Tema: Grönt

Babysimmet var himla roligt idag. Vi gjorde samma saker som förra gången och sen använde vi badringar som dom fick hänga på. Lydia var glad och skrattade och plaskade hela tiden. Hon verkligen älskar att bada.. :D
Lars skulle hämta oss efteråt men han glömde oss med en timma. Men så är det när man har mycket att göra på jobbet, jag satt och fikade och läste tidningen och Lydia sov en sväng under tiden vi väntade så det gjorde inte så mycket..

När vi kom hem så skyndade jag mig och dammsuga (Sookie fäller såå himla mycket hår) sen så fick Lars ta nattningen av Lydia så jag gick och målade de sista fönstret fönstret.. NU är det bara ett varv kvar. :) Innan babysimmet idag så målade jag det som måste vara öppet för att måla och torka sen målade jag trappsteget också, och jag tror inte jag behöver måla det ett varv till så nu ska det bara å torka sen är det klart.. :) Det känns så skönt att det snart är färdigt alltihopa. Sen ska vi bara "möblera" om i hallen (hatthyllor, skoställ osv) och köpa en massa nya saker. Tema: Grönt!! Det tror jag kommer bli bra! :) Det är så roligt när man får göra om lite såhär. Det blir en stor skillnad när man gör så lite.

Nu ska jag kolla runt lite på internett sen ska jag sätta mig och kolla på tv.. Det är premiär för Grey's anatomy på 5:an ikväll. Det får jag INTE missa. :)
Om jag inte skriver mer senare...Så skirver jag sov gott! nu.. :)

707421 Sitter...

3bfa18898b1bbd7b88da29ddd95c15a3.png

Kolla varifrån!

Sitter och väntar på bussen på väg till babysimmet. :)


Skit bok!!

Igår satt jag och gjorde lite frågot i teoriboken.. Sen kommer det en fråga "Vad beror det på att den röda bilen svänger?" sedan en bild där en bil ska svänga vänster...
Vad ska jag svara på den fråga, "Han vill svänga??!" tyckte det var en konstig fråga.. Lars fattade inget heller.

Sen ibland när jag gör ett test på internett, osså kollar jag upp svaret i boken och svarar rätt (enligt boken) så kan jag få fel.. :S Så jag antar att det står fel i min bok för det har hänt flera gånger på olika frågor.. Och viss statistik som står i boken är helt fel på testen eller är inte ens med som svarsalternativ. 
Tycker det är en aning irriterande. Här har jag betalar pengar för en bok som inte lär ut rätt. :S

Inga kort

Jaaa, idag är det babysim och det kommer inte bli några kort heller. Lars hinner nog inte komma dit för att bada utan bara att hämta mig.. Idag blir det bussen för mig, jag struntar i att jag får vänta länge.
Tills vi ska på babysimmet så vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. Det lära bli att vi bara är hemma. Just nu sitter jag och dricker men kopp kaffe och Lydia och gnäller lite. Tror hon inte vill leka själv längre så jag avslutar nu.. :) Hoppas ni får en bra dag!

Ena fönstret klart

Ett sista inlägg får det bli.. Målningen gick jätte bra, det ena fönstret är nu klart och jag har två varv med lackfärg kvar på det andra, men måste måla det när jag kan ha fönstret öppet. Sen tog jag ner till garaget trappsteget till garderoben i hallen och målade det vitt också, fast idag blev det bara grundat.. :)
Sitter just nu och kollar på svanska hollywoodfruar.. Har inte sett det tidigare.. Den enda som är lite intresant att kolla på är Anna Anka, dom andra var rätt tåkiga. Och enas röst vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, de låter mesigt, jobbigt att lyssna på. Tror i alla fall jag kommer fortsätta att titta på måndagar. :P


Till XXXX:
Tack för tipset om det halsbandet, jag ska gå och kolla på det på torsdag.. :)

Till Jessica:
Hon kan inte stå riktigt riktigt än. Men ett litet tag sen faller hon på baken. Som längst har hon väl stått 1 minut innan hon fallit.. :)

Nu ska jag fortsätta att kolla på fruarna.. Sen blir det sängen.. :) Sov gott!


707421 jag...

0-1f04f71f8c4e479c43bb69c266c4d742.png

Kolla varifrån!

jag har nu målat klart det ena fönstret helt och hållet och håller nu på att måla trappsteget till garderoben.


Mer bilder.. :D

Nu har vi lagt Lydia men hon är fortfarande vaken, jag hör hur hon ligger och pratar/skriker för sig själv. Hon är så jäkla gullig. Jag kommer aldrig kunna vara arg på henne. Nästan inte i alla fall. ;)

Idag har vi inte gjort så mycket, bara varit hemma och lekt och busat.. :) Knäppt en massa kort har jag också gjort. :) Som ni ska få här....















Nu ska jag ta och måla fönstrena, kanske det ena blir klart ikväll. :D Skriver kanske en eller två rader senare ikväll så ni får en liten gonattläsning. Det kan ni behöva!!


Lydia står själv :D

Lydia har nu ett tag kunnat stå själv, men det har inte varit nå långa stunder..  Men idag stod hon jätte länge, hann t.o.m. ta lite kort.. :D Kolla så duktig hon är!!! :D Mamma och pappas gohjärta! ♥





Julsaker!!!

Nu sover Lydia sin andra tupplur för dagen och sista innan det blir läggdaxs..
Jag sitter och kollar lite på jotex.se på julsaker, det kanske är lite tidigat att kolla på det nu. Men vi har så lite av det här hemma och om vi har nått så är det omaka gardiner osv.. Tänkte att vi skulle behöva lite nytt. :P I alla fall till köket.  Lydias rum har redan julgardiner, skulle bara behöva köpa en fin röd julstjärna dit. :) I vardagsrummet ska jag nog inte byta gardiner, eftersom det ändå ser för jävligt ut när vi inte renoverat de rummet än. Så jag tror de gardiner som hänger där ska få hänga kvar, i matsalen har vi inga gardinger eller joo det har vi men såna här hisgardinger och dom ska få vara kvar, i sovrummet ska vi inte heller byta gardiner. Så det blev nästan bara köket kvar då och det blev ju mycket billigare än att köpa nytt till varje rum. ;p

Sen skulle jag behöva en ny bikini, den jag har nu är NÅGOT för stor och mina bröst syns.. Köpte den när jag var gravid och brösten var stora, vilket dom inte är längre.
Sist på babysimmet så "sparkade" Lydia bort min bikini överdel så jag flashade bröstet, som tur var var det under vattnet och ingen såg... ;P Fast en ny sån blir det inte än i alla fall.

Ne, nu ska jag gå och rensa lite i kökskåpen. ;) Puss

Drar av mig täcket

Lydia har nu tagit rekord på att sova länge, i alla fall sen hon blev lite större och inte har sovit lika mycket som ny födda bebisar gör. Hon vanknade 10 över 10 idag av att Sookie trodde hon hörde nått och skäller som en tok.
Jag har ett hemsk morgonhumör, verkligen hemskt!! Det värsta som finns är att bli väckt på morgonen av antingen Sookie som skäller (allrahelst när hon bara tror att hon hör nått) eller att någon drar av mig täcket!! Och nu skällde Sookie, jag kände då i samma sekund att jag ska sälja henne, det är finito nu, jag orkar inte mer......
Och nej jag ska inte sälja henne, men jag tänkte så just då.

Lydia har sovit konstigt den senaste tiden.. Mitt i natten har hon vaknar av en mardröm eller nått och varit jätte ledsen så man fått sutte med henne i famnen tills hon somnar om igen.. Fast jag klagar verkligen inte på det för det är SÅÅÅÅ myigt.
Sen har hon börjat sova lite längre och längre in på morgonarna. Det klagar jag inte heller på.

Nu ska jag avsluta här och kika runt lite på internett så länge Lydia är lugn.. Hoppas ni få en bra dag!

Målat, väggdekoration, fasoner...

Dagen har rullat på ganska bra. :) Lars kom hem tidigt vilket ALLTID är uppskattat. Så vi åkte till dollar och gick runt där och handlade bland annat en pool (en rätt så stor) och poolpump för 100 kr, muggar, väggdekoration för barnrum plus lite annat. :) Sen for vi och köpte färg till fönsterna som jag håller på att målar i hallen.

