Gossip girl och monk + babysim

Dt blev aldrig så att jag gick in till stan. Så det får bli en annan gång.

Jag vet inte om jag berättat det för er men imorgon börjar bebysimmet om igen. Lydia ska gå sin fortsättningskurs, jag tror det är den här kursen dom får lära sig att dyka på "riktigt". :) Det ska bli så roligt!!! Fast imorgon ska vi inte bada.. Både jag och Lydia är lite halvsjuka. Lydia har blivit snorig som tusan igen och jag känner mig lite krasslig. Men annars är det inge mer, men vill inte bada ändå med lillstumpan när hon är lite halvsjuk. :/ Jag hade tänkt åka dit och kolla men det får vi se imorgon, beroende på hur vi känner oss.

Om jag inte får körkortet innan nästa vecka blir det lite krånligt att ta sig dit. Det är halv 15 nu och om jag ska ta buss dit får jag sitta och vänta i trekvart innan. Fast det är ju så det får bli om jag inte får skjus av svärfar. :) Fast ja har inte frågat han än men jag tror nog inte det kommer vara någe problem. :)

Ne, nu ska jag ta och kolla på några avsnitt av Gossip girl som jag för övrigt älskar. Fast jag älskar många serier, så som 24, Hem till gården, Monk, House, Glamour, life, Grey's anatomy, desperates housewife och några till. Sen älskar jag ju vissa serier mer än andra och just nu är gossip girl och monk mina absoluta favoriter. :)
Vi får se ifall ja orkar skriva nå mer senare. Puss!




Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0