Olika storlekar

Uscha vad helgerna går fort.. Rätt va de är så är det måndag idag.. :/
Vi har fått ganska mycket uträttat i helgen ändå, eller egentligen inte men lite grann. :) Lars har börjar bygga på Lydias koja så den är på G i alla fall. Jag har slängt vårat vardagsrumsbord (det var äckligt fult) och matten i vardagsrummet (den var äckligt ful), har även tage bort en bänk som var där (vardagsrummet) längs väggen men som bara stod där tom och ful och nu har vi bara en bänk kvar. Men varken jag eller Lars gillar dom där bänkarna så troligtvis åker den andra bort snart också. :)
Sedan har jag målat om lite tavelramar, grundmålat och sedan blev färgen guld. Och håller på med tre ramar nu och då blir två stycken av dom röda också. :) Tror det kommer bli riktigt bra. Jag koppas på det i alla fall.
Jag har kommit in i någon period då allt med foto är välkommet. Ramar, förstorningar, fotopärmar, ramar och mer förstorningar. :) I våran matsal ska jag göra en fotovägg med massa olika ramar, i olika färger, i olika storlekar och bara (nästan) på Lydia. :)

Vad mer har vi gjort i helgen. Vi har varit ute och gått, handlat lite div. saker, bjudit Simon och Jennifer på middag idag, sedan har det inte hänt så mycket mer.. Lars är nu och dyker och jag har redan lagt Lydia och hon har redan somnat.. Hon var hur trött som helst nu ikväll. :)

Ne nu har ja inte så mycket mer att skriva.. Har lite bilder som jag skulle lagt in men orkar inte med det just nu kanske senare ikväll eller imorgon. :)




Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0