Svara på min fråga!! ;)

Jaa, jag har då fått mycket gjort idag. Om jag får säga det själv... Nu på kvällen har jag tvättat och sånt som hör till det. Sen har jag gått och småstäda och skruvat ihop en låda till garderoben sedan rensat ur två utav mina lådor som jag redan har. (Lars ska få dom.) Och nu väntar jag på att Lars ska komma hem (som har varit och seglat) så han kan göra det sista med garderoben.. Det tog då en himla tid för oss att få den klar. Att det tog sån tid skyller jag på att den gick sönder. ;P

Nu sitter jag här och gör inget alls. Lydia ligger och sover sedan någon timma tillbaka. Och hon är alldeles blöt i svett trots att hon inte har någon pyjamas eller täcke på sig. :/ Stackars liten! 
Jag fundear på om jag ska göra mig en kopp te och varva ner lite. Sen tänkte jag fråga er föräldrar: När flyttade ni era barn till eget rum?

Ne, nu får det räcka för mig, har inte så mycket mer att skriva. Kanske skriver en till rad senare ikväll, men om inte. Sovgott!

Badat i poolen.


(Det är inte grannens på bilden, men ungefär en såndär har dom.)

Nu idag så gick vi över grannen och svalkade av oss i poolen. Det var 25 grader varmt i den. Hur skönt som helst. Och efter ett tag kom en annan granne som också ville svalka av sig. :) Så vi blev bjuden på fika och fick bada. :) Lydia doppade fötterna och hon ville bara vara nere i vattnet med en. Men det fick inte hon för mamma. Jag tyckte det var för "kallt" för henne. Men hon trivdes också uppe på land i grannens knä och kollade när vi andra badade. Men hur lyxigt är inte det att bara kunna gå över till grannen och bada en sånhär dag!??

Hängmatta.


Äntligen har vi hängt upp våran "nya" hängmatta som säkert har legat ouppackad i 4 år - aldrig använd. Så jag la mig i den och läste i teoriboken med Lydia sovandes i vaggen brevid. :) Hur skönt som helst!! Sen hängde vi den i skuggan så det blev inte alls för varmt också fläktade det när man gungade. :)

Redan klar..

Då har jag redan hunnit söka jobb på Sunes, Max, Coop och sedan anmält mig på vikariepolen på äldreomsorgen och handikappomsorgen. Sen har jag också hunnit med att sitta på körskolan och gjort en fas och bokat upp 5 körlektioner. :) Det gick rätt så fort allt som jag hade tänkt göra idag så jag hann ju med det innan lunchen. Och nu ska jag snart gå ut och sitta och läsa i teoriboken. :)
Pusspuss!

Söka jobb.

Nu sitter jag och dricker kaffe sedan ska jag sminka mig och bege mig ut och söka jobb, som jag egentligen inte vill ha. Sen hem igen och äta lunch som Lars så snällt ska göra sedan ska jag ner på stan igen och gå på körskolan och sitta där ett tag hade jag tänkt... Så idag har jag en "vara duktig" dag!!
Hoppas ni får en bra dag!

Bilder på våran Prinsessa!!

Här får ni lite bilder på lillan. Korten är inte mer än vecka gammal. :) Vist är hon hur fin som helst!! Jag skulle kunna äta upp henne. Kan inte alls förstå hur jag Kunde klara mig utan henne i hela 19 år!! Hon är mitt liv! ♥




En jobbig kväll för Lillan!

Lydia var jätte svår att somna ikväll. Hon fick lite feber och hade ont efter sprutorna och var därför kinkig.. :( Hon fick i alla fall en alvedon men det verkade inte bli så mycket bättre. Hon somnade för en liten stund sedan. Så jag hoppas hon sover bra inatt så hon får sin sömn. ♥
Nu håller jag på att göra liute mat åt Lydia som jag sedan fryser in. Hon älskar det jag gör. Iofs så har jag bara gjort en rätt men den blev verkligen en hitt. :) Gör samma mat som sist, fisk, potatis, morot och ärtor som jag kokar med ett lagerblad i en te"hållare" och allt i samma kastrull sen mixar jag ut det med lite smör och kokvattnet så det blir en puré av det hela. :) Testa det! Sen beror det ju på vilken ålder barnet är i hur mycket man mixar det. ;)

BVC

Jag hade glömt bort att jag skulle på BVC idag men som tur var kom jag på det innan det var för sent. :) Det såg bara bra ut.. Hon hade inte ökat så mycket i vikt men så länge Lydia är pigg och glad spelade det inte så stor roll sa sköterskan. Sen sa hon att oftast så blir det att dom minskar i vikt och sedan håller sig där när dom nu växer så mycket. :) Tur det. Att det inte var något farligt med det alltså. Och Lydia är ju nästan jämt pigg och glad så jag är inte ett dugg orolig! Sen fick mitt lillhjärta två sprutor och det gillade hon inte. Stackarn blev jätte ledsen! Det gjorde verkligen ont i mammahjärtat när sköterskan stack nålen i henne. Men annars så gick det bra! Hon var inte ledsen så länge och nästan så fort jag la henne i vagnen så somnade hon.