Nu ikväll så har både jag och Lars målat, han grundade det ena fönstret och jag målade det andra fönstret första varvet med lack färg. Det blir himla fint, sen om tid och ork finns imorgon ska jag måla det andra fönstret med lack färg också sen är det nästan klart. :)
Efter jag hade målat satte jag upp Lydias väggdekorationer. Tyckte det blev himla sött, fast tror inte Lars håller med mig.. ;p

Jag har ju sagt att jag ska lägga upp bilder nu några dagar så ja tänkte göra det nu. :)

Lydias nya overall, jag tror hon tyckte det var lite bökigt att krypa i den :P









Kolla hur hon sitter!? Sådär brukar hon gå och sätta sig. ;P




Mamma som ska ta kort när man är ledsen, vad är det för fasoner???


Det här hade hon sysslat med innan hon blev ledsen.. Drage in sänghimelen i sängen.. Ajabaja!


Väggdekorationen.. :) Som hamnade på dörr och byrå. Man ser kanske inte så bra på byrån men det blev rätt gulligt. :)




Det var alla bilder det.. Nu ska jag nog hoppa i säng, fick aldrig chans att sova med Lydia i förmiddags så jag är helt slut. Tror Lars är det med, han ser då himla trött ut. Ne, nu ska jag göra mig kväll sen blir det sängen. Sov gott!!


Ikea lista

Lydia sover nu för andra gången idag och jag sitter här och kollar på Ikeas hemsida. Jag måste göra en lista innan vi åker upp dit, så man vet på ett ungefär vad man ska ha och ungefär hur mycket allt kommer att gå på. Vi ska åka upp dit om två helgen. Igår när jag och Lars pratade om vad vi behövde så lät det som jätte mycket, men nu när jag gör listar står det 2 saker som jag vet med säkerhet att vi ska ha. Lars får hjälpa mig titta sen och kanske påminna mig om vad vi skulle köpa. ;P
Nu ska jag återgå till att göra min lista sen ska jag göra mig klar till Lars kommer hem för då ska vi åka och köpa färg och nån sväng förbi dollar. :)

707421 ute...

1cb7b19b119b33d10aa324576e038531.png

Kolla varifrån!

ute i det härliga vädret och höststädar!


Den vackra skrik sången

Idag är jag riktigt trött. Varken jag eller Lars somnade förens halv 2 - 2!! Som tur var för mig å fick jag sova en timma mer än han.
Haha, det var så sjukt imorse. Lite för 7 hörde jag Lydia i babyvakten så jag går upp och går till henne, men jag reser mig för fort så det svartnar för ögonen men jag fortsätter att gå. Sen går jag in i någon, en vuxen människa och först blir jag rädd för jag trodde det var en mördare eller nått. Det var alltså fortfarande svart för ögonen plus att jag var väldigt trött. Men det kopplade inte för mig att det var Lars, att han fortfarande var hemma.

Nu sitter jag här och jag tror Lydia börjar bli trött, men det trodde jag för en timma sen också. Men inget ä bra för henne, inte att vara hos mig, inte sitta på golvet, inte sitta i stolen, inte gosa med Sookie och då brukar hon vara jätte trött när inget är bra.
Prövade att lägga henne ner nu och jaa, det kommer en vacker skrik sång ifrån henne. Men jag hoppas hon somnar snart. Hon är väl jätte trött.

Nu ska jag gå och bädda ner henne igen så kanske jag skriver mer senare. Hoppas ni får en kanon dag!

Är jag Miss Negativ? Nee, tror inte det!!

Jag är rätt trött i huvudet nu, inte trött efter att varit med tusen ungar tidigare ikväll utan jag är bara lite småtrött på allt! Är irriterad och lätt retlig, eller jag ska säga jag är mer irriterad och lätt retligare än vanligt. Inget känns bra just nu. Förutom min undarbara dotter. Man skiner upp och glömmer alla tankar och problem när man ser på henne. Hur underbart är inte det??? :) ♥♥

Jag tycker mycket är tråkigt, bloggen har jag börjat tycka är tråkig. Jag skriver ju ungefär samma saker varje dag. Det blir inte roligt att skriva då, osså försöker jag hitta något att skriva med oftast blir det bara fel eller inget alls. Jag har inget att berätta! 
Sookie är världens underbaraste hund men hon skäller nå fruktansvärt, när det kommer folk hit eller då hon tror att det är någon som kommer hit (t.ex när grannen kommer hem).. Jag har försökt lite olika grejer. Men tycker inte det funkar, inte så effektivt och bra som jag önskar.. Och istället blir det när hon skäller att jag skäller på henne och det hjälper ju inte alls.
Jag har ont i huvudet och nacken också.

Nu blev det mycket negativt, men en positiv sak som jag kontrar med i detta inlägg är att jag haft en underbar dag! Mycket trevligt hos Simon och Jennifer, det var skönt att komma bort hemmifrån ett tag. :P Sen blev vi bjudna på en jätte god köttsoppa hos Eva och dagen avslutades med bad med en massa glada ungar, eller jag badade inte. Jag stod uppe på kanten och sa vad dom skulle göra och hjälpte Anton (Lydias kusin, Evas son) med "hans" barn..
Tack Eva för att du skötte Lydia!!

Nu ska jag gå och göra nått att äta sen tror jag att jag ska lägga mig. Sovgott!

Baby Dancing

Hahaha, jag såg det hära klippet i Monicas blogg. Jag trodde jag skulle dö av skratt! Så jäkla sött!!!


Toastolen

Det var riktigt trevligt att vi åt frukost hos Sim on och Jennifer. Lars gick hem vid lunch och jag stannade kvar med Lydia till nyss. Lars har hållt på att byta toalettstol här hemma. Den förra hade gått sönder så nu sitter det en ny stol där. :)  Nu snart ska vi till faster Eva och äta middag! Sen lämnar vi Lydia där hos henne sen åker vi iväg och badar.. :)

28 barn, 10 vuxna och 6-7 ledare

Nu snart, så fort Lars kan t sina ögon från tv:n ska vi gå till Simon och Jennifer och äta frukost/lunch.. :)
Sen ikväll ska vi bada med 28 barn och 10 vuxna som vill lära sig dyka.. Behöver jag säga att vi kommer ha fullt upp då? Men vi är 6-7 st "ledare" så det ska nog gå bra. :)

Nu ska vi gå, det verkar som om att han kan slita sina ögon frin tv:n ändå. ;P Hoppas ni får en kanon dag!


Gått av oss maten

Det blev en liten sväng på stan förut idag, jag köpte lite kläder åt Lydia i storlek 74 och en overall. :) Ni får bilder imorgon, är för trött för att lägga in och hålla på nu.
Det var ju meningen att vi skulle till Simon och Jennifer ikväll, men det blev inte. Prövade ringa dom men ingen svarade så vi tog en promenad dit ändå men ingen var hemma. Tråkigt, men vi traskade bara hem igen, fast tog några omvägar så vi var ute och gick ett tag.. :) Det var skönt med en promenad. Vi fick gå av oss maten lite grann. Vi gjorde en köttsoppa som blev apgod, vi åt för mycket så en promenad satt verkligen rätt! :)

Nu ska jag kolla runt lite på internett sen ska jag nog gå och lägga mig. :) Sov gott!

Lördag

Vi kanske ska fara till Lule idag, jag ska lämna lite kläder till myrorna sen vill jag gå på rusta och willys. :P Men som det ser ut nu så blir det nog inte att vi far dit. Blir nog bara hemma istället och senare ikväll så ska vi gå till Jennifer och Simon och kolla in deras nya lägenhet.. :)

En sak som kommer att hända är att jag ska ner på stan hör är sväng.. Det är ett måste!! Nu ska jag dricka lite kaffe och leka med Lydia på golvet.. :) Puss!

Höstrensning!

Jag känner tydligen mig själv dåligt... Jag gjorde allt som jag skulle göra idag plus en massa till, eller man kan säga att jag bytte ut att gå på affären och förbereda för målning...
Man har verkligen tid med annat när man inte sitter vid datorn oh dumglor.

Jag har sorterat kläder i min garderob också, jag är ju den som slänger allt in i en hög och tänker "jag tar det sen" men sen kommer aldrig.. Så det behövdes verkligen vikas i ordning där. Sen tog jag bort (hängde nere i källaren) mina sommar kläder och sommar skor så jag får plats med en massa nytt. ;)
Hängt tavlor har jag också gjort.. Sen var det nog inte så mycket mer.. Men jag har varit sysselsatt hela dagen. Så det känns som om jag gjort mycket.

