En hel blandning av saker :)

Huvudvärken min var inte att leka med idag, mina migräntabletter hjälpte inte alls. :/ Kunde inte alls koncentrera mig på skolan. Fast den höll sig inte i så himla länge ändå, jag spydde en gång på eftermiddagen sen ett tag senare fick jag i mig en korv och efter det så blev det bättre. Det gick att leva igen med den "mildare" huvudvärken. :)

När jag kom hem från stan gick jag och Jen på en promanda på 45-60 minuter och direkt efter det for jag och tränade. Och GUUUD så skönt och välbehövligt det var. Det var ju ett tag sedan jag tog mig iväg. Det var riktigt skönt så jag ska ställa klockan på tidigt och fara och träna innan skolan imorgon också. :)

Det beror också på hur jag sover inatt, jag har fått jättesvårt för att somna igen. Har haft så himla länge, ända sen jag var 12-13 år.. Jag somnar inte förens 4-5 på morgonen även fast jag kliver upp halv 7 eller om Lyddan vaknar tidigare.. Jag fick ju sömntabletter när jag var 14-15 år, sen när jag träffade Lars slutade jag äta dom av någon anledning, fast det blev ändå mycket bättre. Då somnade jag väl mellan 12-2 varje kväll/natt. Och jag hade också en period i julas då jag kunde lägga mig 9-10 på kvällen och somna.. Vill att det ska bli så igen. Det är rätt drygt att inte sova mycket. :/
Menmen, det löser sig.. Sömn kan vara överskattat ibland. ;) Än så länge klarar jag mig med att sova lite och jag vet inte alls vart min energi kommer ifrån på dagarna. :) Kan vara att jag trivs med mitt liv även fast jag inte kan somna. :)

Just nu sitter jag hemma hos Jen och passar en sovande Liam så Jennifer kunde fara iväg och sola med Amanda. Dom blir nog inte borta så länge till. :) Men Liam bara sover så snällt så det är som att vara hemma själv ändå. Inga "ansträngningar" här inte. :P
Ne nog surrat om en massa skit, nu ska jag lägga upp lite bilder från förra veckna till er. :)

På onsdagen då Lydias dagis var stängt var vi ut och "spelade" fotboll. Eller man kan också kalla det "jaga Lyddan som har bollen". ;)















Kommentarer
Postat av: mormor

Gulliga lydia!!!! :)

2010-06-23 @ 06:06:30

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0