Hej då!!

Nee, nu lägger jag ner mitt skrivande här.. Har ändå aldrig något roligt att berätta.. Det enda som gör nått är bilder på Lydia så min familj och Lars syster får se.
Men just nu är jag så less på denna blogg. Och tänker ta en paus, på en vecka, en månad, ett år. Vem vet..

Nikotinfri!!!

Jag vet inte riktigt vad som hänt med Lydia, hon har börjat sova så länge nu på sista tiden... Idag klev jag upp halv 10 då jag vaknar av henne.. Fast igår kväll sov hon väldigt oroligt fram till 1 kanske.
Sedan brukar den "normala" tiden vara halv 9-9.. Men jag ska inte klaga, jag får ju sova i alla fall. Fast jag måste verkligen börja få lite ordning på mig själv och kliva upp när klockan ringer. Tror det skulle underlätta mycket under morgonen/dagen. :)

Jag nästan nyss gett Lydia sin frukost och nu kryper hon omkring och busar för sig själv. :) Jag vet inte riktigt vad som händer idag, hade tänkt hoppa in i duschen efter jag skrivit klart, så man piggnar till och inte segar hela dagen.
Funderar på om jag ska ringa Ivar, skulle vilja åka på kupan och reprisen och tror nog att han vill följa med på det. :) Det ska jag nog göra. Ringa Ivar...

Sedan har jag glömt att tala om för er, att både jag och Lars har/håller på att sluta snusa (plus ciggen för mig).. Så våra humör är kanske inte dom bästa. Men Lars har nu varit snusfri i 7 dagar och jag i 5-6 dagar.. ;D Fast just nu skulle det kännas mycket bättre om jag kunde ta en snus efter kaffet eller en cigg (om Lydia sover)... Men den känslan går väl över någon gång... Hoppas jag!!

Ne nu har ja inte tid att sitta här. Ska ringa Ivar sedan hoppa in i duschen. :) Hoppas ni får en bra dag!

Bilder som lovar

Nu ska ni får lite bilder, men jag har inte kunnat tage bort dom röda ögonen för photoshop vill inte fungera idag. :/ Fast jag tror egentligen inte att det gör något heller. :)

Lydia försöker klättra in i bordet, vilket inte gick så bra.. :) Sedan ser ni våran "fina" matta och vårat "fina" bord som jag slängt iväg. Visst var det ett bra val? ;P




Lydias fina klänning som faster Åsa i sthlm skickat upp. :)


Lydia försöker komma bakom till sakerna mamma gömt undan för henne. ;P


Istället för bänken så hamnade Lydias tält där. Eftersom det är så överfullt i Lydias rum nu när vi bygger kojan så får det stå där ett tag. :)



Lydia i kusin Antons gammla med fina skor. :)





Det var alla bilder.. Nu ska jAg gå och små pyssla måla klart de sista tre ramarna. :D Sov gott!


Olika storlekar

Uscha vad helgerna går fort.. Rätt va de är så är det måndag idag.. :/
Vi har fått ganska mycket uträttat i helgen ändå, eller egentligen inte men lite grann. :) Lars har börjar bygga på Lydias koja så den är på G i alla fall. Jag har slängt vårat vardagsrumsbord (det var äckligt fult) och matten i vardagsrummet (den var äckligt ful), har även tage bort en bänk som var där (vardagsrummet) längs väggen men som bara stod där tom och ful och nu har vi bara en bänk kvar. Men varken jag eller Lars gillar dom där bänkarna så troligtvis åker den andra bort snart också. :)
Sedan har jag målat om lite tavelramar, grundmålat och sedan blev färgen guld. Och håller på med tre ramar nu och då blir två stycken av dom röda också. :) Tror det kommer bli riktigt bra. Jag koppas på det i alla fall.
Jag har kommit in i någon period då allt med foto är välkommet. Ramar, förstorningar, fotopärmar, ramar och mer förstorningar. :) I våran matsal ska jag göra en fotovägg med massa olika ramar, i olika färger, i olika storlekar och bara (nästan) på Lydia. :)

Vad mer har vi gjort i helgen. Vi har varit ute och gått, handlat lite div. saker, bjudit Simon och Jennifer på middag idag, sedan har det inte hänt så mycket mer.. Lars är nu och dyker och jag har redan lagt Lydia och hon har redan somnat.. Hon var hur trött som helst nu ikväll. :)

Ne nu har ja inte så mycket mer att skriva.. Har lite bilder som jag skulle lagt in men orkar inte med det just nu kanske senare ikväll eller imorgon. :)


Alla sover!

Då sitter man här igen. Både Lars och Lydia sover just nu och jag har precis dammsugit. Även att Lars har bjude upp Sookie i soffan så hon ligger också och sover, vid Lars fötter. Det är ganska mysigt att ha henne i soffan men hon lossar så mycket hår så då får ja bara dammsuga soffan hela tiden. Så hon brukar inte få vara i soffan (inte så ofta i alla fall). Men det får gå den här gången. Hon är ju så söt. ;)

Ska snart ta och väcka Lydia så hon somnar någon gång ikväll också, plus att hon ska ha sin middag snart. :) Annars har vi inga speciella planer för kvällen. Jag pratade om att hyra film eller nått men vi får se ifaöö vi orkar ta oss iväg och hyra någon. Tror Lars är ganska slut och helst bara vill vara hemma.

