Sol, sol, sol, värme.

Vilket väder det har varit idag. Så underbart skönt och varmt har det varit ute, jag sitter fortfarnde med balkongdörren öppen och njuter av värmen.. Hoppas det är lika bra väder imorgon också. Lydia ligger i sängen och håller på att somna. :) Min gojänta.
Lars är i Luleå och har varit där större delen av dagen, han var tvungen att jobba sen åker han till Sthlm nu snart och kommer hem på tisdagkväll. Sen på onsdagkväll åker hela familjen till Norge och har en liten minisemester. :)

Ikväll vet jag inte vad jag gör, skulle vilja gå ut och gå men Lydia har ju lagt sig för kvällen och det känns onödigt att hålla på och böka med kläder, vagen och grejer när hon ska sova så en promenad hoppar vi över ikväll. Sen vet jag inte om det är nå bra på tv:n heller. Och prison break avsnitten (alla nya som kommit ut) har jag snart sett klart. Det blir nog en tidigt kväll och en bok i handen.
Hoppas ni haft en bra dag, puss!



Kommentarer
Postat av: Monica

Är kul att komma ut lite ibland också :)



Men typiskt.. imorgon och på tisdag har jag lite planer, så det blir nog svårt.. Åker du till sundsvall sen? Är det nu ni ska döpa lillan?

Att vi då aldrig ska hinna träffas.. Nåja, vi har ju gott om tid på oss :)

2009-05-17 @ 23:28:26
URL: http://moonkan.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0