Helgen som varit

Tack för era kommentarer i det förra inlägget. :) Det uppskattas verkligen!! För er som kanske undrar så har vi pratat om det och jag lyckades förklara med bra och rätt ord för han hur jag kände och han förstod mig. :) Sen är ju Lars lite vimsig av sig när det gäller namn också. Igår kväll kallade han Antons kompis något helt annat än vad han heter, trots att han/vi påminde Lars om det rätta namnet hela tiden. ;P

Helgen har i alla fall bara varit lugn.. I fredags efter mammagrupen gick jag och Jennifer på stan, jag gjorde faktiskt några fynd.. :) En tröja för 50 kr från vero moda och ett par jeans för 300 kr på lindex. Är himla nöjd med köpen. Det bästa köpen på länge faktiskt! :) Sen har vi bara varit hemma, bortsett från när vi var och handlade en sväng.
En mycket skönt och lugn helg. :)

Grattis Åsa på din födelsedag!!! :D


Ne, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska gå och lägga mig. Sov gott!


Ex:ets namn

Vad har hänt nu då med blogg.se, dom dom har gjort om ganska mycket tycker jag.. Bra eller dåligt?

Nu kommer det en fråga till er!! Och den vill jag att ni svarar på för ni är tok för dåliga på att kommentera. :P
Skulle ni acceptera att eran partner kallade er deras ex namn och att det har hänt X antal gånger?
Men man kan ju faktiskt säga fel, en eller två gånger, men när det händer mer än 5 gånger inom en månad??


Sen hoppar vi till något helt annat.. :p Nu är vi alla friska helt och hållet, eller det var vi egentligen igår också men då hade vi en "vila-efter-sjuk-dag", hade i alla fall inte tänkt gå ut nått idag heller utifall jag smittar någon. Det vore inte alls roligt.

Annars har vi inte alls så många planer, vi kommer väl väl bara leka, städa och sitta framför datorn hela dagen.. :) Just nu leker Lydia snällt i sitt rum. Har i denna stund knäppt ett kort med webbkameran. :)

Så ser gullungen ut idag, eller just nu för det där ska hon nog inte ha på sig. :)

Ne, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan gå ut med hunden. :) Hoppas ni får en bra dag!! OCH glöm inte att svara på min fråga!!

Svärburken

Idag mår vi mycket bättre fast jag har ätit dåligt för jag har inte alls varit sugen på någon mat men det jag har ätit har jag fått behålla. :)
Under dagen har jag sytt Lydias draperi som hon ska ha under sin koja i rummet och det blev riktigt bra. Ska sy gardiner av samma tyg också tänkte jag men måste köpa kardborrband först.. :) Sen ska jag försöka hitta fina krockar till hennes rum där man kan hänga morgonrocken osv på. :) En svärburk vill jag ha också. :)

Just nu sitter lillfisen och drar in hela sin sänghimmel i sängen och bara ser söt ut.. Ne, nu ska jag gå och kolla på tv eller nått. :)

Magsjuka

Åh, vi är magsjuka. Alla, även Lydia, eller hon spydde "bara" en gång inatt och sedan har hon mått bra, ätit och varit glad som vanligt. Lite trött men inte konstigt när man vaknar mitt i natten sådär. Skönt i alla fall att hon inte spytt nå mer idag, mammas gohjärta!!

Lars for på jobbet idag även fast jag bad han stanna hemma och även fast han var dålig också.. Jobbigt värre för mig eftersom jag spydde hela tiden (natten och dagen) och har gjort det fram tills för 2-3 timmar sen. Och stackars Lydia har fått sutte i stolen eller varit i sin säng hela dagen då jag mått så hemskt dåligt och inte orkat stå upp ens en gång..
Jag börjar bli bättre nu i alla fall, för när jag ställer mig upp känns det inte som om jag ska svimma. Sen har jag fått behålla lite fil och en tekopp.

Ska väl försöka mig på att äta nått matigt snart, fast ska vänta ett tag till och se ifall jag inte blir sämre.

Nu har jag inte tid att sitta här men tack Johanna för att du gick ut med Sookie och Simon (Jennifers man) som åkte och köpte fil åt mig. Det är guld värt!! Tack för att ni är mina vänner!

Roligt inlägg va?

Matvägrar och pissa ner sig

Åh, hade skrivit värsta långa inlägget sen hängde sig datorn... Hatar när sånt händer!!! Blir ja ju tvungen att skriva om det..