Ne, nu har ja inte tid att sitta här nå mer ska väl gå och småplocka ihop lite saker sedan väcka Lydia. :) Hoppas ni får en kanon lördag! :)

Nu är jag tillbaka

Dålig uppdatering jag vet. Men jag har verkligen inte alls haft lust att blogga något.

Nu sitter vi här hemma och gör inget, ska väl snart sätta oss vid tv:n och mysa hoppas jag, eller så blir det en tidig kväll...
Det var nå prat om någon träning imorgon, fast vi får se ifall det blir av. Tycker det är så jobbigt (av någon anledning :S) och jag hittar på en massa ursäkter för att slippa. Men tror att jag ska ta mig i kragen imorgon och träna, det kommer kännas skönt efteråt. :) Men som sagt, vi får se. :)

Jag har inte så mycket bilder att visa er. Ska knäppa en massa kort imorgon för nu var det ett tag sedan jag la upp bilder på pinsessan våran! Men en bild ska jag väl ta och skrapa fram. :)


Ne, nu blir det att gå och lägga sig och lyssna på ljudbok. Klockan har hunne blive så mycket och det tar en sån tid för mig att varva ner och somna så det är lika bra att jag lägger mig nu även fast jag inte är trött. Sov gott!

Tv tittande!??

Jag har tänkt på en sak.. Om jag sitter och kollar på tv och Lydia är vaken är det ofta att hon ställer sig precis framför tv:n och kollar och det kan ju inte vara bra? Inte när dom är såhär små, om det ens är bra någon gång.. Kan det inte bli fel på deras syn eller nått?


Lös hund - Förlåt!

Lillan har redan somnat, hon var helt slut idag då hon bara sovit en gång och en kort stund. :) Så jag sitter nu här och skriver och funderar på vad jag ska äta till middag. Trodde Lars skulle komma hem till 8 så jag hade tänkt han skulle ta med sig mat hem men Lars hade sett fel på vilken tid hans flyg gick hem.. Hans flyg gick klockan 8 så han är inte hemma förens vid 10 någon gång. Jag är så dålig på att uppskatta tider och hur lång tid det tar att köra osv.. Men han kommer hem sent i alla fall. :P
Ikväll ska jag inte göra mycket, ska snart gå ut med Sookie en sväng. Sedan ska jag väl ta och göra mig nå fika och glo på tv.. :)  

Joo, imorse så gick jag ju över till grannen med Lydia, Sookie fick följa med lös sedan platsade jag henne på bron och jag gick in i max 5 minuter och kollade även till henne en gång och då satt hon kvar. Men sedan när jag skulle gå tillbaka (det är bara ett hus mellan oss) så var hon borta, och jag tänkte att hon bara hade sprunge hem eller var i närheten.. Men icket, jag står och ropar hur mycket som helst gick ett varv runt kvarteret men hittade inte henne. Jag blev så arg.. Arg på Sookie, arg på mig själv som matte att jag inte lärt upp henne bättre och arg för att jag trodde hon skulle stanna, arg på att det var just idag som hon skulle försvinna, då jag inte har tid. Vilket fall som helst sket jag i henne och lämnade lite av garageportet öppen och grannen skjutsade ner mig och han skulle leta efter henne sedan.. Men när han kom tillbaka satt hon utanför garageporten och skämdes. Tur var väl det. Och om någon som läser min blogg stötte på en hund imorse så ber jag om ursäkt! Jag ska inte ha henne lös när hon inte kan hålla sig i närheten och när hon inte lyssnar som hon ska på mig.

Ne nu ska jag gå en liten sväng med Sookie och sedan ska jag sätta mig framför tv:n. :) Hoppas ni haft en kanon dag!


Halkbanan

Jag har haft halkbanan idag ju. Klockan 10 skulle jag vara på körskolan för att sedan åka vidare till halkbanan. Det börjar med att vi får sitta och vänta på ingenting på körskolan och när vi är på väg dit får vi reda på att vi ska ha en liten genomgång klockan 11 sedan skulle vi sätta igång. När vi kommer dit får vi sitta och vänta, och vänta och vänta och ungefär kvart i 12 började våran genomgång. Som varade typ 15 minuter sedan satte vi igång..
Det var riktigt roligt att sladda och grejer. Innan jag började  var jag himla nervös, eftersom jag aldrig gjort något sånt här tidigare så viste jag ju inte hur det skulle vara. Tänkte typ att jag skulle dö eller nått. Men det var hur kul som helst.  :) Det roligaste var när jag körde nästan 60 utan ESP i en sväng... Då snurrade jag nått varv. ;P

Sen var det dax för våran "lunch" som var EN korv. Och jag har liksom betalat 1800 kr för att sitta och vänta nästan 2 timmar och få en korv till lunch. Väl värt pengarna!!! Vilket fall som helst så fick vi vänta ett litet tag efter våran lunch för att sedan testa krocka i typ 7 km timmen och sitta fastbäldade i en bil upp och ner. Sen var de klart.
Hemma var jag väl efter 3 någon gång. Så då var det bara att traska hem och hämta Lydia hos grannen. Det hade gått jätte bra där, hon hade skrattat och pratat hela tiden och efter lunch hade blivit en himla fart på henne sedan tvär-slocknade hon. :)
Jag är väldigt irriterad på att vi fick sitta och vänta, plus lunchen men annars så var det roligt. Undra just om man bara får åka dit som privatperson någon gång? ;P


Visst va?