Nu
Vikt: 6305 g
Längd: 65,5 cm
Huvudomfång: 42 cm

Förra gången
Vikt: 5400 g
Längd: 61 cm
Huvudomfång: 39,6 cm

Det roligaste inlägget på länge!

Ännu en ny dag och jag har inga planer alls!! Lars (som har semester) är och jobbar, det skulle egentligen bara vara ett snabbt möte imorse klockan 9, sen blev det att han måste åka och fotografera platsen, sen blev det ju självklart en lunch med dom.
Funderar på att gå hem till någon. Jag orkar ändå inte vara hemma. Blir nog så att jag traskar hem till Jennifer.

Hoppas ni får en bra dag!

En fråga?

Om Du säger till någon "skratta inte åt mig, jag tycker det är respektlöst mot mig" och personen i fråga fortsätter att skratta.. Vad skulle ni gjort då?

Lydia försöker krypa - Video



Här försöker sötnosen att krypa.. Ibland åker hon fram och ibland åker hon bak. ;) Det värmer i mammahjärtat när hon gör sina framsteg. ♥

Bilder på våran Prinsessa!!

Idag har det varit en underbar dag.. Trots lite motgång. Vi lånade grannens cykelvagn med en bilbarnstol i den sen så satte vi Lydia där och vi cyklade till norrstrands polen. Det gick jätte bra. Hon verkade då trivas i vagnen där.. :)
Vi var där på badet en stund, vi doppade Lydias fötter i vattnet sen så låg hon under ett paraply och myste på.. Efter vi varit där cyklade vi till Öjebyn och gick på kyrkmarknaden. Lydia sov hela vägen dit och hem!! :) Så cykelvagnen var en hitt..

Nu ska jag lägga upp bilder på lilla Lydia sen börja med maten. :) Hoppas ni haft en kanon dag!!







Det stinker fisk..

Idag har det varit full fart hela dagen..
Jag vaknade klockan 6 (utan att Lydia vaknade) så jag gick upp och tog det lugnt fram till klockan 9 någon gång då gick jag och Lydia till Evas kontor och kollade hur hon hade det. :)
Sen drog vi ner på stan och hämtade ut en gratispacket från libero på lindex och sen bytte jag några kläder på hansens.
Jag har totalt glömt berätta för er att grannen gav Lydia jätte fina doppresenter i måndags. Lite fina sommriga kläder och en fint liten speldosa.. :) Men för att komma tillbaka till det jag skulle skriva om så när jag kom hem från stan, så hade Lars blivit klar med trappsteget till det nya soldäcket så han pysslade på det sista på gunghästen och jag satte igång och vattnade alla blommor och sedan så började jag slipa av stolen och blandade färg och målade.. När det var klart så började jag med garderoben uppe och Lars gjorde maten. Efter en massa bök så blev det en paus i garderobs fixandet och vi åt middag.
Efter att jag hade nattat Lydia så började jag göra barnmat. Lax, potatis, morot och ärtor som jag kokade i samma kastrull. Och när det då var klart spiller jag ut ALLT vatten som fanns i kastrullen och samtidigt så håller Lars på med garderoben och den går sönder. Så det var bara att göra klar maten sen sätta igång att städa för det stank fisk. (Det gör det fortfarande.) Så jag har hunnit dammsuga och skura ikväll också. Medans Lars var nere i garaget och fixade på grannens cykel.
Och nu är vi klara.. Det var ju en massa andra tusen saker som också hänt och varit jävligt idag men texten är redan nog luddig så jag ska bespara er från det..

Jag kanske ska säga också att vi faktiskt fortfarande har främmande.. Robert kunde inte köra hem idag efter operationen så han blev kvar här. Så vi har också hunnit umgåtts lite med han. En fullspäckad dag trots att man klev upp så tidigt.... Men jag måste säga att det har varit skönt att kliva upp så tidigt ändå även fast Lydia sov. Då hade man en stund för sig själv på morgonen. Det uppskattade jag! Sen känner jag mig tröttare nu. Fast jag har fortfarande en massa energi kvar, men jag hoppas i alla fall att jag somnar tidigare inatt. :)
Nu ska jag kolla om jag har någon bra film och ta med mig datorn till sängen och somna till filmen. :)
Sovgott!

Det går inte bra för oss

Inget går som det ska för familjen Strid/Wikström.. Under middagen så går två "vaser" sönder, dom bara trillade ner från fönsterbrädan så det ligger fullt med glas där jag sitter (har inte orkat tagit bort det) sen skulle vi skruva ihop garderoben, det börjar med att jag slår mig på tån på någon j*vla skruv så jag börjar blöda, sen flyter allt på tills hela j*vla stomen till garderob f*n går sönder.. Så då blir det bara till att köpa en likadan värdelös garderob.. Får man vänta ett halvår till innan man får den dära j*vla garderoben!!