Jag är nog den lataste människan i världen. Nu är det jävla skärpning. Johanna gav mig två månader till att fixa det. Kan ni gissa vad det är? Ne, för ingen kommenterar ju ändå. ;P

Lydia har som slutat äta mat, först dissade hon bara våran mat vi gjorde till henne men åt burkmat och nu dissar hon även den maten också. Så jag har börjat ge henne våran mat som vi äter som ungspannkaka, makaroner, potatis osv, "vanlig" mat med så lite salt som möjligt. Det äter hon fast man får knappt mata henne och när hon äter själv hamnar det mesta på golvet så hon får väl inte i sig allt för mycket. Gröt och mellanmål (frukt eller yoghurt) äter hon fortfarande men det kan hon ju inte äta hela tiden, så det ersätter jag inte lunch och middag med. Har också läst (på internet) och hört (från BM) att man inte ska laga annan mat om dom inte äter det som serveras.. Det är väl bara en period som hon har. Hon har ju fram till nu ätit allt vi gett henne. :)

Men annars är hon ju lika pigg och glad som vanligt. :) Hon är så roligt, när man tar på musik och säger "Ska Lydia dansa.. Dansa!!?" så dansar hon på sitt lilla sätt. Mammas gofis!! Har filmat det men det har inte lagt in det på datorn än..

Jag har för övrigt också blivit utmanad av Cajsa att komma på en "pissa-ner-sig-storys" men jag kommer fan inte på någon. Och jag ringde och frågade mamma om hon kommer ihåg nått sånt men det gjorde hon inte heller. För det gills väl inte om man pissade ner sig lite när man nyste precis efter man fått barn? Det gör ju de flesa kvinnor som får barn. :P Eller? :P

Ne, nu har ja inte tid att sitta här nå mer, det blev ett himla långt inlägg nu.. Ska väl göra nått vettigt idag också.. :) Puss!

5 meningar

I helgen har det inte hänt så mycket, vi har mest tagit det lugnt.. Åkte skoter i lördags och städade och målade igår.. En mycket skön helg har det varit. :)

Idag har vi inga planer alls, jag har inte kommit ur mig min morgonrock och Lydia går fortfarande omkring i pyjamas.

Det var väl som allt jag hade, hoppas ni har en bra dag!

När jag känner för det

Dehär med bloggen, det var längesedan (långt innan jul) jag hade nått intresse i det. Det är ju inte det att jag inte har tid, för det har jag men jag har inget nytt att skriva bara.. Så ni får nöja er med att jag skriver ett eller inget inlägg om dagen eller nått sånt i den stilen. Jag skriver när jag känner för det. :)


Idag har ja inga planer alls, mammagruppen har bytt dag till fredagar. Så det blir nog bara att sitta hemma och efter jag skrivit det här ska jag gå och städa medans Lydia sover, men hon har ju inte somnat om än heller.

Ne, jag hade inte så mycket mer att skriva än det här. Hoppas ni får en bra dag! :)

Ta med in i duschen

God morgon..
Idag ska vi och vaccinera Lydia för andra gången mot svininfluensan. Egentligen skulle vi gjort det igår men jag glömde helt av det och kom på det igårkväll. :P Sånt som händer. Mellan 14:00 och 15:00 ska vi i alla fall vara där och det ska väl inte vara så svårt att komma ihåg.

Jag ska väl hoppa in i dushcen snart, beroende på Lydia.. Det vore ju enklast om hon ville somna om snart igen annars får jag ta med henne och sätta henne i sin stol medans jag duschar och då blir hon lätt uttråkad och arg när hon märker att inte hon får duscha med mig. Fast det verkar som om att hon somnar om igen snart, hon gick precis och la sig under skrivbordet och "vilade".. :) Gofisen våran!!

Ne, nu ska jag avsluta här och kolla runt lite på internet..
Hopps ni får en bra dag!! :)

Bilder

Det blev en promenad förut idag med Johanna, ungefär 1½ timme var vi ute och gick, mycket skönt och välbehövligt.. :)
När jag kom hem började jag med maten på en gång och nu sitter jag här. Lydia har vi lagt nyss fast hon är fortfarande vaken.. Tror ja.. Tyst är det då i alla fall. :)

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder.. :)


Så nöjd hon ser ut va? Av att vara i mammas garderob.. Ser ni också hur hon har mina kläder runt om halsen? Det älskar hon! Vare sig det är mina, Lars eller sina kläder, hänger hon dom runt halsen och går omkring så och ibland samlar hon alla våra kläder som hon får tag i och lägger i högar på golvet. Mammas gofis!!