Nu har jag precis lagt Lydia igen.. Hon satt med sin kanin på golvet och verkade somna så hon fick lägga sig nu. :) Idag har vi inga planer alls, vi var egentligen bjuden hem till Emma, Tony och Brandon för han (Brandon) fyller år men Lars kommer hem så sent så vi skulle åka och fika hos dom till helgen. :)

Idag tror jag ska ha en städa dag.. Måste kolla hur julgardinerna ser ut och ifall jag måste sy upp dom, det är ju trots allt bara två veckor kvar till julpysslet. ;P För visst är det till första advent man julpysslar?
Jag tror jg drömde för någon dag sedan att folk REDAN har julpysslat, så jag tänkte "men varför kan inte jag göra det redan NU också" fast som tur var det bara en dröm så jag ska inte julpyssla redan nu. :P

Lydioa krånglar lite nu så jag ska avsluta och kolla till henne. :) Hoppas ni får en bra dag!

Söndag

God morgon.. :)
Jag har nästan nyss stige upp och Lydia har nästan precis lagt sig igen. :P Lars har precis åkt till en bekant för att valla skidorna. Så han blir nog borta ett bra tag. :) Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. Vi har då inte pratat pm något, men ikväll blir det knattebyk, vi får se ifall jag badar, det är ju ganaks roligt ändå. :)

Ne, nu ska jag göra något annat än att sitta och skriva här. ;P Hoppas ni får en bra dag!

Badat :)

Fy vad jag är trött. Vi var och badade idag i varmvatten basängen och ända sen dess har jag varit seg.
DEt var i alla fall roligt att bada som vanligt. Lydia blir så glad och plaskar omkring som en dåre. Det är så härligt att se. :) Sedan dess har vi inte gjort så mycket heller, åt en pizza till lunch åkte sedan hem till Eva på en kopp kaffe och sedan hem igen poch bara sutte i soffan typ.. ;P

Vi har redan lagt Lydia och hon har redan somnat, hon var hur trött som helst. Somnade i Lars famn framför tv:n och det brukar hon aldrig göra nu för tiden, somna i famnen alltså. :P
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra resten av kvällen, blir väl bara att kolla på tv och jag vet med säkerhet att Lars kommer spela sitt dataspel... Så med andra ord det blir en väldigt lugn kväll för oss. :)

Ne nu ska jag avsluta och kolla på ett avsnitt av Monk... :)

BVC

Nu tog Lars Lydia och for och handlade. Så jag tänkte passa på och skriva in Lydias nya vikt och längd.. :) Som sagt gick det bara bra på BVC, fast hon har inte ökat i vikt tillräkligt. Eller tillräkligt och tillräkligt. Det är svårt med vikten, för alla barn går ju upp så olika i vikt.
Men nu denna gång hade Lydia inte gått upp så mycket. Barnmorskan tyckte det inte var något fara eftersom Lydia ändå är så glad och pigg och trodde att det säkert var för att hon varit sjuk nu på sista tiden och då hon ätit dåligt. Men hon (och jag) ville i alla fall kolla upp vikten innan jul också för att försäkra oss att det bara var för att hon har varit förkyld.. :)

Nu
Vikt: 7880 g
Längd: 73 cm
Huvudomfång: 44,3 cm


Förra gången
Vikt: 7330 g
Längd: 69,5 cm
Huvudomfång: 43,5 cm

Att bara stanna upp

Nu ligger Lydia och ska sova lite grann. Annars blir det ingen glad dam att lägg senare ikväll. :)
Innan vi gick till BVC så gick vi en promenad på 2 timmar, vi gick som ingen stans heller. Var i någon liten skog där jag kunde släppa Sookie, gick på några smågator, träffade en kvinna med en hund så vi släppte hundarna och dom sprang och busade.. Sedan hade tiden gått och det var bara att bege sig till BVC.. Sookie satt utanför.. Vet inte alls om hon skällde eller inte, hörde inget i alla fall. :) Men nu ligger båda mina damer och sover.. Sookie behövde verkligen den dära promenaden.. Funderar på om jag ska gå ikväll också, fast bara jag och Sookie och lyssna på ljudbok. :) Jag känner lite att jag varit en dålig matte åt henne på sista tiden. Då jag inte rört på mig i "onödan"..
Sedan åt jag en riktig lunch idag också - risgrynsgröt. Annars brukar det bli kaffe och en panpizza om det ens blir något.. :S Så nu har jag börjat lite smått. Ska väl lägga mig i tid också, fast vi får se hur det går med den saken, men just nu är jag ganska trött så jag tror inte jag kommer ha några problem med att somna ikväll. :)

Och Lars kommer hem tidigt idag.. :D Han ska nog snart vara hemma och jag vet inte när det hände sist att han var hemma vid 4 tiden.. :) Det känns skönt, så vi får lite mer tid att gosa med varandra nu när det är fredag. :)
För någon natt sedan när jag var ute på bron medans Sookie pinkade så stod jag bara där och kollade på stjärnorna, andades och log över mitt liv. Jag verkligen älskar mitt liv just nu och kan säga helt ärligt att jag är lycklig!! Det var en sån underbar känsla när jag stod där ute.
Jag är dålig på att bara stanna upp och njuta utav ALLT, se vad lyckligt lottad man är, verkligen känna efter och njuta, jag har nog lätt för att glömma bort sånt när det är vardags-stress/tråk. Det måste jag också bli bättre på. :)

Nu nu har jag inte riktigt tid att sitta här, ska göra något annat ovettigt. Skriver mer senare. :)

Bra.. Mycket bra.....

