni får en kanon lördag! :)4


(Jag skulle lägga in lite bilder men det funkar tydligen inte, så det får bli i ett senare inlägg. :) puss)

Pauline - Sucker For Love


Min kaffekopp

Då sitter man här igen.. Visst har jag blivit duktigare på att uppdatera? :) Idag har vi inga planer alls, inte vad jag vet om. Blir nog bara att ta en promenad i det kalla men fina vädret. Sen ikväll skulle jag vilja komma iväg och träna.. Jag hade tänkt ut v ärsta grejen att skriva om träningen men det har jag glömt bort.. Lika bra det kanske!

Aja, såhär mycket hade jag att skriva idag.. Rolittttt!

Lydia snurrar - Video
Har egentligen tusen videoklipp med Lydia som jag tänkt visa er men ni får nöja er med bara den hära.. :) Det är hennes nya nöje att snurra runt till hon blir alldeles yr, hela tiden snurrar hon.. Nästan skrämmande mycket.. ;P Och mamma/mormor är i webcamen det är därför hon springer till datorn.. :)

För lätta vikter

Jag tog mig iväg och tränade igår, körde armar, mage, rygg och lite ben.. Ökade vikterna också, fast inte tillräkligt mycket känner jag idag. Jag är en såndär som vill ha träningsvärk utav att träna, annars, jag menar är det en ide att träna annars...? ;) Och för er som inte förstod det där så talar jag nu om för er att jag skojade.

Idag har vi inga planer alls, ska nog bara vara hemma. Är så irriterad på vädret, jag trodde det var på väg åt rätt håll, mot sommaren alltså, sen börjar det snöa igen.. Vad är der för tråkigt skämt då?

Håll ut när det gäller min design, innan juli ska jag ha en ny.. Vet inte riktigt vad jag lyckades göra igår men fel blev det..
Nee, nu hade jag inte så mycket mer att tala om för er.. Ha en bra dag!!

Nyttiga jag!!!

Lydia sover nu igen.. Jag satte mig här och snart ska jag traska ut med hunden..

Jag kom och tänkta på en jävligt nyttig sak jag gjorde/åt igår...
Frukost: EN panpizza
Lunch: Makaroner och köttfärssås
Middag: TVÅ panpizzor..
(Plus tre-fyra kannor kaffe)

Tur för mig att jag har börjat träna då. ;) Fast nu var det en vecka sen så jag borde nog ta mig ikväll ikväll. Bara Lars kommer hem i lämplig tid, för jag ska då inte missa Grey's anatomy ikväll.. VIKTIGT!

Annars idag har vi inte så mycket planer, ska ringa mammagruppen och gå ur, för jag tycker inte den ger mig nått längre. Jag ser inte ens framemot att gå dit längre.. Sen kanske vi ska gå in till stan med Jen och Liam.. Annars blir vi nog bara hemma.. :)

Ska lägga upp bilder på skorna och kjolen jag köpte förra veckan.. :)


Det är en hög kjol som går upp till naveln kanske, jag t.ex kan ha en body under.
Bildern kanske inte är så rättvis men det får duga.. :)


Och mina nya skor. Jag älskar dom!!! Hur sköna vinter skor som helst! Snygga va? ;)

Ne, nu ska jag traska ut med Sookan innan Lillan vaknar... Hoppas ni får en bra dag!! :)


Alphaville - Forever YoungSå jävla skön låt, lyssnade på den jämt för några sommrar sen... :)

Inte sett kommentarerna och massa bilder!!

Alltså, jag såg nu att jag har massor med kommentarer som jag inte sett överhuvudtaget.. Trodde sånt visades på "första sidan" när man loggade in.. Tydligen inte. Hur många som helst var olästa...

Lika lite som jag skriver i bloggen nu för tiden läser jag andras bloggar.. Jag vet inte riktigt vad det är, intresset är borta och det känns "tvingande" att komma på något att skriva, och då kan jag lika gärna fortsätta skriva som jag gör nu.. Typ aldrig.

Har lite bilder i alla fall till er. :)


Stökar på medans mamma håller på att bakar i köket.. :)Gott med grädde och äppelmos, allrehelst när man får äta själv. :)


Hon är rätt duktig på att stöka ner.. ;)


När hon drack medecinskt kol, för kaffesumpen.


Strax innan läggdax..Makaroner och spagetti, mums!!!!
Ett helt annat tillfälle, spagetti och köttbullar i tomatsås... MUMS!!

Det får vara allt för denna gång.. :) Hoppas ni får en bra dag och vecka!

Medicinskt kol

Alltså, min dag har då innehållt skräck... Först äter Lydia kaffesump, jag ringer giftinformationscentralen och dom säger att jag ska ge henne medicinskt kol, så då gjorde jag det och allt gick bra!! Hon blev inte dålig eller nått.. Men innan mAn fått tag i dom på giftinformationscentralen hinner ju tankarna snurra till tusen..

Sen på mammagruppen, som vi hade efter lunch, sätter hon en bit päron i halsen och håller på att kvävas, så jag bankar i ryggen och får som panik och ville skrika men får som inte ut nått ljud, men det gick ju bra tillslut, hon fick upp biten men det blev slutätit päron för en tid framöver. Men riktigt läskigt var det. Hon har ju som satt lite rån i halsen och så förut men då har hon som kunnat hosta upp det själv för då har inte luftvägarna blivit helt igentäppta, men så var det inte nu. Nu fick hon ingen luft alls. Som tur var gick det ju bra, men hemskt som tusan var det!

I alla fall, för att hoppa till något helt annat så gick vi på stan efter mammagruppen och då köpte jag ett par apsnygga skor och en apsnygg kjol till mig.. Då blev jag som lite lyckligare, haha! ;)

Ne, nu har jag inte så mycket mer att skriva. Men kände att jag behövde skriva av mig lite, för på facebook statusen blev det för många ord. Så det passade bättre i bloggen. ;P


RSS 2.0