Nu när det gått ett tag sen jag dammsög så ser det lika hemskt ut igen. Sookie löser jätte mycket hår nu och det flyger hår ifrån henne när hon skuttar omkring här hemma. Men det är väl över snart får ja hoppas. :)

Nu ska jag gå ut med hunden en liten sväng sen blir det kaffe och en kaka som Lars har bakat.. Skriver kanske mer senare. :) Puss!


Min fria dag!!

Haha, jag sitter och kollar på vakna med the voice och dom är bara för roliga!! Deras rapAttack är så roliga! ;P

Idag ska ni veta att jag ska ha en dator/tv fri dag, jag sitter för mycket vid datorn/tv när det finns andra saker att göra. Jag ska inte ens sitta när Lydia sover, inte ens för att läsa en enda blogg. Om man bortser från detta inlägg så ska jag inte sitta förens ikväll, om ens då!!


Lite saker som ja ska/måste göra:
- Plocka undan Lydias "gammla" kläder som ligger överallt.
- Sortera Lydias kläder, som ligger överallt, i lådor.
- STÄDA
- Bädda rent i sängarna
- Förbereda för att börja måla senare ikväll
- Gå och handla (kanske stan också)
- Vika tvätt

Nu ska jag gå och börja min dag med en massa saker att gör, om jag känner mig själv tillräckligt bra så kommer hälften (om ens det) bli gjort! Jag ska börja med sängarna.. :) Hoppas ni får en kanon fredag!


God natt

Jaa, min tidiga kväll slutade inte så tidigt.. Jag fastnade vid datorn i ett arbete.. ;P Men nu snart ska jag lägga mig, ska bara ut med hunden så hon får pinka först. :)


För jävligt

Nu när jag har kännt efter nån dag så har jag kommit fram till att jag inte alls är nöjd med min design.. :/ Det blev för plottrigt och för mycket löv. Jag är inte nöjd. :| Men det ger ju mig bara tillfälle att göra en ny. :)

Nu sitter jag och gör absolut ingenting. Funderade ett tag på att börja måla fönstrena i hallen, men ångrade mig. Målandet har som stannat av. Har inte målat något alls sen sist, så det ser för jävligt ut.. I helgen MÅSTE jag VERKLIGEN måla det mesta klart. Så vi kan hänga upp jackor och ställa skorna på plats igen. Allt ligger nu huller om buller i hallen inne. Uscha!!

Lydia har varit såå go och busig idag, man har sett i hennes ögon att hon verkligen har velat hitta på nå bus. :) Mammas gojänta!! :) Nu ska jag göra mig en kopp te sen ska jag nog gå och lägga mig för jag är jätte trött.

Sov gott!


Min önskelista



Min önskelista till Lydia


Tavla.. :)

Nu är vi hemma igen från mammagruppen. Det var två nya mammor idag, jag och Jennifer. :) Vi gjorde tavlor av handavtryck och fotavtryck.. Jag gjorde bara fötterna och lite små figurer på sidan om. :)


Vinterjacka på....

Det är jävlat freezing ute... Idag åker min vinterjacka på. Och Lydia ska ha ett ton med kläder på sig. Jag fattar inte hur vi ska klara av när snön väl kommer och det är 20 minus grader ute.. :|

Aja, nu sover Lydia i alla fall och jag ska snart göra mat till mig och henne. Hade inge i frysen och har ingen köpesmat hemma heller till henne. Sen blir det till att gå ner till mammagruppen sen ska jag nog på stan och köpa en overall till Lydia. :)

Kallt ute!!

Nu väntar jag på att mitt trogna kaffe ska bli klart, sen ska vi gå ut och gå en sväng. :) Lydia leker lite för sig själv just nu, som hon brukar göra medans jag sitter här en stund.. :) Hon verkar lite trött redan nu så jag tror hon kommer somna ganska snart igen. Hon kommer nog somna i vagnen när vi är ute och går.

Jag gick nyss och kollade hur många grader det är ute. Och det var bara 5 grader.. Det är kallt ute nu. Och jag har ingen varm overall till Lydia. Jag har fleece byxor och tröjor och vind jacka och byxor sen får jag packa in henne i filtar och i fotsäcken.. Det blir nog varmt. :)

Idag ska vi gå på mamma gruppen och jag hoppas det är många mammor där idag. :) Det är så jäkla tråkigt annars.
Nu ska jag dricka mitt kaffe sen blir det en promenad. :) Hoppas ni får en bra dag!


God morgon


God natt :)


Ted Gärdestad - För kärlekens skull



Jag tycker den här låten är så vacker!! Lyssna och njut!


Tiden går för fort!!




Powerwalk :)

Vi tog en powerwalk direkt när vi kom hem, jag gav bara Sookie mat sen gick vi alla en promenad. Hur skönt som helst!! Det är mycket roligare och trevligare att gå när man har någon med sig. :) Sookie fick bada lite och jag tror Lars hade lite svårt att hålla samma takt som mig. ;) Knäppte lite kort också. :)









Babysimmet

ÅHH, det var så roligt på babysimmet idag!! Lydia log från då tårna rörde vid vattnet och tills vi klev upp. Då var hon trött.
Vi har idag gjort en massa nya saker, bland annat att dyka med dom i vattnet längre och nästan så att vi inte håller i dom. Så man skulle få känslan av att släppa dom, som vi ska göra tillslut. Sen dök vi allihopa, alltså föräldrarna och bebisen. Det var såå roligt! :) Längtar redan till nästa gång. Tyvärr så tog jag inga kort. Ville inte att kameran skulle bli blöt och både jag och Lars var ju i vattnet.

Babysim


Kort från första kursen i babysim. :)

Snart är det babysim!!! :) Ska ta med mig kameran och försöka ta lite kort. :)


Kära dagboken!!!

Hejhej dagboken!! ;P
Just nu sitter Lydia på golvet och leker för sig själv och jag sitter här med en kopp kaffe. Vi fick oss en liten sovmorgon idag till halv 9. Mycket skönt! :)

Vi såg ju District 9 igår och jag måset säga att det var en helt annorlunda film än vad jag trodde. Jag hade fått för mig att det var nå kriminal/drama med Brad Pitt. Och så var inte fallet. Den handlade om nå utomjordningar och en massa konstiga saker. :/ Fast den var inte så dåligt ändå.

Nu ska jag göra nått annat. Hoppas ni får en kanon dag!

Gott med makaroner


Skattar åt mamma...

Lydia ligger nu och sover, hon somnade nästan på en gång efter våran "promenad".. :) Hon har varit så glad idag, det är hon iofs alla dagar men hon har varit mycket gladare idag har det kännts som. Har skrattat och gjort sina speciella ljud nästan hela dagen lång. Det är så härligt att höra henne skratta.
Idag när hon var uti spisen för 20:de gången försökte jag säga åt henne halvskarpt "nej", då började hon tokskratta åt mig.. :P Om något så tänkte jag att hon skulle grina för att jag sa till hårt. Och när hon skrattade åt mig smälte mitt hjärta! Hon är bara för rolig! :) Mitt lilla barn!! Aldrig ska jag sluta älska dig, du är de underbara i livet!

Imorgon halv 3 har vi babysim och svärfar ska skjusa dit oss och Lars ansluter oss där. :) Det ska bli roligt att bada med Lydia igen! :D Hon älskar att bada, eller ja nästintill älskar. :)






Nu ska jag gå och göra varmamackor sen tänkte vi kolla på filmen vi skulle ha sett igår, District 9. :)


Världens finaste Lydia


Regnskyddet

Vi kom nästan nyss in från en promenad. Eller det som skulle vara en promenad. Jag hade t.o.m. fått med mig Lars på en promenad (som hatar att bara tomgå) och vi går ut och jag känner mig stolt över Lydia, Lars, Sookie och den nya vagnen. Jag tyckte det skulle vara riktigt mysigt att gå en sväng. Inte ens när det började smådugga blev mitt humör sämre utan jag bara tänkte. "vi har ju regnskydd åt Lydia" så vi började pyssla på med det och båda två försökte få regnskyddet att passa. Men icket.. Inte att vi fick dit regnskyddet. Min första tanka var att dom gett oss fel regnskydd. Min andra tanka var att vi inte var tillräkligt smarta för att komma på hur det ska fungera.