God morgon...
Inte klev jag då upp tidigare än Lydia idag.. Utan klockan ringde, jag stängde av och kände mig ganska pigg men sedan tänkte jag "ne, kan ju lika gärna ligga kvar, vad ska jag upp och göra" sedan somnade jag om och när jag vaknade av Lydia så var jag ju mycket tröttare än om jag skulle klive upp tidigare.

Har i alla fall nyss gett Lydia gröt och jag ska göra kaffe snart, har inte samlat ork än bara. Sedan idag blir det i alla fall en promenad till BVC för Lydia ska på 10 månaders kontroll. :) Ska bli spännande att se hur mycket hon väger och hur lång hon är. :)
Fast jag tror inte jag tar med mig Sookie som jag brukar, nu när hon skällt de sista gångerna.. Vi får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall avsluta och läsa andra bloggar osv, om lydia tillåter att jag sitter här mer. :)

Hoppas ni får en kanon dag!! :)

Inge mer "tar de nästa vecka"....

Ikväll kom Johanna förbi, så vi har sutte och surrat och drucke te till bara för ett litet tag sen bara. :) Mycket trevligt.. Annars har det inte hänt så mycket idag. Var på mammagruppen, bara jag och Jennifer där med barn så klart. :) Vi gick ner i deras lekrum (vi har mammagruppen på familjenshus) och Lydia gick omkring där och skrattade hela tiden, ville åka alla leksaks bilar som fanns där och klättra på sakerna osv.. Det var så roligt att se, sedan kände jag att barnet i mig kom fram så jag satte mig på en bil och åkte runt där och Lydia kröp eller gick efter mig och skrattade. Det var roligt! ;D

Jag har nu tänkt, att jag måste göra något.. Jag skulle behöva ändra lite utav mina vanor när det gäller sömn, mat och motion.. Lägga mig tidigt, kliva upp tidigt (även om Lydia sover), inte äta en massa skit på kvällarna och röra på mig mer och börja träna.. Det skulle jag vilja göra. För jag tror att jag skulle bli mycket piggare om dagarna plus att jag kanske får lättare att somna på kvällarna.. Det ska bli mitt mål och Johanna sa en sak ikväll som jag tyckte var så bra.. Fast nu kommer jag inte ihåg det riktigt med det var nånting med att börja redan idag för då om en månad har jag ju redan gjort så mycket än om jag skulle ha skjute upp det en månad. Fattar ni? :S
Jag börjar imorgon.. För nu ska jag se ett avsnitt av Monk, den serien är sååå himla rolig! ;)

Sov gott! :)

En trött mamma :)

Hejhej!
Eftersom Lydia sover länge in på morgonen nu för tiden (halv 9-9) så hade jag tänkt stiga upp lite tidigare så man kunde duscha och äta frukost själv och i lugn och ro.. :) Mmmmmm, lättare sagt än gjort. Vaknade inte ens av min klocka, vaknade knappt av Lydia. :S Jag måste ha varit riktigt trött idag..

Nu har Lydia precis ätit gröt och sitter nu och äter majskrokar. Och jag sitter här och väntar på att min frukost ska bli klart - kaffet. Sedan måste jag börja göra mig klar för det är mammagruppen senare. :)

Hoppas ni får en kanon dag! :)

Framkalla bilder. :)

Dagen har bara sprunge förbi tycker jag... Vi har bara varit hemma och busat hela dagen.. Sedan bjöd jag Anton (Lydias kusin) på middag, Lars kom hem i skaplig tid. Sedan har jag mest sutte vid datorn sedan Lydia la sig. (Som vanligt) Håller nu på att ladda upp bilder på fuji (Tack ni två som gav tipset om den sidan!!! :D) som jag sedan ska framkalla. :) En bra sida, 100 bilder gratis, men det blir lite mer än 100 bilder.. Sedan vill jag göra några förstoringar men det måste Lars vara med på så jag får gå tillbaka och fixa den när han är vaken någon gång. :)

Våran andra bil polon är klar för säljning nu, Libbe (en kompis till Lars) var och besiktigade den förut idag så jag ska lägga upp den på blocket i morgon hade jag tänkt. :) Så håll utkik efter en ursöt blå bil på blocket. ;)

Ne, nu ska jag göra klart med bilderna sedan blir det säkert att se någon serie innan man går till sängen.. Sov gott! :)


En fråga?

Jag har en fråga till er, tänkte att någon kanske har någon aning om vart man kan framkalla bilder billigt via internet??? Och där man kan välja flera olika storlekar.. Någon som har en aning`?

Såå gott

Igår så gjorde jag en kanon god middag. Ryggbiff som jag saltade och pepprade rejält in i ugnen till ryggbiffen var 57 grader, sedan när den var klar så rostade jag rotfrukter och en rödvinssås till. :)
Och till efterrätt så blev det hallon och blåbärs paj som blev kanon god!! Mycket nöjd över min middag. :)

Idag har vi inga speciella planer, Lydia verkar bli bättre, fast hon har fortfarande hosta och är snorig. Men är på väg att bli bättre. Samma med mig, är inte alls lika slut som igår men har fortfarande lite ont i örat och är snorig. Vi får se hur jag mår senare idag.. :) Hoppas det blir bättre.