Mitt egna projekt



Och det här är mitt lilla projekt.. Stolen jag pratade i något tidigare inlägg i veckan. Den jag skulle måla om. Och nu glömde jag ju ta en före bild. Men den var i alla fall grön. Jag hade tänkt att den skulle stå i Lydias blivande rum. :) Så jag slipade den och målade upp den alldeles nyss. :) Blev det bra? :)

Gunghästen är klar!! :)



Den här fina gunghästen har Lars gjort så fin.. Han fixade till den, lagade det som var trasigt och byggde en ny "underdel" sen målade han den rosa och dom röda öronen.. Va tycker ni, vist gjorde han ett kanon jobb? ;D

Gjytning på G

Jag vet inte ens varför jag är upp nu. Lydia sover fortfarande, hon har inte ens vaknat för sitt "vanliga" morgonmål. Och jag kunde inte somna förens vid 2 tiden igår natt. Och dåligt har jag sovit för jag har jätte ont i halsen.. Tror det är halsfluss, nee eller inte. Men jag har i alla fall ont i halsen. Sen så klev Robert upp klockan 6 för han skulle till sjukhuset klcokan 7.. Då klev jag också upp. Och nu har Lars skjusat iväg Robert till sjukan och sedan skulle han hämta saker till gjytningen som han ska börja med idag. Till vårat nya trappsteg på våran nya bro eller vårat nya soldäck låter bättre. ;) Hoppas bara att resten av soldäcket går fort så man inte står där utan trapp och ett gjytet trappsteg.
Jag ska då inte göra så mycket, funderar på om jag ska skruva ihop garderobern Lars köpte själv. Annars blir det nog att hjälpa Lars ute på gården med att sola i det här vackra vädret så han har något trevligt att kolla på! ;P

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja resten av dagen!! Hoppas ni får en bra dag!

Michael Joseph Jackson



Är det någon mer som också blir en aning chockad, HÄR!!! Michael Jackson är död.. På riktigt! Han dog av hjärtatack och blev bara 50 år "gammal". Jag läste det nu på morgonen. Det känns konstigt. Plötsligt så ville jag tanka hem hans musik och lyssna. Även fast jag aldrig varit ett stort fan av han så känner jag att det blev en konstig stämning inom mig. Är det saknad? Trots att man inte brytt sig när han levde? Det kan ju faktiskt hända vem som helst. Nu är det att ta vara på dagarna man får tillsammans med dom man älskar!
Vila i frid!

Bli medlem

En skit bra sida för er som gillar skor.. Och desutom gratis! HÄR!!

Jag bjuder på en ego bild


En övernattnings gäst!

Jag har haft två ganska fulla dagar nu.. Igår solade jag först halva dagen och läste teori sen så gick jag och Jennifer hem till Emma som bor borta vid dollar store och var där ett bra tag och fikade och surrade på en massa sen så gick Jennifer och jag till dollar och jag fyndade några saker bland annat en matta till köket, efter dollar traskade vi hem till mig och gjorde en jätte god middag. Kyckling i ungnen, färsk pasta och cream fräch med franska örter som jag blandade i citronsaft och rivet citronskal i. Det blev hur gott som helst!!

Idag var jag lat på förmiddagen så jag var bara hemma sen så gick jag hem till Jennifer, hennes karl Simon och deras söta lilla Liam. När jag kom hem kom Lars precis heem från Happaranda också och då blev det full rulle. Hann slänga i oss en varsin macka sen så åkte vi till Luleå och hämtade en båt som ska lagas åt någon annan och nu när vi kom hem så var Robert här på gården för han ska nämligen övernatta här. Han ska operara knät imorgon på sjukhuset här istället för i Umeå. Så det blir en övernattning här hos oss. :)

Vackert, härligt väder...

men mitt humör är helt kasst. Jag är så jävla less så jag vet inte vad.. Tydligt kan man välja bort saker som man "bara inte har lust med att göra" även fast det måste göras.. Man kan tydligen bara låta andra göra såna saker. En jävla massa tjat om körkortet (trots att jag inte är så himla sugen på det) för det MÅSTE jag ju ha och jag kan tydligen inte välja bort det.. Men när det gäller en viss annan person är det en annan sak.. Då får man välja bort sånt som måste göras bara för att "jag har ingen lust", "jag orkar inte" "jag vill inte"....

Det finns saker som ska göras även fast man varken har ork, lust eller vill göra det. Men man gör ju det ändå, för det behövs göras. Men tydligen har inte vissa vuxna människor kommit på det än! Bara kör sitt eget race och forsätter leva som om man vore ett litet barn utan ansvar.


Gå ut med er!

Vilken dag!!!! Fram till nu har jag varit ute sen klockan 9 och gått en promenad och legat på gården och solat och faktiskt läst teoriboken... ;) Eftersom det är sånt härligt väder uppdaterar jag inte idag.. Puss

Nu är det dax!