Det slutade med att vi vände och gick hem, efter 500 meter kanske.

Mycket nöjd!

Jag är nöjd med dagens shopping. Jag handlade ett CD ställ som inte är tänkt att vara det här hemma. ;) Tre olika tyger sammanlagt 4,5 meter långt och brett är det väl 1,5 meter, ett ljus och två st pyjamaser till Lydia. Sen handlade vi mat också men det behöver jag ju inte räkna upp. :P Jag ska ge er lite bilder. :)

På väg ner till stan i sin nya vagn. :)





   



 

Jag håller på med lite mat till Lydia. Hon har nyss fått ett smörgåsrån med lite leverpastej på som hon älskade :) och nu snart ska hon få hela ärtor och makaroner. Sen får vi se hur mycket hon får i sig utav det. Jag skriver mer senare. Puss!


Konstiga papperspåsar

Än har vi inte tagit oss iväg. Och jag tror inte vi går till dollar heller. Jag kom på att jag måste köpa ett par badtrosor åt Lydia för vi har babysim imorgon. :) Så det blir en svång ner på stan istället. :)

Idag hade brevbäraren flyttat mina blommor igen. Jag missade ju såklart att stå som en surkärring i fönstret. Men jag kom och tänka på en sak. Tänk om hon tycker blomman är ivägen för att hon/han/dom ska kunna köra brevlådan så nära som möjligt..? Säkert är det nått sånt så jag lät blomman så där hon/han ställt den. Blomman brukar stå framför brevlådan..


 

Sen hade jag fått nått konstigt på posten idag. :S Två papperspåsar med en morot i, en jokkdryk, lite choklad och någon konstig muffins. Har alla andra i Piteå också fått det idag??

Tänkte också visa er min fina väska som jag köpte för någon dag sedan. Jag ÄLSKAR den, och jag ska slänga min andra gammla som jag haft i 4 år, den är minst sagt sliten. :P  Nu ska jag ge Lydia lunch sen ska vi traska ner på stan. :)


Tung i huvudet

God morgon.
Idag hade jag faktiskt tänkt till dollar. Jag vet inte varför jag fick den iden men jag hade tänkt det, sen får vi se ifall det blir. :) Det vore skönt med en riktigt lång promenad i alla fall. :)

Lydia har nyss fått välling, gröten var slut så det blev 250 ml välling istället. Och nu kryper hon omkring på golvet och är med Sookie lite grann.

Idag är jag verkligen tung i huvudet. Det känns som om att jag sovit för mycket, även fast ja somnade efter 1. Så jag tror nog att det beror på någon annat så jag ska ta en värktablett och ta en promenad. Det kanske gör att huvudet blir lite lättare. :)
Nu ska jag gå och göra mig kaffe. Hoppas ni har en bra dag!

Min nya design och äldsta kompis :)

OHH! Tack Amanda som hjälpte mig att fixa till bloggen.
Ja, jag har en ny design, som jag själv har gjort. Det är meningen att den ska vara höstig om ni inte ser det. :P Det är kanske inte världens finaste men JAG har gjort den!! Det gillar jag. :) Tänk från början kunde ja inget alls med photoshop och nu har jag gjort en egen design!! Ni som kan kanske inte tycker det är så svårt men det tycker jag. :)
I framtiden ska jag lära mig HTML koder. Så jag kan lägga in designen osv. :P Tills dess får jag ta hjälp av Amanda, som för övrigt är min äldsta kompis ever. Vi gick på samma dagis och har gått i samma klass i 9 år. Tusen tack vännen!

Nu ska jag gå och sova. Go´natt!

Samsung L201

Kom ni ihåg när jag köpte min kamera?? Precis, det var evigheter sen.. I alla fall så den här kameran har inte "riktiga" batterier i sig, utan nått annat som ska vara bra och "batterierna" skulle hålla längre. Jag vet inte riktigt vad det heter. Ni kanske fattar ändå.
Det var i alla fall i juli jag köpte kameran.. Det är september nu och jag har aldrig, ALDRIG laddat kameran. Inte en enda gång. Så denna kamera kan jag rekomendera till er! :)


"Kan själv......"

Nu får ni förlåta mig som strular med designen.. Jag skulle nämligen försöka fixa det själv vilket inte gick så bra, som ni kanske ser. :P  Nu ska jag bara vänta på att min kära vän Amanda ska logga in på msn och få tid att hjälpa mig med att fixa allt till bra igen. :P

Bilder

Nu får ni lite bilder och den nya barvagnen är också med!! :)













Evigt lärande

Dagen har rullat på rätt så fort. Vi var ju på BVC tidigare idag som gicl bara bra. Sen har jag suttit lite vid datorn medans Lydia sov sen satte vi igång och städade. Lydia var lite rädd för dammsugaren men när hon fick stå brevid mig och hålla handen så gick det bra, det gick bara långsamt att dammsuga. Hennes små steg när jag bara håller henne i en hand är inte så snabba. Mammas gohjärta!
Sen rensade jag bort en massa papper, räkningar, reklam osv som har legat lite överallt i huset. Det var verkligen välbehövligt. :)

Nu när Lars kom hem så hade han med sig Lydias nya fina sittvagn. Den är såå perfekt!! En Emmaljunga scooter svart och ljusrosa. :) Hon såg lite liten ut i den men då finns det ju massa att växa i. Lars sa bestämt att det BLIR ingen mer barnvagn nu. :P

Nu ligger Lydia i sin säng och ska väl snart somna och Lars är ute och går med hunden. :)
Igår såg vi (eller jag, Lars somnade) Wallander Cellisten. Den var bra. Inte såhär jätte bra tyckte jag med bra! :)
Ikväll tänkte vi se District 9, jag hoppas den är skit bra. :)

Nu blir det att sitta och pyssla med photoshop, som sagt det är ett evigt lärande och det finns så mycker man kan göra! Det är mitt nya favvo program, håller på med det så fort jag får en ledig stund. :)
Jag tänkte lägga upp bilder senare. :)

Låt min blomma vara.

När jag kom hem så kollade jag ifall jag fått post och då lägger jag märke till att någon har flyttat på min blomma igen. Jag gick och ställde tillbaka den där den ska vara efter brevbäraren flyttat den förra gången. Jag kan bara tänka att det är samma kvinna som flyttat min blomma idag. Jag hoppas nog att det är henne och att inte fler människor tycker att man kan flytta andras saker utan anledning. Förra gången tyckte jag det var lite småroligt, men idag blev jag bara sur. Nu kommer jag stå som en surkärring i fönstret varje gång posten kommer.

BVC

Det gick bra på BVC. :) Lydia följer sin kurva jätte fint och som hon ska. Vi pratade lite om att jag kan börja ge Lydia smörgåsrån med lite mjukost eller leverpastej på (i små mängder, eftersom det innehåller salt). Sen tog jag upp lite andra saker också som jag har glömt bort nu.. :/

Nu
Vikt: 7330 g
Längd: 69,5
Huvudomfång: 43,5


Förra gången
Vikt: 6690 g
Längd: 67 cm
Huvudomfång: 42,5 cm

Nästa gång istället

Jag har inte haft så mycket att skriva, och jag vet väl inte om jag har det nu heller men tänkte ge er nått att läsa i alla fall.
Just nu lyssnar ja på idol och sitter här.. Lydia är fortfarande vaken men ligger snällt i sängen. :) Hon blir bara duktigare och duktigare på att gå med gåstolen. Hon har blivit såå stor! :D
Lars är och dyker med ungarna idag, egentligen ska jag också vara med men hoppade över det idag. Det får bli nästa gång istället.

Imorgon så ska vi till MVC och se hur Lydia växer och jag hoppas att allt kommer se bra ut. :)
Ne, nu ska jag gå och göra mig en kopp te sen ska jag kolla lite på tv. :) Hejsvejs!

Is på golvet

Nu har jag precis lagt Lydia igen. Så jag tänka passa på att skriva lite. :)
Idag jobbar Lars här i Piteå så han ska bjuda mig på lunch senare, jag ska även försöka lura med han till åhlens och kanske någon annan affär. ;)
Det var riktigt kallt när jag vaknade imorse. Vi hade typ is på golvet inne. Det kändes som det i alla fall så nu blir det att sätta på värmen. Och jag vill ha det VARMT, sisådär en 23-24 grader. :)

Vi är fortfarande lite småsjuka, men det är inte så farligt nu. Har hosta kvar och lite snorig är vi men annars är vi på tipptopp.
Jag hade inte så mycket att berätta för er så jag avslutar här och gör nått annat. :) Puss!