Ne, nu ska jag ta och göra mig kaffe sedan börja med dagen.. :) Hoppas ni får en kanon dag. :)

Livets stora fråga

Nu efter en dusch, kaffe och lite alvedon känner jag mig mycket bättre. Så det är bara att sätta igång med sånt som måste göras.. Jag hade ju en sak som jag skulle göra nu efter jag duschat, men det har jag redan glömt vad de var.... Baka.. Baka vill jag göra. Fast vad? :/ Det är de som är livets fråga!! <:0)
Ne, jag får baka sedan just nu kom jag på att jag MÅSTE plugga körkort medans lillan fortfarande sover. Så vi hörs senare. :)

Nu är vi alla sjuka

Lydia är fortfarande sjuk och det verkar inte bli bättre. Vägrade äta gröt imorse så hon fick välling, fick göra två fulla flaskor välling för att hon skulle bli mätt.
Hon har nog ingen feber, ska ta tempen när jag byter blöja nu snart.

Sen är jag sjuk också, för det första så har jag en infetktion i tandköttet, för det andra känns det som om jag börjar få öroninflamation, för det tredje är jag snorig, jag har hosta, ont i halsen, ont i huvudet och det riner ur ögonen. :S
Jag känner mig inte som den piggaste människan, vill helt bara ligga i sängen. Menmen, Lars är på jobbet och vad ska man göra då..

Plus att en försäkringsgubbe kommer hit idag, undra just om jag ska ringa och säga att jag faktiskt är sjuk. Ifall han är rädd svininfluensan eller nått. Jaa men det ska jag nog göra, hoppas han kommer ändå, jag orkar inte vänta längre.

Ne, nu ska jag avsluta. Ska busa lite med Lydia och kolla på tv:n.. Hoppas ni får en bra dag!

Det var ingen fara med lillan :)

Sjukhuset sa inte så mycket och dom kollade inte alls så mycket. Men enligt läkaren var de ingen fara med henne, men om hon fortfarande var sjuk på fredag skulle jag ringa vårdcentralen igen.. 250 kr och som kollade inte ens tempern... Iofs hade hon ingen feber men ändå, han kollade öronen och lyssnade på lugorna. Det var de enda.

Vi for och handlade när vi var klar på sjukhuset och när vi kom hem var det raka vägen i säng för Lydia sedan har jag lagat Lydia mat och kollat på tv.. :)
Nu ska jag äta upp min glass, hoppa in i duschen sedan lägga mig. :) Sov gott!

Lydia går utan stöd - Video





Har nu lagt upp två korta klipp då Lydia går. Men hon går inte så mycket på dom. Hon vill inte riktigt gå när kameran är framme men när den åker bort går hon för fullt. ;P Det är väl typiskt..
- Kolla här vad hon/han kan!! Sedan "kan" dom inte det just då. ;P

Men visst är hon duktig!!!? Mammas gohjärta ♥


Akuten senare

Vi fick ingen tid idag, men hon jag pratade med sa att det inte var någon tvekan om att någon läkare borde kolla på henne och sa att vi kunde åka på akuten senare ikväll eller vänta och ringa imorgon vid 8 tiden. Fast jag känner att jag hellre åker till akuten senare idag, bara för att vara på den säkra sidan. :) Nu kryper/går hon omkring. Hon verkar då inte så slö. Det är ju bra det. :)


En sjuk liten Lydia

Det har inte varit en toppen natt eller morgon. Lydia har sovit oroligt hela natten och imorse vägrade hon äta gröten.. tog temper, 38 grader i feber, så hon fick en alvedon och sedan en flaska välling. Det gick mycket bättre att få ner den än gröten.
När jag skulle lägga henne så vägrade hon somna och det slutade med att jag tog upp henne och gav henne mat.. Sedan städade vi lite, eller jag städade och Lydia slog av dammsugaren hela tiden så det var inte det lättaste att dammsuga. När de var klart så gick vi på en liten promenad och då somnade hon. Stackarn var jätte trött. Så nu ligger hon ute i vagnen och sover. :)
Och jag har nyss pratat med vårdcentralen angående Lydia, (hon hostar mycket, har gröngult snor och feber. Plus att det inte var länge sedan hon hade hög feber.) Och dom ville att en läkare skulle kolla på henne.  Men dom hade inte tid idag men hon skulle ändå gå och kolla ifall någon kunde ta sig tid så jag sitter och väntar på att hon ska ringa nu. Hoppas vi får en tid idag!

Nu vaknade Lydia. Så jag ska avsluta här nu.

Lydia går själv nu.. :D

Jag är ganska trött så jag skriver inte så mycket nu, plus att jag kollar på "Vem som kan slå Filip och Fredrik?" men det är paus nu.. :)

Knattedyket gick bra, och denna gång badade jag med dom och fick en egen grupp. :)
Lydia var hos Eva och det hade också bara gått bra. :)

Har ju glömt att tala om för er att Lydia går ju nu.. Det är bara de att hon är lite feg. Men hon går många steg frammåt utan att hålla i sig i något. :) Hon är så söt lillgumman min!! Jag blir så stolt! Jag ska försöka filma så nu får se. Och nu på torsdag blir hon 10 månader. :D Det går så fort.. Lite för fort.

Ne nu ska jag avsluta och göra mig en te kopp och sätta mig framför tv:n igen.. Sov gott!

Middag hos Ivar

Nästan nyss har Simon, Jennifer och lille Liam farit hem, dom kom hit och målade lite på sina saker som står här. :) Så vi har sutte och surrat medans karlarna var nere i garaget.