Oj vad klockan blev mycket... Även fast jag bara sov 40 minuter på eftermiddagen har jag energi som jag vet inte vad.. Nu har jag i alla fall dammat av hela huset, bytt lite gardiner, "möblerat om" lite gran, stryckigt lite dukar, tagit bort en massa saker så det blev mer stilrent även fast vi inte någon stil har, klippt klorna på Sookie, borstat hennes tänder och duschat henne.
Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på... Det jag kan tänka mig som ska göras det är att plantera om en blomma och slipa upp en liten stol och måla den rosa.. Men det får vänta tills imorgon eller någon annan dag.
Läsa teoriboken kan jag inte heller för Lars lånade ut bilen till grannen och boken är där.. Typiskt!! Fast jag hade nog inte läst den ändå. Jag försöker bara lura mig själv om att jag hade läst den om den vore här.
Ne, nu jävlar ska det bli skärpning. Jag måste ha körkortet innan augusti månad är slut!! Om inte så.... så... jaaa, vad händer annars? Jag blir himla besiken på mig själv som aldrig tar tummen ur... och fixar det någon gång. Det skulle ju underlätta en hel del om jag hade körkort. :) Så nu bestämmer jag mig för att ha körkortet innan augusti månad är slut!
Menmen, jag ska gå och läsa en annan bok istället så jag slappnar av och kanske tillslut blir trött!
Hoppas ni sover bättre än mig!

Tack Faster för hjälpen!

Jag blev bjuden på middag hos Eva och Anton idag och det var en super god pastasallad och till efterrätt jordgubbar med grädde och socker. Hur gott som helst. Det tackar vi för!! :) Sen följde Eva med mig hem och det blev så att hon stannade en stund så hon gav Lydia gröt och päron-mango till efterrätt. :) Sen så tog ersättningen slut så Eva var så snäll och cyklade och köpte det åt mig.. Det tackar vi för också!! :)

Nu ligger Lydia och sover och jag kollar på "real housewives of new york" dom lever ganska lyxigt dom där.. Tänk om man hade det lika bra ställt som dom.. Spelar tennis och grejer. :P Men jag är lycklig ändå!! :D:D Sen efter programet ska jag nog damma av huset, jag är ganska pigg eftersom jag råkade somna en liten stund nu på eftermiddagen!!
Jag har inte så mycket mer att skriva så jag avslutar nu. Sovgott!

Vackerbarn

Idag var det tänkt att jag skulle ha en date med Monica så hundarna fick springa av sig och vi surra lite gran. Men det började ju spöregna och åska så det blev inte av.. Istället tittar jag på tv och försöker komma på något att göra resten av dagen.. Lars åkte iväg och jobbade idag och han kommer nog inte hem förens i morgon kväll.

Lydia harr börjat att försöka krypa.. Hon är så söt när hon försöker ta sig fram.. Mitt gohjärta! Man smälter när man ser på henne. Och hennes vackra ögon. Alldeles djupblå, klara, visa ögon.

Ne nu ska jag fortsätta att kolla på tv. hejsvejs!! ♥

Gunghästen blev grisrosa

Då har ännu en dag gått och det har varit en riktigt kanon dag... Fint väder och hur varmt som helst. Sen har vi hunnit med mycket idag. Jag har bakat, gjort kräm, planterat om blommor, rensat ogräs och städat inne i huset. :) Lars har med Antons (systers son) hjälp format och armerat för att gjuta ett trappsteg till vårat nya soldäck/entre/veranda. Som förhoppningsvis kommer vara klart innom någon vecka. Sen har Lars målat på en liten gunghäst till Lydia som vi ska ha på trädgården. Den blev grisrosa....... Den skulle vara mörkrosa.. Menmen, sånt man får ta, det kommer vara röda öron och handtag och svarta fotpinnar och grön sits.. En riktigt färgklick!! :) Ni ska få se bild när den är ihopmonterad och klar. :)
Nu ska jag gå ut och pinka Sookie en sista gång sen ska jag lägga mig och försöka sova..

Sovgott!

Lydia sparkar för fullt - Video



Så här har min sötunge hållt på nästan hela dagen!! ;D ♥

Sjukhuset nästa?

Då är man hemma i Piteå igen då.. :D Det är skönt!! Som ni ser så överöste jag er med bilder igår från studenterna och dopet.
Vi åkte hem i lördags men jag hade inte tid eller orken att sätta mig och lägga in bilder förens igår kväll.. Men inte tror jag ni dog av det..

Idag ska vi nog inte göra något speciellt. Lars påbörjar sin semester idag så han är hemma. :) Ja tror jag ska ringa Jennifer och hitta på nått med henne. :)  Och det är fint väder idag. Lars ska väl hålla på med bron eller åka upp på sjukhuset, Sookie sprang in i hans dåliga knä igår och nu tror Lars att något har gått sönder där innut i. :/ Stackarn.. Men han kan i alla fall gå! Men det gör ont, det ser man på han. :/ Hoppas ni får en bra dag.

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin så slipper ni kika in även fast jag inte skrivit något!! :)

Lydias dop - Bilder


                                      

(Klicka på bilderna för att göra dom större.)

Nils (Thomas) student - Bilder


                   

(Klicka på bilderna för att göra dom större.)

Tessis student - Bilder :)


                     

(Klicka på bilderna för att göra dom större.)




                     

(Klicka på bilderna för att göra dom större.)

Jag tror jag säger adjö

Jag tror det blir ändrade planer för mig.. Fick ett ryck förut idag och om det blir som jag tänkt mig så kommer jag inte alls att uppdatera bloggen nå mycket mer, tror det t.o.m blir inget alls under den här veckan..