Ingår det i deras arbetsuppgift? ;P

Jag såg nyss att våran post kom. Jag stod och kollade på henne genom fönstret när hon lägger breven i brevlådan och sedan börjar hon rätta till våran blomma som står vid brevlådan.. Jag tyckte det var lite konstigt och lite roligt. ;P :S Gör man så?

Nu ligger Lydia och sover sin förmiddagslur. Hon har sovit bra inatt. Hon var vaken kring 1 när jag gick och la mig men hon låg bara i sängen med halvöppna ögon och pillade på sin älsklings kanin som hon fick av sin gudfar, min älskade store bror (som för övrigt ska komma upp hit snart ;), så jag la bara täcket på henne och gick.
Hon har börjat ta länge tid att lägga nu, igår somnade hon vid 9 och vi la henne 7, fast igår var hon bara i sin säng och var tyst. Inge skrik. Så egentligen tycker jag inte att det gör nått, självklart skulle det vara bra om hon somnade på en gång vi la henne, men om hon inte skriker och är ledsen så tycker jag det inte spelar någon större roll.

Vi är fortfarande sjuka här, fast jag känner mig mycket piggare än igår. Så det är skönt! Men jag ska inte gå på mamma träffen idag, så frisk är jag inte än.
Igår fick Lars komma hem tidiagre för att jag var så slut. Han är så snäll och underbar. :) Fast nu är han sjuk också. Eller han sa det för någon dag sen men jag trodde det var den vanliga "Karl-sjukan", om ni fattar vad jag menar. ;) Fast jag hade fel, han är sjuk på riktigt nu!!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan göra något annat. Hoppas ni har en kanon dag!! :)

S.U.M.O.


Är ute och går :) - Video




Kolla så duktig våran lilla gumma är på att gå med stöd!! I slutat blir hon ledsen för att hon inte kan gå längre, hon blev arg/ledsen varje gång hon körde fast. Hon är så himla söt!! Gud vad vi älskar dig hjärtat!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen och det var som jag trodde, ingen svininfluensa. Men det är ändå skönt att kolla upp det. Jag tror jag inte hade brytt mig alls om jag inte hade Lydia. Och som tur är har jag Lydia. :) Det var bara en vanlig förkylning. :)
Jag har tänkt på en sak. Varje gång jag har behövt uppsöka en läkare (inte BM) så har det varit en invandrare. Inte för att jag har något emot det alls, men jag har jätte svårt att höra vad dom säger. Sen om man ska förklara vad som är fel så förstår inte dom riktigt.. :S Aja. Men tro inte att jag har något emot invandrare nu bara för jag skrev det dära.

Lydia ligger i sängen och ska sova förhoppningsvis, annars blir det för sen om en timme, och då blir hon jätte gnällig ikväll istället.
Nu ska jag lägga mig i soffan under täcket och kolla på tv.

Svininfluensan

Idag är jag dödssjuk!!Vi har ju varit dåliga nu ett tag men jag trodde det blev bättre, Lydias snor försvann och jag kännde mig mycket bättre. Sen nu på någon dag har det bara smält till så är i alla fall jag jätte sjuk.. Lydia är bara snorig och hon är lika glad som vanligt så jag antar bara att det inte påveckar henne så mycket.
Lars sa igår att han också känner sig sjuk. Så jag tyckte det var dax att ringa vårdcentralen för att kolla upp oss. Sagt och gjort, 13:45 har vi en tid att kolla oss. Det känns himla skönt.
Det är ju en sak om jag skulle ha svinis men om Lydia har det är det lite farligare. Men jag tror inte att vi har det vill bara vara på den säkra sidan. :)

Annars idag ska jag bara ligga i soffan så mycket det går. Det kommer nog inte vara så lätt när lilltjejen far fram som blixten till allt hon inte ska.. :) Hoppas eran dag blir bättre än min!

Inge babysim

Jag har beslutat i denna stund att jag inte ska på babysim imorgon. Vi har gått från halvsjuka till sjuk, i alla fall jag. Och jag vill ju självklart inte smitta någon annan.

Nu ska jag snart ta ut hunden på en pink sen ska jag äta min väldigt sena middag. Sovgott!

Gossip girl och monk + babysim

Dt blev aldrig så att jag gick in till stan. Så det får bli en annan gång.

Jag vet inte om jag berättat det för er men imorgon börjar bebysimmet om igen. Lydia ska gå sin fortsättningskurs, jag tror det är den här kursen dom får lära sig att dyka på "riktigt". :) Det ska bli så roligt!!! Fast imorgon ska vi inte bada.. Både jag och Lydia är lite halvsjuka. Lydia har blivit snorig som tusan igen och jag känner mig lite krasslig. Men annars är det inge mer, men vill inte bada ändå med lillstumpan när hon är lite halvsjuk. :/ Jag hade tänkt åka dit och kolla men det får vi se imorgon, beroende på hur vi känner oss.

Om jag inte får körkortet innan nästa vecka blir det lite krånligt att ta sig dit. Det är halv 15 nu och om jag ska ta buss dit får jag sitta och vänta i trekvart innan. Fast det är ju så det får bli om jag inte får skjus av svärfar. :) Fast ja har inte frågat han än men jag tror nog inte det kommer vara någe problem. :)

Ne, nu ska jag ta och kolla på några avsnitt av Gossip girl som jag för övrigt älskar. Fast jag älskar många serier, så som 24, Hem till gården, Monk, House, Glamour, life, Grey's anatomy, desperates housewife och några till. Sen älskar jag ju vissa serier mer än andra och just nu är gossip girl och monk mina absoluta favoriter. :)
Vi får se ifall ja orkar skriva nå mer senare. Puss!


Korsallergi

Jag har alltid varit allergisk mot pollen och sånt där. Jag köpte bara vanliga recetpfria medeciner förut. Sen för tre sommrar sen fick jag nå super allergi mot gräs, gråbo, björk och allt sånt som hör till det. Jag fick åka in till sjukhuset tre gånger för att få hjälp med att andas, med ambulans en gång (även fast det inte behövdes).. Och jag fick en annan medecin. Som funkade rätt så bra. Förra sommaren fick jag inte äta den medecinen för jag var gravid och gick utan hela den sommaren. Sen under tiden jag var gravid så märkte jag att jag är ju allergisk mot mycket mer bara för att jag är allergisk mot börk, gråbo och gräs. Korsallergi.

Nu kan jag inte äta, äpplen, morötter, kiwi, päron, banan, persikor, aprikos och plommon. Jag får inte akuta besvär men det kliar i munen och jag får svårt att andas när jag äter det, alltså så svårt att andas att jag tycker det är obehagligt och måste använda min bricanyl, beroende på vad jag äter. Det är en aning jobbigt, sen finns det säkert mer som jag är allergisk mot men som jag inte ätit av.

Kom och tänka på det igår, att det ändå var en del jag inte kan/vill äta pga detta. Jag har nämligen varit på mårtensgården och plockat gränsaker t.ex. morötter och när jag skulle äta en var jag tvungen att sluta för att jag fick svårt att andas. Och det här har kommit på de senaste året för jag har ju ätit allt sånt förut.

Så nu vet ni det mina kära läsare. :)


Utförsäljning

Igår kväll så var Lydia jätte svår att somna.. Vi la henne halv 7 för hon var jätte trött men hon höll sig vaken enda till 9.. Fast hon sov hela natten igenom.. :) Nu ligger hon och sover igen så jag tänkte passa på att skriva lite här så nu har något att läsa. :)

Idag ska jag gå ner på stan, hade tänkt gå på Åhlens som har 50% på allt, pga utförsäljningen. Så jag ska kolla på bestik och tallrikar. Sen hittar jag säkert en massa andra saker också. :) Typ som barnkläder. Vore ju perfa om man hittade en massa sånt där nu. :D 

Nu ska jag dricka en kopp kaffe, eller så tar jag med mig den ut för jag ska rasta hunden lite grann medans Lydia sover. :) Skriver mer senare idag! Puss


Stackars liten!