Nu snart ska vi åka hem till Ivar och äta middag. :) Ska bara låta Lydia sova ett tag till. :) Sedan har vi inte så mycket mer att göra idag. Senare ikväll är det knattedyk, men vi får se ifall jag följer med, det beror på hur Lydia mår. Just nu har hon ingen feber hon är bara lite snorig och småphostar.

Ne nu har jag inte tid att sitta här. Skriver väl senare idag. :)

Mycket nytt

Har ni kollat på videon i förra inlägget? :)

Idag har vi införskaffat oss en ny tv... LG 42 tum... Mycket nöjd är jag! :) Det tog ett tag innan vi bestämde oss för just den här tv:n. Det är en hel djungel och det skilljer mycket på prisen. Men vi blev nöjda, mest jag! ;) Sedan fick jag mig ett nytt strykjärn vilket behövdes, sedan blev det en stekpanna till Lars. :D  

Middag blev det hos Eva, ett litet knytkalas. Eva och dom gjorde en tacopaj, som var hur god som helst och jag och Lars gjorde sushi.. DET var också jävligt gott!!
Vi blev kvar där ett tag och både jag och Lars somnade i soffan, medans Lydia var med faster, Robert och barnen.. :) Det behövde vi nog båda, men mest Lars. Han har varit helt slut efter den här veckan.

Lydia har blivit sjuk igen.. :( Hon är jätte snorig och har lite feber, 38 grader, så hon fick en alvedon innan vi la henne men hon ville inte alls sova så efter att ha skrike ett tag fick hon komma upp och sitta med oss framför nytv:n. Det var mysigt och man märkte att hon har blivit dålig för inte ville hon röra sig i onödan och hon som annars är väldigt livlig. Hoppas bara att det inte blir värre. :( Om hon får högre feber så kommer jag ringa jouren och fråga vad som finns att göra.

Nu ska ni få se lite bilder, men nästan ingen är på Lydia..

Min nya vas till hallen. :)


Lydias julkläder, fast det blev en himla dålig bild.



En snorig liten Lydia. Mammas gohjärta! ♥


Vist är det roligt att jag visar er en bild på mitt nya strykjärn? :K


Nya tv:n :D
Malin, ser du vilken film det är? ;)


Sedan har jag ju målat klart nere i hallen. tänkte visa er bilder på det, fast såg nu på bilderna att jag inte tagit bort den färg som kom på fönstret, sen var inte fönstrena utav de renaste slaget. ;P Sen till sommaren får jag måla det "inre" fönstert, eftersom det har blivit för kallt ute nu och jag måste ha fönstet uppe då jag gör det.
Men vist blev det bra? :)

FÖRE


EFTER


Ne, nu ska jag gå och skryka lite utav Lydias sängkläder sedan blir det sängen :) Sov gott!


Söta lillebror! :)

Åh, min fina lillebror. Han är så duktig! ;P Och nu kommer han säkert bli sur för jag skriver detta och länkar till denna sida ---> http://vimeo.com/7265452..

Lars sa "men alltså, han måste nu ta upp cykeln hit och cykla vid sunes, han kommer att äga" och för er som inte vet vad det är vid sunes så är det en jätte liten bowl, tror den är lite väl liten för Simon om man ser på de runt om där han cyklar i videon. :)

Döds död och det snöar på riktigt nu.

Igår morse kom ju Simon och Jennifer hit, Liam var hos Simons föräldrar så dom kude måla ifred.. Sedan så gick vi ner på stan och Lydia fick vara hos farbror Ola och kusin Evelina.. :) Det hade bara gått bra..

Johanna kom sedan igår kväll och vi satt och drack te och surrade hur länge som helst.. Lars spelade kontig musik och dansade på sitt lille speciella sätt sedan gick han och la sig och vi satt och surrade ett tag till innan Johanna åkte hem.. ;P :) Mycket trevligt!! Jag älskar att få besök sådär.. Själv är jag apdålig på att besöka folk men älskar när folket kommer hit. :)

Sen igår när vi gick på stan så åt jag en massa risen, ni vet den hära godisen och jag hade inte riktigt tid att äta lugnt för det var så gott och jag proppade i mig godis på ett charmigt sätt sen så typ hoppade käken något konstigt skutt så jag har apont i den nu. Fast igår kväll gick de också över till tandvärk, eller tandköttsvärk, bak där visdomstanden är på väg upp. Nu kan jag knappt äta. Plus att imorse när jag vaknade kändes det som om att jag fått öroninflamation. Men jag tror bara det är käken och tandköttes smärta som spridit ut sig lite...
Jag tycker synd om mig idag, jag är typ döds död.

Nu nu ska jag avsluta här, har inte så mycket att skriva.. ;P


Julkläder.. :)

På stan idag hittade jag Lydias super fina julkläder som hon ska ha på sig.. En riktigt fin liten dam ska hon vara, ;P Det är hon ju jämt men ni fattar vad jag menar.. :) Sedan köpte jag en jätte fin kofta till henne också. :) Sen fick det vara bra och jag gick hem.. När vi väl var hemma gav jag Lydia middag och gick sedan över till grannen och var där ett tag.. Lydia speeda på som jag vet inte vad och fortsatte likadan när vi kom hem igen. :) Mammas gohjärta!

