Duktig idag!

Hej på er!!
Igår hade vi en "åkabil-hälskapåfolkdag", det började med att vi åkte en bit ovanför lillpite för att kolla på ett träsk ifall det hade blivit is så Lars kunde åka långfärds skridskor.. :) Vilket det hade blivit men han bestämde sig för att åka idag istället.. :)
Sedan åkte vi hem till Conny och Linda och deras två barn Filippa och nyfödde lille Tilde.. Hon var hur söt som helst och jätte liten. Svårt att tänka att Lydia också har varit sådär liten.
Sedan när vi kom hem var det bara att börja med middagen, det blev ugnstekt fläskfilé med whiskeysås. Hur gott som helst!! Det var min kära sambo som gjorde maten så egentligen var det inte så konstigt att det blev kanon gott! :)
Sedan kollade vi på tv resten av kvällen. Lars somnade därimot ganska tidigt.. Han hade jätte hög feber enligt han själv, minst 39 grader sa han (36,8 grader var det egentligen för att vara exakt.)

Idag har det också varit full fart.. Vi har varit ute på gården och krattat och dona lite grann. Sedan har vi varit en sväng på ÖB och Dollar. När vi kom hem började jag att sy upp gardiner som ska vara i köket och strök dom sedan hängde upp dom igen. Det blev ganska bra. ;P Sedan har jag puttsat fönsterna i köket och matsalen. Och efter det har jag kopplat hela elinstalationen till en lampa i fönster.. Städat ut en massa skit ur städskrubben har jag också gjort..
Så jag känner mig duktig idag.. Lars har nästan bara legat i soffan idag (idag har han faktiskt feber på riktigt, 38,7 grader) och tage det lugnt, han måste bli frisk tills imorgon eftersom det väntar jobb då. :/

Nu väntar vi på att det ska komma pizza till oss sedan vet jag inte riktigt vad som händer.. Men jag ska avsluta nu för jag har en gnällig dam som står vid mina ben.. Hoppas ni haft en kanon helg!



Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0