Det var tänkt att vi (jag, Lars, Lydia och Sookie) skulle fira midsommar här nere med min familj på mammas sida uppe i våran stuga som jag visade er för några dagar sen. Efter mycket om och men så slutar det med att ingen förutom just jag och Lars är sugen på att åka upp dit och övernatt och och fira midsommar. Och det känns så trist att det inte blir som det var planerat sen länge tillbaka. Att alla ska hoppa av och ändra sig i sista sekunden. :/ Så troligtvis åker jag ner till min farbror Gunnar och hans fru Inger idag och bor där i veckan och kanske, kanske firar midsommar där nere och sedan åker jag hem till Piteå. Och det kanske blir så att jag "hyr" in en chaufför som kör mig hem till Piteå på tordag eller på lördag, för vi måste ju ha med oss bilen hem igen. Och om det inte blir något midsommar firande alls här nere stannar ju Lars hemma i Piteå. Så just nu håller jag på att packar väskorna för att vara beredd på att åka så fort jag fått tag på Inger eller Gunnar.
Det här kanske blir det sista inlägget innan jag är hemma i Piteå igen och då ska jag överösa er med bilder från studenter, utgången och dopet plus lite annat. :) Ha en bra vecka i alla fall!

En liten gonatt saga!!

Jag är ganska trött idag så jag tror faktiskt jag somnar tidigt. :) Hade tänkt se en film men jag tror inte det blir av. Imorgon hade jag tänkt träna lite med Sookie faktiskt.. Om mamma vill ha Lydia nån timma hade jag tänkt gå en riktigt långsväng i skogen med henne. Det kan hon behöva, stackarn är understimulerad nu efter den hära veckan då allt har kretsat kring allt annat än just Sookie. Det har varit studenter och dop och allt som ska fixas till det.. Så jag hoppas jag tar mig iväg imorgon.

Det är rätt skönt att allt är över nu så man kan känna att man har tid att koppla av och sitta framför datorn utan att få ångest för att det är nått som måste göras. Idag tog jag ocn Nils (kusin som egentligen heter Thomas) tid med en bildtur hem till mormor och morfar där moster, lillebror och Cicc (kusin) var. Så Sookie fick sig en liten promenad i skogen då. Det tror jag var uppskattat. :)
Lars åkte hem imorse med Ola och Ivar (hans bror och pappa) och lämnade bilen här nere med mig så vi kan ta oss till olika ställen sen tar han bussen ner på onsdag eller torsdag igen och då stannar vi till nästa tisdag sen åker vi hem till Piteå.. Måste faktiskt säga att jag saknar Piteå. Eller kanske inte Piteå i sig men mitt hem i Piteå och jag tycker dt ska bli skönt att komma hem någon gång. :)

Ne, nu ska jag nog ta och hoppa ner i sängen och ligga och snosa på underbara Lydia!! ♥ Sovgott!

Dopet

Jag har varit dålig på att uppdatera er alla och mina läsare har blivit mycket mindre nu när jag haft "paus".. Jag lovar bättring.

Dopet var i alla fall jätte fint, Chrisitan (min bror) som var gudfar höll Lydia under hela tiden i kyrkan och jag och Lars stod brevid. Låtarna vi valda till slut blev "jag lyfter ögat" och "tryggare kan ingen vara". Det blev inte så att någon läste nån dikt, men det var inte hela världen.. Prästen var jätte bra. Det gick ganska fort och blev  inte alls långdraget som det lätt kan blir. Och Lydia var glad och snäll under hela tiden.. :) Och när prästen lyfte upp henne så blev hon jätte glad och började le massor. :)
Sen dopfikat var också jätte lyckat.. Dom flesta som var bjuden kom och jag tror alla var nöjda med det som bjöds och hade trevligt. Lite stressigt var det för man hann inte prata med alla så som man hade velat men det är väl kanske så det blir.. Och alla presenter vi fick var jätte fina.. Vi fick två sagoböcker, lite pengar, kanske 7-8 halsband, två smykeskrin, en drickmugg, bestik och en tallrik, lite kläder och den om jag ska vara ärlig vet jag inte mer. :/ Har inte hunnit kolla igenom presenterna en gång till efter dopet och Lars tog med sig dom hem idag när han åkte. Men vi är i alla fall nöjd över presenterna vi fick. Och det tackar vi för!!! :D
Sen toig det kanske lite mer än en timme att plocka ihop allt igen fast vu var rätt många som håll på att städa undan... Men hela dagen var perfekt! Det kunde inte ha gått bättre.. :)

Bilder får ni senare i veckan då jag får en sladd av Lars när han kommer ner igen så jag kan föra över dom till datorn, om inte mammas kamerasladd passar till våran.

Dukat borden

Ikväll har vi varit i kyrkanshus där vi ska vara imorgon efter dopet och dukat och grejer. Det blev faktiskt jätte fint och bra. Såhär lagomt rosa, varken för mycket eller för lite!! Det är lite nervöst ändå. Jag hoppas allt kommer gå bra och allt bara ska flyta på. Och att alla har det trevligt! En sak som jag är jätte nervös för är att jag ska måsta stå i kyrkan framför 40 personer... Sånt hatar jag, det är så jävla hemskt så jag skulle bara kunna spy på tanken. Usch!
Vi ska både filma och knäppa kort men som sagt har jag ingen sladd till kameran så jag kan inte visa er dom imorgon. :/ Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt sen måste jag vara pigg och fräsch imorgon.. :) Hoppas ni får en bra dag imorgon!! :)

Utgången!