Här hade hon samlat en liten hög med kläder i Sookies bädd och när jag såg henne och skulle knäppa kort var hon på väg därifrån. (Hon får inte vara där egentligen :P)


Kolla vad städat!!! ;)


Kolla nu då!! ;P Fort går det att stöka ner.





Först tar vi fram stolen......


Sen slänger vi stolen lite grann......


Sen testsitter vi.....


Sen slänger vi stolen igen.....


Sen sitter vi igen.... :)


Sen tar vi med stolen för att gosa lite......







Så det var väl alla bilder det.. Som vanligt tog det en evighet att ladda in dom. :/ Fast sen var de ju en hel del bilder också. :P
Ne, nu måste jag gå och måla ett varv på ett fönster, det har som stannat av allt målande så jag måste sätta igång nu igen. :P Så vi kommer någon vart. :) Sov gott med er!!!


Matvrak

Nu var det ett litet tag sedan igen, men ibland blir det bara så.. Ingen lust att skriva alls och så har det nu varit ett bra tag. Men nu ska jag väl göra ett försök igen.

Igår kom Johanna hit och åt middag, sen stannade hon och vi åt 4 kg choklad, 4 påsar chips och 4 varma mackor.. Kanske inte exakt dom mängderna men det kändes så igår när jag la mig. Idag ska vi gå en promenad efter att Johanna slutat jobba. :) Ska bli riktigt skönt är en aning trött och jag hoppas på att bli piggare av en promenad. :)
Vi är fortfarande lite småsjuka men inte alls farligt, bara lite snoriga. Så egentligen är det inget att bry sig i. Ska bara bli skönt med en promenad sednare, för förra veckan (innan fredagen) orkade jag inte nått alls.

Lydia ligger och sover nu men lära vakna alldeles snart. Då ska hon få en sen lunch sedan ska jag väl försöka hitta några kläder jag ska ut och gå med. Än så länge sitter jag bara i linne och långkallingar. Sexigt va? ;)

Ne, nu vaknade Lydia så jag ska ge henne en väldigt sen lunch..

Puss!!

Bästa sättet!

Åjhejohå!

Idag är jag rätt pigg ändå, i förkylningen alltså. Fick sova länge också för älsklingen och jag blir väckt av Lyddan som kommer fram till mitt nattduksbord och pratar och skratar för fullt. Finns det nått underbarare sätt att vakna till? Mammas gohjärta!! ♥

Igår på dagen fick hon nästan sova som hon ville eftersom natten vart så besvärlig, och det fick vi ju igen sen på kvällen. Tror inte hon somnade nån gång efter 10 igår. Hon har i alla fall ingen feber längre, hon hade inte det igår ikväll heller, skönt det. :) Konstigt att hon bra fick hög feber sådär och sedan blev allt bra igen.

Ne, nu ska jag gå och göra min frukost/lunch sedan hoppa in i duschen.. Hoppas ni får en bra dag! :)

Trött idag

Det blir ingen stan idag.. Jag är helt slut. Lydia fick feber igår 40,2 (trots alvedon).. Jag la henne ganska tidigt och hon somnade på en gång men hon vaknade av och till fram till 12 nångång och då var det rätt så pigg febrig tjej. Efter mycket om och men så somnade hon om tillslut halv 3 och en trött mamma gick och la sig.. Men.. (det finns alltid ett men) det dröjde inte länge innan hon vaknade igen och skrek lite grann så jag fick gå dit och lägga henne ner och trösta henne en liten stund, och så har hon gjort nu varje timme på natten och morgonen sedan klockan halv 3..

Idag känner jag mig inte som den piggaste kanske, men efter lite kaffe och en dusch så ska jag nog piggna till lite. :) Skulle egentligen behöva gå och handla men med min trötthet, förkylning och latmask så tror jag nog att jag får klara mig utan att handla tills storälsklingen kommer hem.

Ne, nu har jag inte tid att sitta här. Lydia har somnat om igen så jag ska väl skutta in i duschen.. :) Hoppas ni har en mysig fredag!!

Latmasken

Jag är fortfarande sjuk, fast inte så farligt ändå. Det är mest orken som inte finns. Fast den finns väl aldrig om ni frågar Lars. ;P Han pratar om nå latmask och sallandsbland ibland. ;)
I alla fall så hoppas jag min ork finns imorgon för då ska jag och Jennifer gå på stan hade vi tänkt. :) Det var länge sedan vi gick på stan och surrade av oss. :)


Bilder från kalaset :)

Nu ska ni få lite bilder från Lydias kalas.