Lydia har ni sovit i över 2 timmar. Hon måste ha vart jätte trött efter nattens konstigheter. Hon är ju van att sova hela nätterna. Stackars liten! Hon somnade ju pricis lägligt så hon missade lunchen, men eftersom hon sover är hon väl inte vårlhungrig.. Det får bli en sen lunch istället. :)

Jag sitter och nöter det hära jädra photoshop. Hade försökt göra en egen design. MEN det går inte alls bra. Jag har nog inte det dära i mig. Har svårt att se vad som passa med var osv. Fast det går frammåt. :) Nu ska jag gå och kolla till lillan. Puss!


En jobbig natt

Igår städade nästan hela dagen känns det som, dammade och sånna grejer. Sen på kvällen fick ja nå ryck om att jag ska måla om mina äckligt bruna fönster i hallen så jag börjar slipa.. Sen ångrar jag mig fast då var det ju för sent. Så jag fortsatte och grundmålade ett av fönstrena.. Och mer jobb väntas. :/ Fast det är ändå roligt när man väl håller på att måla och fixa och trixa.. Om det blir ett bra resultat är ju allt slit värt det! :)

Natten för oss har varit jobbig. Lydia har sovit jätte oroligt, varit ledsen, snorig och pigg emellanåt. Från 11- halv 12 då vi gick och la oss fick jag gå upp till henne 5-6 gånger innan 4. Sen sov hon till kvart över 9 - halv 10. Så vi fick lite sömn. :)
Stackars lilltjejen hon är jätte snorig. Fast hon var inte varm inatt eller nått, och hon hostade en gång under hela natten så det var inte de som var jobbigt. Nu är hon på bättre humör i alla fall. Nu är hon en glad Lydia igen, en glad men snorig Lydia. :)

Idag skulle vi till MVC men Lydias barnmorska var sjuk idag så jag har inga planer alls idag. Är himla trött så jag tror vi bara är hemma här och tar det lugnt.
Lydia leker på golvet här brevid mig nu och jag drack nyss en kopp kaffe som var alldeles för svag.. Hatar när det blir så, också har jag gjort en helt kanna med kaffe. :/

Blöjbyte... Så.
Jag har inte så mycket mer att skriva.. Måsta ta på mig kläder och gå ut med hunden nu ändå, fast tror det inte är någon bråksa än, Lars rastar alltid henne innan han åker till jobbet. :) Fast ja ska ändå avsluta här. Skriver kanske mer senare idag.
Hoppas ni får en kanon dag! :)


Seglar

Det har nog varit lite dålig uppdatering nu.. Men jag har haft fullt upp och egentligen ingenting alls.. :)

Igår bjöd vi Eva på middag, inbakad fläskfilé, rostade rotfrukter och en mozzarella sallad. Mycket gott blev det. :) Sen satt vi och surrade ett tag innan Eva cyklade hem.. :)

Nu idag är Lars och seglar och kommer väl hem runt 4 tiden skulle ja tro. Just nu gör vi inget alls. Lydia vaknade nyss och grannen Jack kom hit så vi ska leka lite granna nu. :) Hoppas ni får en kanon dag!

Det gick bra :)

Karin (grannen) och hennes son Jack på 3 år passade Lydia imorse när jag var på körskolan. Det hade gått jätte bra. :) Sen gick dom in till stan för att möta upp mig och Jack fick åka på en sånhär ståbräda på barnvagnen. Det tror jag han uppskattade. ;) Vi kollade på lite kläder på stan sen fikade vi innan vi gick hem. :)
Jack ville egentligen inte att jag skulle vara med för han trodde att jag skulle ta Lydia ifrån han och han ville ha Lydia själv. Han är så söt! ;p

Jag har precis lagt Lydia nästan, hon är jätte trött men jag tror inte ho förstått det själv så hon ligger och pratar lite med sig själv och roar sig med alla gosedjur som finns i sängen. :) Hon är bara för söt!!

Igår på stan köpte jag sånna här jeans leggings dom heter ju nått speciellt som jag inte vet vad men ni fattar ju vad jag menar.. Dom är riktigt fina!! :D T.o.m. Lars tyckte det. Sen köpte jag två vanliga linnen, ett svart och ett vitt och strumpor. :) Mycket nöjd är jag i alla fall! :)

Ne nu ska jag sitta och nörda photpshop. ;D Puss


En mening-

Nu ska Lydia över till grannen och vara där en stund och jag ska på körskolan...

S.U.M.O.


Rutiner

Våra planer för dagen är mamma grupp klockan 13 fram till 15 sen tänkte jag å på stan och handla lite kläder, både till mig och Lydia. :) Lars kommer hem idag också.. :D Lydia är lite pappasjuk nu. Hon viskade det till mig. ;)

Nu sitter hon och leker själv. Som våra morgonrutiner ser ut.. Vi kliver upp. Jag ger Lydia välling eller gröt. Sen när hon är nöjd och belåtet så leker hon lite för sig själv så jag får en kopp kaffe och då sitter jag oftast framför datorn. Sen går vi ut med hunden. Nästan varje morgon ser ut så. :) Om vi inte har bråttomt någonstans..

Ne nu ska jag kika runt lite på internett innan jag ska gå ifrån datorn. Hoppas ni får en kanondag!


Jag älskar dig! ♥


Ingen middag!

Nu sover Lydia och jag har börjat fundera på vad jag ska äta för middag. Men är totalt idelös igen. Skulle göra nått som Erika tipsade mig om men hade inte saker hemma till de. Och jag är himla sugen på en pizza. Och ingen Lars är hemma så jag kan åka och köpa mig en pizza.

Till lunch åt jag en panpizza, sen har jag ätit 4 st digestivekex så jag är himla hungrig nu.. Ne nu måste jag gå och glo ett tag till i kylen, frysen och skafferiet. Hörs sen!

Våran underbara bebis! ♥

Idag har vi inte gjort nått alls. Tog oss en cykeltur tidigare idag innan det började regna.. Ganska skönt att cykla men jag tror det var skönare för Sookie att få göra av med lite energi. Jag tror hon saknar Lars. Hon ser lite deprimerad ut. Och Lars kommer ju inte hem förens imorgon kväll.

Lydia sover just nu men jag ska nog väcka henne snart så hon somnar i tid ikväll. Hon är så jäkla god och glad! Direkt från då hon vaknar till det hon somnar är hon glad, lite små ledsen blir hon om hon är övertrött eller hungrig. Men det är ju bara så det ska bara. Världens finaste bebis! Min bebis, våran underbara bebis. ♥ Tänk att vi har fått turen att vara föräldrar till Lydia! Det går inte att sätta ord på känslorna. Men jag tror de flest föräldrar vet vad jag menar.

Ne, nu ska jag dricka lite kaffe och kolla lite på tv innan jag väcker Lydia.. Vi hörs senare. :)


Full diskmaskin

Jag hatar när jag en kväll ha en full diskmaskin och sedan väntar jag med att starta den ifall det kanske kan få plats med nå mer.. Kvällen går och jag går och lägger mig och när jag ska plocka ur den rena disken på morgonen och då har jag glömt att starta diskmaskinen ikvällen innan.

Lydia vaknade en gång vid halv 6 och hon skuttade runt i sängen ett tag sedan somnade hon om till halv 9.  Nu sitter hon nöjd i sin stol och pillar på lite leksaker efter att ha precis ätit gröt. :) Idag vet jag inte vad som händer, jag har inga planer alls. Ska nog försöka mig ut på en lite längre promenad. Men först ska jag försöka få iordning mig, så man ser ut som folk. ;)


...

Det blev en sen kväll för mig.. Nu gör jag mig kvällsfika (läs:en pizza) och en kopp te. Är inte speciellt trött, men det är väl för att jag sov så länge med Lydia imorse. Sen fastnade jag vid photoshop efter att Lydia hade somnat.. Det finns hur mycket som helst att lära sig om de programet. Sen har jag inte så bra fantasi så jag kommer inte på så mycket att göra.. Menmen, det är väl sånt man lär sig eftersom. :) Nu är mitt fika färdigt så jag avslutar nu och sätter mig framför tv:n istället. :) Sov gott!


Till Jessica :)

Jag tar dom ur en bok som heter S.U.M.O. (Shut Up, Move On) av Paul McGee.. Den handlar om hur man kommer vidare i livet och når framgång. Lars fick den av sitt förra jobb i julklapp. :)

På baksidan av boken står det:
S.U.M.O. står för Shut Up, Move On. Alla önskar vi oss framgång och glädje i livet - men tyvärr kan det hända att vi inte lyckas uppnå någotdera. Har du någon gång tänkt att det kan vara din egen attityd som hindrar dig?