Nu tar jag mig tid att sitta ner och skriva ett inlägg. :) Det har verkligen varit fullt upp nu dom här dagarna och jag orkar inte berätta allt här och nu...
Men som sagt så blev det utgång igår ikväll för mig, vi började med att förfesta hemma hos Tessi där vi spelade ölspel som inte alls gick så bra för mig och sedan drog vi vidare till BK (en krog) och var där hela kvällen. Hade hur trevligt som helst och träffade massvis med folk som jag inte sett på jätte länge, plus massa folk som jag inte kände pratade jag med också. Knäppte jätte mycket kort men jag har ingen sladd till kameran så jag kan inte visa er dom nu. Så det får bli senare. :) Hade i alla fall en riktigt kanonkväll! Och jag var inte alls bakis idag, var lite trött på morgonen men det var det enda. :)

Och Lars kom på onsdagen som det var tänkt från början så han fick rå om Lydia för sig själv igår när jag var ute!!

Skogspromenad...

 

Såna här mysiga stigar finns alldeles vid mammas hus (lägenhetshus) som jag älskar att gå på. Jätte bra också om man inte har tid med en lång promenad så kan man fortfarande släppa Sookie så hon får springa av sig lite gran.. Jag och Susanne har varit och gått över en timme i skogen på såna här stigar ikväll och Sookie har fått varit lös för de mesta. Hur härligt som helst och jag har skrattat gode mycket!! Hon är så jävla rolig Sussan, helt plötsligt började hon göra nå ljud för att kalla till sig fåglarna. Haha, behöver jag säga att det INTE fugerade. Hon är så jävla söt! Så skönt att vara ute och gå sådär, få en massa friskluft från skogen. Varför går man inte i skogen mycket mer för?
Lydia blev nattad av mormor ikväll. Det hade gått jätte bra, hon hade varit lite ledsen men det gick över fort sen somnade hon.. :)

Jag har gjort en strykbräda

Jag gick på stan idag också men köpte inget speciellt. En meter tyg för 15 kr.. Tyget köpte jag till Lydias madrass som hon har i vagnen.. Det som var inann var inte så himla fint så jag ville göra om det.. Så jag satte mig ner och sydde när jag kom hem och det blev rätt så fint, fast ändå inte. Det ser nu mer ut som en strykbräda.. Men tyget är fint, finare än det som var innan i alla fall. Plus att "påsen" blev lite för liten för madrassen men det får gå. Orkar inte göra om den ändå.

 

Sen så har jag bakat klart dom sista kakorna inför dopet.. Men kan inte direkt påstå att dom smakar lika bra som vanligt!! Hoppas inte Inger (farbrors fru som gett mig receptet) märker nått. :P
Sen visar det sig att Lars inte kommer ner hit imorgon utan på torsdagkväll. Så jag måste erkänna att jag är less just nu.. Allt blir så mycket bökigare. Eftersom jag ska ut på torsdag (på Tessis student) så skulle jag behöva lite hjälp. Fast senare på kvällen ska Susanne (min moster) ha Lydia. Men jag är lite less ändå, hade ställt in mig på att han kommer imorgon kväll/natt. Aja, det går ju inte att göra så mycket åt det nu. Får väl bara tänka positivt (vilket jag kan behöva) och lösa allt ändå.

God morgon!! ...

Som vanligt idag har jag inga planer... Fast jag har för mig att det var något jag skulle göra idag. Jag ska i alla fall börja med att göra en frukost sen har jag ingen aning! Ska väl ner på stan med lillebror och köpa skor till han. :) Hoppas ni får en bra dag!

"Jag tar väl henne också då"

Nu ligger Lydia för kvällen och sover och jag sitter här och har jätte ont i huvdet.. Tror jag druckit för lite vatten plus att jag bara druckit en halv kopp kaffe idag. Inte bra, inte bra. Ikväll blir det att kolla på film.. Orkar inte baka idag så det blir imorgon istället, sen så har jag ingen block choklad heller.

Och Sookie är i löpen så hon är lite hängig nu. Tycker synd om henne men det är ändå skönt att det inte är full fart på henne. :) Lars sa igår att han faktiskt ville ha Sookie hemma hos sig.. Sen ångrade han sig och sa "om hon kommer med på köpet med Er så tar jag väl henne också då. ;)"

Ne nu ska jag börja kolla på någon film som jag inte har valt ut än.. Ha en bra kväll gott folk!! :P

Jag vill bara äta upp henne!!

Idag har jag varit på stan med först Susanne och sedan Tessi,jag hittade två saker till Lydia som hon ska ha på dopet som jag inte får avslöja för mamma för hon har fått för sig att det betyder otur. Plus att dom korten jag knäppte för att visa er blev alldeles för suddiga. Men ni ska få se sen, hur söt hon kommer att vara på dopet... Som en liten prinsessa, men vill bara äta upp henne!! Sen så bytte jag skjortan som jag köpte förra veckan mot en klänning istället som jag gillade mycket mer och för samma pris som skjortan. :) Den har ju samma färg osv. Jag tror jag fått nå knäpp i huvudet för nu vill jag bara ha turkos/ljusblå.