Fin klänningen som hon hade på sig med sötskorna.. :D Klänningen och skorna fick hon av Simon och Jennifer i julklapp. :)


En nalle hon fick av mig och Lars. :)


Paketöppning. :)





Första tuggan




Ska mata dockan hon fick av mig och Lars. :)



Kolla lillspännet hon har i håret . :D Det fick hon av faster Eva :)


Kalaset :)

Nu är mammas hjärta 1 år och 1 dag. :) Hon känns redan större på nå vis. :P Som om att jag tror att hon klarar av mer nu än i förrgår. :)
I alla fall så var kalaset bra, om det blev ett litet kalas vet jag väl inte men det blev bra ändå. :) Lydia blev överlycklig av alla barn som var runt omkring henne och sprang fram och tillbaka och busade. :)
Hon var inte alls speciellt intresserad av att öppna paket så de andra barnen hjälpte henne med det. :) Hon fick en bok, två par byxor, en tröja, två gosedjur, en potta och nappflaska till dockan som hon också fick. :) Och gissa vad som var en favorit. Joo, dockan, vårat gohjärta fattade att man skulle hä nappflaskan till dockans ansikte (och nu gick ju inte det speciellt bra men ändå). Hon går omkring med dockan och två nappflaskor nu. :)
125 bilder tog jag igår och ändå har jag tagit bort de som var dåligast (är det ens ett ord?). :P Hehe så ni får inga bilder än, det har jag inte riktigt tid med. Så det blir senare idag eller imorgon.

Hade tänkt gå ut med Sookie nu och sätta Lydia i pulkan, bara jag drucke upp mitt kaffe så. :) Hoppas ni får en bra dag!

♥ Våran prinsessa ♥

12:08


Ett år sedan!


Ett år redan, tänk vad tiden går!!!

Alltså imorgon blir Lydia 1 år. Kan ni tänka er???? Tiden har gått alldeles för fort. Det känns som om att det var förra veckan jag födde henne. Vilket år det har varit, vad det har hänt saker, från början var man tvungen att stödja nacken och man fick jämt ha henne i famnen och hon sov i ens famn jämt och bara myste. Nu går hon jätte bra själv, hon vill inte gosa allt för mycket och hon somnar aldrig i famnen längre. :P

Våran lilla älskling har blivit "stor"!! ♥

Imorgon blir det ett litet kalas. Det blir familjen och nån till. Hade inte tänkt bjuda halva världen, utan kalaset är ju mest för min skull, Lydia kommer ju inte komma ihåg något. Men en tårta blir det och två presenter från oss. Inga ballonger eller vad som nu kan tänkas finnas på ett kalas. :P

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag gå och lägga mig. Är så himla slut och jag måste sova bort förkylningen tills imorgon. :)


Ännu sjukare

Idag är jag då ännu sjukare än igår. Är hur slut som helst och ändå fick jag sova länge för Lydia. Nu ligger hon och sover igen så jag ska försöka göra nått att äta. :) Sen idag ska jag nog bara sitta till i den mån jag får för Lydia. ;P

Igår kväll satt jag och gjorde Linneas (min kusin) design.. Fortfarande tycker jag det är svårt med koder osv men det går ju frammåt i alla fall. :) Sen att just få ihop allt till en helthet vet jag inte riktigt om jag fixar. Vet inte om Linnea har sett hur det blev än men jag hoppas hon är nöjd i alla fall! :)


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!




Aja, nu ska jag gå och leta något att äta. :) Hoppas ni mår bättre än jag idag!


Igår blev det Challenge :)

Jaha, då sitter man här igen..
Jag var ut igår med Malin och Johanna och hade skit kul. :) Fast jag hade väl kunnat vara mer på topp, jag var såhär "nee, jag vågar inte dansa" töntig fast tillslut så dansade jag lite grann men gick därifrån ganska fort då jag fick panik av värmen...
Aja, roligt hade jag i alla fall och jag hoppas det händer fler gånger. Vi gick på det nya stället Challenge och det var hur fint och frächt som helst. Mycket folk var det också. :)Träffade även Cajsa där och vi surrade en kort, kort stund när vi stod ute och rökte. (Jag vågade bara gå fram för att jag hade drucke, hehe ;)
Vi gick hem allihopa (jag, Malin och johanna) tillsammans då vi ändå bor åt samma håll och jag och Johanna tog oss en extra runda för att följa Malin en längre bit och det var bara skönt. Tror det gör mycket detdär om man går hem och att man dricker mycket vatten osv för dagen efter. :)