S.U.M.O. visar att ditt sätt att tänka har avgörande betydelse för hur din tillvaro ser ut. Genom att ta ansvar för ditt liv kan du låta din fulla potential komma till uttryck, ta vara på möjligheterna, njuta av givande relationer, lyckas på jobbet och möta negativa situationer med en positiv attityd.

S.U.M.O. uppmuntrar dig att se på ditt eget liv med ärliga ögon och ger instikt om att det aldrig är för sent att ändra sig. Alla kan vi kasta av oss offer t-shirten , lära oss tänka fruktbart och begrava tanken med att "det som sker, det sker".

S.U.M.O. ger livscoaching. Kryddad med humor, instikt, praktiska tips och personliga anekdoter erbjuder den tankeväckande - och kanske livsavgörande - läsning.

S.U.M.O.


Natti natt

Jag håller nu på att nattar Lydia. Fast det verkar inte vara några problem. Hon hade lite väl mycket energi kvar i början när jag la henne men den är borta nu. :) Tror t.o.m. hon sover nu för det är helt tyst. :) Nee, nu hörde jag nått. Ska bara gå och kolla till henne.
Så, hon var fortfarande vaken. Hon hade ställt sig upp och log det dära leendet som världens sötaste barn ler. Ni som är föräldrar vet säkert vad jag menar.. ;) Hon är så jäkla söt så det är så svårt att inte ta upp henne och gosa.

Idag har det inte hänt så mycket, vi var ute på gården ett bra tag förut idag men annars har nästan bara varit inne. Dagen har gått så fort även fast vi inte gjort nått speciellt. Nu väntar jag bara på att Lydia ska somna sen ska jag ut med hunden en kortis.
Ne nu ska jag kolla lite på tv och vänta tills Lysia somnar, skriver kanske mer senare. :)


Ingen vill leka själv

Hej på er.. Jag sov med Lydia idag igen på förmiddagen och idag igen sov hon jätte länge så jag är tung i huvudet idag också. Imorgon ska jag inte sova med henne om tillfälle ges. :/ Sitter nu med en kopp kaffe och hoppas jag ska bli piggare. :)
Lydia sitter och leker så snällt för sig själv och jag borde egentligen göra nått att äta till mig men har ingen aning om vad jag är sugen på. Aja, vi har inte många planer för dagen, vi ska gå ut en sväng snart. Vilket jag tror blir himla skönt när vädret är jätte fint och huvudet kanske mår bättre sen. :) Ne nu ville inte damen sitta själv och leka så vi hörs senare. :) Puss!

The hangover

 Jag måste bara säga åt er att ni måste se filmen the hangover, det var då den roligaste filmen jag sett på länge. Både jag och Lars skrattade oss igenom filmen.. Riktigt bra, helt klart se värd!!


S.U.M.O.


En massa bilder!!!

Här kommer det en massa bilder.. :)



Så här ser man ut när man försöker äta själv. ;)




Mamma får inte ta kort..




Pappa och jag är ute och klipper gräset. :)









En nöjd Sookie efter att ha joggat med husse.




Ännu mer nöjd blir man om man får sitta i framsätet. ;)


Glömde säga att dom här skorna köpte jag till Lydia i lördags.. Söta va? :)



Så här somnade Lydia för någon dag sedan, hon är då världens sötaste!



Liam och Brandon :)


Försöker gosa med Bradon. :)



Gosa med Brandon :)

Det blev så att jag cyklade hem till Jennifer och var där ett litet tag. Emma och Brandon var också där så satt och surrade och drack kaffe. Trevligt, trevligt!! :) Knäppte lite bilder men lägger upp de senare. :) Lydia var så goo, hon skulle gosa och kramas med Brandon och jag försökte få det på kort men det gick inte så bra. Men det var så himla gullig. Alla satt och sa "åhh" haha.. ;P

När jag åkte därifrån cyklade jag bara hem och hämtade Sookie så åkte vi och badade henne i kanalen, sen hem igen och lämna Sookie sedan åkte jag på affären och jag handlade allt sånt man kan tänkas behöva, och lite mer.. :) När jag kom hem igen var det bara att börja med middagen sen kom Lars hem. Och nu har han precis lagt Lydia och jag bakar mina favorit kakor. :) Men känner på mig att det inte alls kommer att bli nå bra, det är något som inte stämmer.

Ne nu ska jag fortsätta att baka så hörs vi mer senare.. :) Puss!


Inget internett

Jag har inte uppdaterat något för vi inte haft något internett från igår kväll till för nån timma sen.
Imorse så vaknade Lydia halv 8 och vi klev upp och busade och åt välling osv, sen halv 9 var hon trött igen så vi gick och la oss igen och vaknade inte förens halv 12. Så vi har då sovit tillräkligt. ;) Fast jag känner att det blev lite för mycket sovandes för mig för jag är tung i huvudet.

Vi har inte húnnit med så mycket idag nu när vi sovit så länge, men jag har i alla fall lagat mat och Lydia, sen har jag plockat undan lite saker. Alltid finns det något att plocka undan.
Vi ska cykla och handla sen. Eller så cyklar jag hem till Jennifer och är där en stund.. Och jag tror det lutar åt först Jennifer sen ica.

Snart kommer Johanna hem från New Jersey.. :D Den 8:de oktober är hon hemma i Sverige igen.. :) Gud så jag längtar! Vill höra allt hon har varit med om där borta. ♥

Ne nu ska jag gå och göra nått annat så jag tar mig hemmifrån snart. Bilder får ni senare idag! :)

S.U.M.O.


Tack för igår!! :)

Det blev inte att dom kom hit igår, så jag gick hem till Jennifer och Simon istället och Lars stannade hemma med Lydia. Han skulle upp tidigt och dyka idag. Så han ville vara pigg och fräsch. :)
Hemma hos dom hade vi det jätte trevligt, vi drack lite vin och surrade en massa. Sen blev det nog lite mer vin. ;) Trevligt hade jag i alla fall. :) Det måste vi göra om snart!

Imorse var jag nog kanske inte den piggaste, men de var inte så farligt. Hade druckit en massa vatten under kvällen så jag klarade mig från att få ont i huvudet. :) Mycket skönt. Lars åkte halv 9 imorse, och vi klev upp och busade en massa och kollade lite på tv. Sen när Lydia sov sin förmiddagslur så gick jag och la mig också, men fick inte vila så mycket. Det kom folk och Sookie skällde som en galning så Lydia vaknade ganska fort. :/
Nu ligger hon och sover igen. Mammas älskling! :) Jag sitter och dricker en kopp te sen ska jag traska ut med hunden en sväng.
Jag ser också att jag behöver städa.. Filmfodral, byggklossar, skedar (hon älskar att sitta och tugga på dom), kläder, lite mer leksaker ligger det över allt! Ne nu ska jag gå ut en snabbis med Sookie sen får jag väl göra nått annat vettigt. Hoppas ni har en bra dag!

Det sprängs snart.

Jaa, jag vaknade då inte tidigt, jag var inte pigg och huvudvärken var kvar.. Vi har hunnit vara ner en sväng på stan där jag köpte två st pyjamaser till lillan och två st linnen till henne. :) Självklart rosa. Sen gick Lars och Lydia på ica och handlade så jag gick lite själv på stan. Försökte hitta något till mig men jag tror inte jag var på rätt humör så jag hittade inget.. Jag gick och köpte huvudvärkstabletter också för dom hade tagit slut här hemma.

Nu är vi hemma igen i alla fall och jag har fortfarande ont i huvudet, trots att jag tagit en tablett. Det känns som om att huvudet kommer sprängas snart. Tror jag ska gå och vila ett tag nu medans Lydia sover..



