Tack för igår!! :)

Det blev inte att dom kom hit igår, så jag gick hem till Jennifer och Simon istället och Lars stannade hemma med Lydia. Han skulle upp tidigt och dyka idag. Så han ville vara pigg och fräsch. :)
Hemma hos dom hade vi det jätte trevligt, vi drack lite vin och surrade en massa. Sen blev det nog lite mer vin. ;) Trevligt hade jag i alla fall. :) Det måste vi göra om snart!

Imorse var jag nog kanske inte den piggaste, men de var inte så farligt. Hade druckit en massa vatten under kvällen så jag klarade mig från att få ont i huvudet. :) Mycket skönt. Lars åkte halv 9 imorse, och vi klev upp och busade en massa och kollade lite på tv. Sen när Lydia sov sin förmiddagslur så gick jag och la mig också, men fick inte vila så mycket. Det kom folk och Sookie skällde som en galning så Lydia vaknade ganska fort. :/
Nu ligger hon och sover igen. Mammas älskling! :) Jag sitter och dricker en kopp te sen ska jag traska ut med hunden en sväng.
Jag ser också att jag behöver städa.. Filmfodral, byggklossar, skedar (hon älskar att sitta och tugga på dom), kläder, lite mer leksaker ligger det över allt! Ne nu ska jag gå ut en snabbis med Sookie sen får jag väl göra nått annat vettigt. Hoppas ni har en bra dag!



Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0