Nu är Lars hemma igen och det är så skönt, kände på en gång hur jag slappnade av. :) Han sitter nu och kollar på tv, Lydia ligger/står i sängen och pratar med oss och sig själv och jag sitter här.

Det blir en tidig kväll för mig. Är riktigt trött och tror Lars är det också, han ser då trött ut i alla fall. Imorgon på morgonen kommer Jennifer och kanske Simon hit och ska måla ett sista varv på deras hylla.. Och jag funderar på om jag ska måla dörrkarmen nere i hallen, nu när jag ändå är i gång menar jag.. ;P

Ne, nu ska jag göra något annat än att sitta här. Sov gott!

Det snöar :D

Igår kom Ivar hit för han skulle köpa nå virke till Lydias koja och sedan så skulle han byta däck på bilen. :) Sedan fick han ta med sig Sookie hem till lillpite. Han är så snäll! :) Så nu är Sookie där tills imorgon, sa vi. :)

Senare på dagen kom Jennifer och Liam hit och var här ett tag innan vi traskade iväg på affären, sedan fikade vi när vi kom tillbaka. Och Jennifer fortsatte måla sin hylla. :) Mitt fönster hade jag redan målat klart på dagen. Som för övrigt, blev bättre än vad jag väntade mig. (Y)
Jag tycker jag att jag hann med mycket igår, jag städade, tvättade, klippte klor, borsta tänder på Sookie och gjorde storkok av barnmat. :P
Nu sitter jag här och ska snart skutta in i duschen, sedan ska jag göra mig klar för att gå på stan och mammagruppen.. :) Och ikväll kommer Lars hem.. :D

Ne nu har jag inte tid att sitta här längre.. Ska bara kolla snabbt igenom bloggar sedan så måste jag börja röra på mig.
Hoppas ni har en bra dag! :)


En riktig sovmorgon...

Vi sov till 11 idag.. Lars ringde och väckte mig vid 11 tiden och vi hann prata ett tag innan Lydia vaknade. :)
Inatt tog jag Lydia till våran säng och när hon vaknade halv 7 så gick jag med henne till sin säng för hon brukar alltid somna om vid den tiden. Och det gjorde hon som jag tänkte och sov till strax efter 11.
En riktigt lyxig natt (för att jag fått sova med Lydia) och en riktigt lyxig morgon. :)

Nu har hon precis ätit sin lunch, tänkte det var bättre än frukosten (gröt) och sitter nu brevid här och äter kex med smör på.. Det älskar hon, kex med smör, mjukost eller leverpastej. :) 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Skulle behöva klippa Sookies klor och dammsuga. Det är äckligt mycket hundhår som vanligt.
Skulle behöva gå på affären också har typ slut på allt här hemma. Jag får nog ta den gammla vagnen och lasta under den, för bära allt orkar jag inte.

Nu ska vi snart gå ut med Sookie som för övrigt fortfarande ligger och sover. Hon är nog trött idag också. ;P Undra just om mörkret har något med våran trötthet att göra!?!
Ne, nu kan ja inte sitte här längre.. då blir det aldrig något gjort. Hoppas ni får en bra dag!


Inte nöjd!!

Jennifer kom tidigare ikväll, hon skulle måla en hylla så jag passade lilla Liam lite grann under tiden för han ville inte sova. Lydia sov redan. :) Och Johanna kom förbi en snabbis också. :) Trevligt trevligt.
Sen började jag måla efter att Jennifer gått. Det blev inte bra, jag är inte alls nöjd med min insats.. Jag skyller på att färgen var konstig. :S Den var faktiskt de.. Konstig.. Tror inte heller jag behöver måla ett till varv, det såg ut som att täcka allt nu. Så jag hoppas jag inte behöver måla ett till varv med den konstiga färgen.

Nu har jag precis ätit min middag (åt bara två mackor till "middag" förut) och tagit mig en kopp te. Ska snart se gossip girl och sen tar jag säkert datorn till sängen och somnar till en film. :)

Sov gott!

Toppen grannar! :)

Jag måste bara få berätta att jag/vi har världens underbaraste grannar.. Dom är snälla, trevliga, lätta att umgås med (oavsett ålder) och man kan inte låta bli att tycka om dom!
Idag kom en granne förbi, hon hade bakat bröd och ville ge mig hembakat bröd. :) Och hur underbart snällt är inte det då??!!! :D Det var gudomligt gott också, jag måste be om det receptet!
Sen nu ikväll kom en annan granne förbi och säger "Kan vi få låna Sookie, vi ska ut och gå!?" Och hur snällt är inte det då, allra helst nu när jag är själv hemma, är trött, lite less och inte orkar med så mycket som man vill.. :D Jag älskar mina grannar! Dom är verkligen underbara! :)
Har ni så underbara grannar som jag!? :)

Försäkringar

Nu ligger Lydia och sover igen.. Hon har nu sovit ett tag och jag ska snart gå ut och pinka hunden en sväng på gården..
Har suttit i telefon med trygghansa, jag ska sätta alla våra försäkringar där osv... Och nu när jag sitter och tänker på vad jag har gjort vet jag egentligen inte.. Lars blir nog knäpp på mig senare när vi får papper på allt. Fast jag säger "vad hade du väntat dig?" eftersom jag inte kan någonting om vad vi (läs; Lars) ska ha för försäkringar osv.. :S Hoppas något blev rätt i alla fall. :) Det går ju att ändra om det blev något helt galet som tur är.. Och karln jag pratade med var jätte trevlig och förklarade saker bra för mig.. Det gillar jag!
Jag pratade också med aktsam för att fråga lite saker och damen jag pratade med där var inte alls trevlig, man fick en känsla av att man bara "störde" henne.. Det gillar jag inte!