När jag var hemma i alla fall väckte jag Lars för att surra av mig lite och drack två stora glas vatten och efter att vi surrat en bra stund så var jag typ som nykter. :P Det kändes som så i alla fall.. ;)
Och imorse när jag vaknade vid 9 tiden mådde jag nå fruktansvärt dåligt, och jag fattade inte att jag kunde vara så bakis och inte Lars heller för han såg ju vilket skick jag var i när jag kom hem och när jag somnade.. I alla fall klev jag upp och var vaken ett tag sedan slår det ju mig att min förkylning har brytit ut.. Så jag sitter här fortfarande med ett tungt huvud, snorig näsa, irriterade hosta och feber. :/
Det går väl över snart får jag hoppas. :)

Nu sitter jag och gör inget alls, Lars är och handlar inför maten idag vilket blir palt och Lydia har nästan nyss somnat efter att ha lekt med grannpojken Max som är 2½ år.. Det är så roligt att se att dom förstår att det är ett annat barn. Roligt verkade hon i alla fall ha.
Ne, nu kom Lars hem så jag avslutar här nu. Puss!

16 grader inne

Då sitter man här igen, det är dålig uppdatering men jag vet inte vad jag ska skriva.
Jag har nyss lagt Lydia igen hon verkade så trött, fast vi får se ifall hon somnar eller inte. Vi var hos BVC igår för 1 års kontrollen, samma längd och nästan samma vikt som förra gången så jag skriver inte in nått här nu. :)

Lars ligger fortfarande och sover, han var hos Ola (hans bror) igår och drack lite grann och surrade av sig. :) Så han är väl kanske inte den piggaste idag. :) Men han brukar inte bli bakis alls så när han vaknar har han väl all världens energi igen för att hitta på saker.
Jag har blivit lite små förkyld. Nu när det har varit så kallt ute så har det varit svin kallt inne, igår när Lars klev upp hade vi 16 grader inne. :/ Efter en massa värme ljus så lyckades "jag" komma upp till 19-20 grader. Men imorse var det nästan lika kallt igen, så igen har jag gått och tänt en massa värmeljus. Ikea värmeljus är bäst och mina tar nu sluta snart. ;/

Ne, nu ska jag ta och skutta in i duschen medans Lydia ligger i sängen. :) Hoppas ni får en kanon dag! :)


Det är kallt

Lars for och jobbade idag. Och det vr ju inte för att det är 28 minus ute, utan för att han måste kolla hur det ligger till på jobbet. ;P Fast han borde nog komma hem snart, för han skulle bara vara en snabbis på jobbet. :) Menhan har ju ändå varit ledig i 3 veckor nu så jag har fått haft han nästan för mig själv hela tiden. :) ♥

Senare idag kommer nog Malin med en liten pojk hit. Dom skulle fara och bada först sedan skulle som komma. :D DEt ska bli kul, då får Lydia någon att leka med även fast denna pojk är mycket äldre. :)

Sedan har Lydia fått tre tänder till, fast det hände för ett tag sedan har bara glömt att skriva det. Så nu har hon i alla fall 7 tänder. :) Mammasopappasgullunge!

....

Lars: Om det blir 26 minus imorgon så far jag och jobbar, det är så tråkigt att bara vara inne.
Jag: Men jag då? Det är ju lika tråkigt för mig. Det blir ju roligare om du är hemma.
Lars: Men det är bättre att bara en har tråkigt än två.

Haha, han är bara för rolig ibland! ;P

Välkomen till 2010!! :)

Jahapp, då vet det ett nytt år då. :) Vi firade hemma bara, jag gjorde en god middag sedan satt vi och kollade tv hela kvällen. :) Mysigt. Lars hade köpt några småsällare som han gick ut och smällde innan 12 slaget, för då stod vi bara och tittade på alla andras smällare. :)
Lydia sov under smällarna. Sookie med. Det är skönt att hon inte är rädd! 

Nu har jag nästan nyss vaknat. Varje dag nu när Lars har varit hemma så har jag fått sova länge. :) Han är bara för underbar!! Fast vi ser lite olika på det där också, Lars tycker 8-9 är en sovmorgon, vilket inte jag tycker. Så då har det bara blivit att det är han som kliver upp med Lydia 9 halv 10.
Jag som älskar att ligga och sova, det är så varmt och skönt under täckena. Jag skulle lätt kunna sova en hel dag. :P

Aja, nu orkar jag inte skriva mer, har annat att göra. :)


RSS 2.0