Tema: Grönt

Babysimmet var himla roligt idag. Vi gjorde samma saker som förra gången och sen använde vi badringar som dom fick hänga på. Lydia var glad och skrattade och plaskade hela tiden. Hon verkligen älskar att bada.. :D
Lars skulle hämta oss efteråt men han glömde oss med en timma. Men så är det när man har mycket att göra på jobbet, jag satt och fikade och läste tidningen och Lydia sov en sväng under tiden vi väntade så det gjorde inte så mycket..

När vi kom hem så skyndade jag mig och dammsuga (Sookie fäller såå himla mycket hår) sen så fick Lars ta nattningen av Lydia så jag gick och målade de sista fönstret fönstret.. NU är det bara ett varv kvar. :) Innan babysimmet idag så målade jag det som måste vara öppet för att måla och torka sen målade jag trappsteget också, och jag tror inte jag behöver måla det ett varv till så nu ska det bara å torka sen är det klart.. :) Det känns så skönt att det snart är färdigt alltihopa. Sen ska vi bara "möblera" om i hallen (hatthyllor, skoställ osv) och köpa en massa nya saker. Tema: Grönt!! Det tror jag kommer bli bra! :) Det är så roligt när man får göra om lite såhär. Det blir en stor skillnad när man gör så lite.

Nu ska jag kolla runt lite på internett sen ska jag sätta mig och kolla på tv.. Det är premiär för Grey's anatomy på 5:an ikväll. Det får jag INTE missa. :)
Om jag inte skriver mer senare...Så skirver jag sov gott! nu.. :)



Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0