Maskor


Vad är det med mig och kälder.. Om det inte är fläckar så är det hål och om det inte är hål så är det maskor i strumpbyxor. Strumbyxor är verkligen nått jag aldrig, aldrig kan behålla hela.. Idag tog jag på mig ett par nya (aldrig använda) och när jag åkte hem från stan så såg jag att på tån fanns det en liten maska som till slut blev jätte stor.. (Kolla bilden) Är det någon mer än jag som har det problemet?

Så jäkla typiskt!


Min fina blus (den på bilden) som jag fick av Lars för ett tag sen hade jag tänkt ha på dopet. Och nu såg jag att det var en fläck på den så jag tvättade den förut idag och fläcken försvinner inte. Och jag har aldrig använt den... Inge kvitto och lappen tog jag bort eftersom jag skulle tvätta den. Vad gör jag nu? Jag som hade planerat så bra vad jag ska ha på mig dom här dagarna på Tessis student, Nils student och dopet. Det är väl bara att ha på sig den och hoppas att ingen annan märker det. :(

Tog flaskan själv ;D

Igår kväll gick jag och Simon ner på stan till crusingen och kollade på massa bilar och folk.. Lydia fick följa med. Jag satte på henne hennes nya hörselskydd och hon sov under hela tiden där nere. Min sötunge! Jag trodde hon skulle vakna så jag beredd att gå hem ganska tidigt men hon sov så gott där trots en massa ljus och grejer så vi gick omkring där ett bra tag. :)




Sen igår eftermiddag så tog Lydia sin lilla flaska som hon har vatten som stod på bordet i och satte den själv i munen och höll den själv och drack ifrån den.. Det kanske inte gick sådär jätte smidigt men ändå :D Hon är så stor oh duktig!!!! Försökte ta kort men vaken hon eller jag satt still så det blev inge bra kort men tänkte lägga ut ändå åt er. :)




Idag har vi inga specialla planer, tror jag ska gå över till moster och baka lite mer kakor till dopet så det blir gjort. :) Annars tror jag det blir en lugn dag/kväll. Det är rätt så fint väder ute, så vi kanske grillar fisken idag. :) Nu ska jag avsluta och städa undan lite åt mamma som ska storstäda idag! Puss

Valdagen!


Jag och min bror skulle gå och rösta bara för en liten stund sen.. Och Lars hade sagt till mig att jag fick rösta i en annan stad och jag tänka "jaa men annars gör dom det svårt för folk" så vi gick ner till Simons röstlokal och när jag kommer dit så säger dom till mig att jag inte fick rösta.... där. Utan jag måste ta mig till kommunhuset som för övrigt stänger klockan 4. Och det är inte så värst långt, jag hade hunnit om jag hade skjus, vilket jag inte har och att gå dit det hinner jag inte så jag blev så arg för att jag tyckte det var ganska dåligt och krångligt och slängde iväg mitt röstkort. Så jag röstade inte nu.. Även fast jag ville. Simon röstade i alla fall, på piratpartiet. :) Jag skulle ha röstat på junilistan.. Vad har ni röstat på?

Training Ghetto Style


Så sjukt vältränad!!! ;p

En bättre natt.

Det en bra natt... Hon vaknade vid 2 och då fick hon mat och somnade om, sen vaknade hon halv 5 då fick hon mat igen men var vaken ett tag så då gav jag henne ersättning fast den ville hon inte ha men hon somnade om efter ett tag ändå. sen sov till till sent på förmiddagen. :) Gud så skönt jag tyckte det var.. Det behövde jag verkligen.
Hennes hosta har blivit lite sämmre. :/ Men på BVC sa dom bara att jag skulle ge henne lite vatten efter hon har hostat.. Hoppas det går över snart. Gillar inte när hon hostar. Och jag fick ett jätte bra tips härom dagen av "K" hur man kollar ifall bebisar har ont i öronen.. Jag kollade ifall det var det men det var det inte.

Idag händer det inte så mycket skulle jag tro, bara vara hemma. Nu ska jag gå och göra annat. Hejdå!


Piteå är min framtid.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Vet inte ens varför jag började skriva när jag inte har nått att berätta..
Jag längtar i alla fall till att Lars kommer hit ner. Min älskade bästa fästman som jag uppskattar mycket mer nu än för en vecka sedan. Konstigt det där hur det blir.. När man är ifrån varandra så börjar man uppskatta varandra mer.. Och när man är uppi varandra tar man varandra lite gran för givet. Jag önskar att Lars var här hos mig och höll om mig, kysste mig och strök på mig tills jag somnade. Jag vill bara stå och hålla om han och känna hans varma trygga famn. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Lars.
 Jag uppskattar mitt hem i Piteå mycker mer också. Jag är glad att jag bor där, jag trivs där uppe. För så speciellt är det inte i Sundsvall som jag kanske ibland tror när jag längtar hit. Piteå är mitt hem. Piteå är min hemstad. Och det får jag inte glömma när jag drömmer mig bort till Sundsvall.
Sundsvall tillhör mitt gammla liv, mitt slitsamma liv. Piteå står för min framtid, mitt nya hälsosamma liv.