Ne, nu ska jag gå ut en sväng.. Skriver väl nån mer rad senare ikväll. :)

Måla mera

En ny dag och nya möjligheter.
Igår slipade jag fönstret och grundmålade det så jag ska första varvet idag med lackfärg. Fast det blir inte förens vid lunch eller så när Lydia sover. :)
Nu sitter jag här med en kopp kaffe och Lydia sitter och äter kex.

Jag ska snart hoppa in i duschen och göra min klar för dagen.. Sen vid lunch så kommer Jennifer hit, hon har några saker att måla också. :)
Nu nu ska jag kika runt på internet sedan ska jag duscha. ;P Hoppas ni får en bra dag!

Måla....

Då har dagen nästan tage slut.. Vi har inte gjort något alls sedan förra inlägget. Jennifer kom förbi på en kopp kaffe tidigare ikväll.. :) Alltid lika trevligt. :)
Nu ligger Lydia och sover och jag sitter här och snokar. Ska lägga över alla våra bilder till våran externa hårddisk så att vi har kvar dom idall det blir någe tjorv med datorn.. Är redan klar med bilder på Lars dator och ska nu börja med bilder på min dator..
Sen hade jag tänkt att jag ska gå ner och slipa och måla första varvet på fönstret nere i hallen, för att sedan fortsätta imorgon då Jennifer kommer och ska måla om en sak här i garaget. :)

Det blir nog inge mer inlägg ikväll så jag säger godnatt! :)

Jag har kört rally....

Nu på morgonen har jag haft min dubbellektion.. Det var riktigt kul, fick köra rally (slalom) mellan några koner, baka snabbt och sedan köra tillbaka på tid.. Och jag klarade det efter tre försök.. Och inte körde jag ner någon kona någon gång heller... :)
Sedan gjorde vi vänster svängar på landsväg och lite högersvängar.. Men det är ju vänstersvängarna som är svåra och läskiga.. Men det gick också bra. Allt gick kanon!! :)
Nu har jag min halkbana bokad den 17/11 klockan 11 och grannen kunde troligtvis då. :D Så nu känns det som att körkortet är på väg någonstans.. :) Då känner jag mig mer peppad att läsa en massa i teoriboken också, nu när jag ändå har ett litet datum att gå efter. :)

Lydia hade bara varit snäll och skrattat hela tiden hos Ingerd, fast jag hade inte väntat något annat heller. :)
Nu ligger hon ute i vagnen och sover. Så jag passar på att sitta här. :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra, jag bukar gå och städa lite medans hon sover men nu är ju allt redans städat sedan igår. :)

Lars åker upp till Gällivare ikväll direkt efter jobbet sedan kommer han hem på torsdag. Även fast det är jätte tråkigt att vara själv så kan jag tycka att det är ganska skönt också. Fast sedan på kvällen vill man gärna ha någon att krypa i säng med.. Men nu är han ju inte borta många dagar så det ska nog gå bra. Jag kanske bjuder upp en hund i sängen och sedan får ja byta sängkläder innan Lars kommer hem. ;P

Nu ska jag avsluta här.. Hoppas ni får en kanon dag! :)

SM GULD!!!! Älskade A.I.K! ♥



Duktig idag!

Hej på er!!
Igår hade vi en "åkabil-hälskapåfolkdag", det började med att vi åkte en bit ovanför lillpite för att kolla på ett träsk ifall det hade blivit is så Lars kunde åka långfärds skridskor.. :) Vilket det hade blivit men han bestämde sig för att åka idag istället.. :)
Sedan åkte vi hem till Conny och Linda och deras två barn Filippa och nyfödde lille Tilde.. Hon var hur söt som helst och jätte liten. Svårt att tänka att Lydia också har varit sådär liten.
Sedan när vi kom hem var det bara att börja med middagen, det blev ugnstekt fläskfilé med whiskeysås. Hur gott som helst!! Det var min kära sambo som gjorde maten så egentligen var det inte så konstigt att det blev kanon gott! :)
Sedan kollade vi på tv resten av kvällen. Lars somnade därimot ganska tidigt.. Han hade jätte hög feber enligt han själv, minst 39 grader sa han (36,8 grader var det egentligen för att vara exakt.)

Idag har det också varit full fart.. Vi har varit ute på gården och krattat och dona lite grann. Sedan har vi varit en sväng på ÖB och Dollar. När vi kom hem började jag att sy upp gardiner som ska vara i köket och strök dom sedan hängde upp dom igen. Det blev ganska bra. ;P Sedan har jag puttsat fönsterna i köket och matsalen. Och efter det har jag kopplat hela elinstalationen till en lampa i fönster.. Städat ut en massa skit ur städskrubben har jag också gjort..
Så jag känner mig duktig idag.. Lars har nästan bara legat i soffan idag (idag har han faktiskt feber på riktigt, 38,7 grader) och tage det lugnt, han måste bli frisk tills imorgon eftersom det väntar jobb då. :/

Nu väntar vi på att det ska komma pizza till oss sedan vet jag inte riktigt vad som händer.. Men jag ska avsluta nu för jag har en gnällig dam som står vid mina ben.. Hoppas ni haft en kanon helg!


RSS 2.0