Oj, jag hade vist glömt att "spara & publicera". Det ovanför skrev jag för en timma sen kanske. Det blev inte att jag gick och vilade, jag fastnade med photoshop.. Det finns ju tusen saker att lära sig och för mig tar det tid. Men framåt går det. :) Lydia sover fortfarande så jag ska sitta här ett tag till. :) Senare ikväll kommer Jennifer, Simon och lilla Liam hit. :)


Fruktansvärt ont har jag

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet nu så jag ska gå och lägga mig redan nu. Somnade strax innan 7 men Lars väckte mig nyss, fast jag har pratat/tjatat med han till sängen så nu ska vi lägga oss igen. Sova länge. Och jag hoppas jag vaknar tidigt pigg och utvilad innan Lydia vaknar så man kan dricka kaffe och äta fruktost själv i lugn och ro en stund innan. Tänk så skönt! Framför allt hoppas jag att huvudvärken är borta. Sov gott!


Regn, regn, regn.

Det är verkligen inge roligt väder idag, regnet bara öser ner.. :/ Hunden fick bara en kort sväng ut på gården. Får hoppas det blir bättre väder sen så hon får en längre promenad.
Lydia somnade aldrig förut, bara en liten stund men vaknade nästan på en gång.. Så hon somnade nyss om på "riktigt" nu.
Jag håller på med min lunch nu, tänkte passa på medans Lydia sover. Det blir lugnast så. Sen ska jag ta en filt och dega framför någon bra filmkanal tills Lydia vaknar.. En mysig dag!! :)

Solen skiner och det är 28 grader varmt

Gomorgon!
Idag var det inte så fint väder.. Fast det regnar ju inte nu i alla fall, så det är skönt. Lydia ligger i sängen igen.. Hon är himla trött. Fast tror inte riktigt hon har förstått det själv. Men när hon har somnat ska jag gå ut med Sookie, sen dricka mitt kaffe, eller de beror på vad som händer först. :P
Idag har vi inga speciella planer, vi skulle gå och bada Sookie men utöver det så vet jag inte. Lars kanske har planerat något. Han brukar göra det, sen glömmer han att tala om det. ;)

Just ja, jag har glömt att tala om för er att vi börjar på fortsättningskursen på babysimmet nu snart igen. Kommer inte riktigt ihåg datum men det var om någon vecka. Det ska bli riktigt roligt. :)
Ne nu ska jag kolla lite på vakna med the voice innan jag går ut med Sookie. Hoppas ni får en bra dag!

Bilder

Jag tänkte lägga upp lite bilder innan jag lägger mig.

Tack så mycket Katarina (osäker på stavningen) för kläderna. :)


Säcken fick Lydia av morfar och stolarna har vi fått av grannen. Det tackar vi också för.


En nyvaken tjej i barnvagen. Mammas sötnos!


Den här köpte vi för någon dag sedan. Självklart skulle den vara rosa. ;P


Lydia vill gärna läsa böckerna själv!!



Och självklart ska vi äta lite på mamma och pappas filmer. :)



Tack för hjälpen!!!!

Dagen har rullat på himla bra... Körlektionen gick bra, eller rätt så bra. Jag var jätte nervös den här gången av någon anledning så jag gjorde några små fel men annars så gick det bra.. :) Tusen tack till Monica som kunde vara barnvakt.. :) Det uppskattas verkligen!! Efter körlektionen tog vi en snabb lunch sen gick jag vidare till mamma gruppen. Närvarande mammor idag var jag... Och jag. Men jag satt där ett tag och drack lite kaffe sen gick jag hem och tog det lugnt ett tag tills grannens barn kom hit. Vilken energi lill 3 åringen har. Han är så jäkla söt!! :) Det har i alla fall gått bra, vi har kollat på tv sen lekt en massa på gården och med Sookie. Dom ville inte gå hem när deras mamma kom och hämtade dom. :) Dom är så söta! Imorgon ska jag och äldsta flickan gå och bada Sookie i kanalen efter skolan. :)
Lars kom hem för ett litet tag sedan också. Och Lydia vaknade för ett tag sen och vill inte somna om. Hon tyckte nog det var roligare att vara vaken. Så hon är lite ledsen nu. Men det låter som om att hon kommer somna snart igen. Då ska jag eller vi gå och lägga oss och göra en tidig kväll. :)

Nu ska ja gå och hjälpa Lars med Lydia. Hoppas eran dag har varit bra. Sov gott!

Blogg.se :S

Är det bara för mig det är krångligt med blogg.se eller är det så för alla?? Det verkar som dom har ändrat lite saker på sidan och tycker inte alls det är bra... Som på "översikten" ser man ifall man fått en kommentar, men tydligen inte nu.. Det var inte förens jag gick in på "kommentarer" som jag såg att jag hade fått några nya.. Iofs så är det väl inte så svårt att gå in på "kommentarer" men det har i alla fall blivit sämre..
Nu har jag en ledsen dam så jag avsltar nu. Puss

S.U.M.O.


Fullt upp :)

Igår kväll gjorde jag inget alls. Jag kollade på film i sängen och myste för mig själv, efter Lydia hade somnat.. Lars sov borta inatt.. Kommer inte riktigt ihåg vart han skulle, tror det var lycksele. Han kommer i alla fall hem senare ikväll. :)

Idag är det fullt upp. Kvart över 11 ska jag träffa Monica nere på stan och lämna Lydia till henne för hon ska vara barnvakt medans jag har en körlektion. Sen ska vi äta lunch :) och efter det så är det mamma grupp.... När jag väl är hemma ska ta det lugnt i nån timme sen ska jag vara barnvakt åt grannens barn tills ikväll. :)
Nu sover Lydia en sväng.. Jag har tajmat det här en aning dåligt, eftersom hon brukar sova mer än 1 timme. Menmen, det ska nog gå bra ändå. :) Hon brukar ju alltid vara glad. :)

Ne nu ska jag gå och göra det sista som behövs innan jag kan bege mig mot stan. :) Hoppas ni har en bra dag!

Hjälp!!!

Vi har ett litet problem här hemma nu, våran spis.. Vi vill säkra den helt och hållet. Vi skruvade ju fast den i väggen för ett tag sedan men våran lucka är livsfarlig.. Den har nämligen ingen spärr eller vad man ska säga. Så vi funderar på att köpa en helt ny spis. Men då tänkte jag, till er föräldrar som har säkrat ugnsluckan: Hur har ni gjort? Finns det inge enklare sätt än att köpa en ny? Hjälp, kom med förslag!!

S.U.M.O.


S.U.M.O.


Inge Sundsvall för mig :/

Jag hoppas verkligen jag får jobbet på sunes.. Kvällar och helger skulla passa utmärkt för mig, Lydia dagtid och förhoppningsvis en kurs på komvux och jobb på kvällar och helger.. Hoppas hoppas!! :) Jag vill ju spara alla mina mammadagar jag har kvar till senare. Som för övrigt är slut snart, kanske inte snart, men det känns som så. Så det skulle vara perfa. :)

Nu försöker jag natta Lydia som verkar vilja vara vaken ett tag till. Hon är så söt!! ♥ Sen ska jag faktiskt läsa i teoriboken som aldrig tar slut. Och när Lars kommer hem från seglingen så ska vi koka lite mer saft!! Mer svartvinbäds saft. :)

Idag har vi inte gjort mycket alls, jag kokade saft vid lunch sen cyklade vi och handlade.. Det är väl det enda. Nu vill jag faktisk beställa en mormor hit upp så hon kan passa Lydia så jag kan ta en massa körlektioner. Det känns så bökigt att fråga andra. Som grannen, eller Monica. Om hon är frisk och hon inte har något annat för sig så kunde hon passa Lydia på torsdag. Fast Lydia är ju lite småsjuk också och jag vill inte att hon ska smitta Anton så vi får se hur det blir med det. :/ Grannen är i stugan i Glommersträsk hela veckan.. Hoppas hon är hemma nästa vecka för då kan jag boka in mina 3 andra körlektioner som behövs för att göra halkbanan..

Det var egentligen tänkt att jag skulle ner till Sundsvall nästa vecka på tisdagkväll till torsdag kväll. Men det blir inte, just för att jag behöver körlektionerna. Vill inte stressa sista dagarna innan och chansa på att det finns en tid just då när jag kan.
Aja, Nu ska jag återgå till att göra vettiga saker.. Skriver kanske en rad senare ikväll. :)

Inga planer

Idag har vi inga planer alls. Men är ganska trött så jag tror vi blir hemma och bara segar på.. Jag ska i alla fall koka saft idag, svartvinbärs saft. :) Gott!! Men sen blir det lugnt..

Jag hade inte å mycket mer att skriva så jag avsutar här och skriver lite senare kanske.. Hoppas ni får en bra dag!


RSS 2.0