Det blev att jag skrev en del ändå. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova med underbara Lydia! Och förhoppningsvis sova längre än 4.
Sovgott!

Ingen bra dag.

Idag har jag ingen bra dag.. Är trött, irriterad och grinig.. Vill vara hemma med Lars nu!!

Sömnbrist.

En sen kväll och en tidig morgon.. Lydia vaknade vid 4 igen och skrek... Och hon skriker fortfarande.. Eller hon skriker inte hela tiden men när man sätter henne någon annanstans, om man inte håller rätt osv... Jag ska ge henne ersättning nu, tänkte ifall maten från mig inte räcker, för jag kan inte komma på vad det är annars. Hon hostar bara när hon sover så den kan ju inte vara så hemskt så att hon blir aåhär ledsen/arg.

Jag har sovit 4 timmar på två dagar...

Hosta....

Det blev ingen grillning av fisken idag.. Det är för dåligt väder, blir väl till helgen eller till veckan.. :P Jag och Nils bakade negerbollar istället. Och goda blev dom!!! :) Sen har det väl inte hänt så mycket mer.. Min morbror var förbi en sväng förut idag. Annars har det varit ganska lugnt.

Nu ligger Lydia och sover för kvällen får jag hoppas. Och att hon inte vaknar vid 4 och ska vara ledsen.. Det gillar vi inte. Hennes sovvanor har blivit helt knasiga.. Antar att hon är i någon period, för hon sover inte alls som hon brukar.. Men det ger väl med sig snart hoppas jag. Det måste vara jobbigt för henne att sova oroligt och vakna på tider då hon egentligen ska sova.. :/ Stackars lilltjejen... Hennes hosta har i alla fall blivit bättre, hon har inte hostat mycket idag.. Men min hosta därimot är värre. Mindre kul, men hellre jag än hon. Får hoppas att jag inte smittar ner henne..

Nu ska jag gå och göra nån macka sen ska jag kolla på film på Simons dator... Den är typ som ett videotek. ;) Hoppas ni haft en trevlig dag!! Sovgott!


Grilla fisken?

Äntligen kom jag fram till BVC så jag kunde boka om en tid som vi inte kan gå på eftersom vi är här nere.. :) Sen ringde jag vårdcentralen här i nacksta för att kolla om jag får gå dit och väga Lydia.. :) Tycker det skulle vara skönt att få veta hur hon ligger till i viktökningen.. En trygghet att veta att allt är bra! Så jag hoppas dom kan ta emot mig. :)
Nu ligger hon och sover, för andra gången idag. Hon vaknade när jag pratade med BVC sen somnade hon om nu för en liten stund sen. :)

Idag har jag inga planer alls, tror vi skulle grilla fisken vi fångade men vet inte riktigt om det blir av. Det är inte så fint väder ute. Annars så har jag ingen aning om vad som händer. Ska väl ut och gå lite senare igen.. Funderar på att ta tummen ur ...... och gå upp till sidsjön och gå runt. Det kan vara nyttigt. Om inte annat skönt att komma ut lite men som sagt så är det inte så fint väder ute idag, det småregnar och blåser. :/

Ne nu ska jag gå och duscha medans Lydia sover. Hoppas ni får en bra dag, puss!

Förkyld och magont?

En dålig natt har det varit... Jag somnade inte förens efter klockan 2 och Lydia vaknade vid 4.. Jag gav henne mat sen började hon att skrikgrina och inget hjälpte, jag försökte ge henne mer mat, jag bytte blöja, jag vaggade henne, jag sjöng för henne, jag prövade med mer mat igen osv osv... Och klockan 7 orkade jag inte mer så jag beslutade mig för att gå ut och gå, då brukar hon alltid somna. Och mycket riktigt det gjorde hon, fast inte lika fort som hon brukar somna men efter ett tag. :) Stackarn måste vara helt slut.. :/
Vet inte rikigt vad det var med henne, tror det var en blandning av förkylning och magont. :( Hon började att hosta igår och var jätte snorig och röd runt ögonen.. :( Stackars min lilla tjej!! Nu kom jag på att jag måste ringa BVC. Skriver mer sen.

Smakråd tack!!?

Det blev inte så att jag gick på stan med Linus, som vanligt dök det upp nått annat som han skulle göra men han kanske tittar förbi senare ikväll. :)
Jag gick istället med Nils och Susanne och kollade på lite saker. Köpte hörselskydd åt Lydia inför studenten.. Det kommr vara alldeles för höga ljud för henne där. Men dom var skit söta, rosa såklart och inte allt för dyra.. 69 kr på Clas Ohlson, dom fanns i andra färger också, ifall någon undrar. Sedan köpte jag en skjorta till mig. Eller en skjort-tunika kanske man säger. :S En turkos en. Skit fin och inte heller allt för dyr 149 kr på Gina Tricot.. Ni får säga vad ni tycker om den.. Ifall jag ska behålla den eller inte?? Dom är ganska suddiga bilderna men det får ni ta.

 

Tortyr på hör nivå

Idag är det strålande sol och jag ska på stan om nån timme med Linus.. :) Hoppas ni får en bra dag!! Puss

Varning....

Nu rullar Lydia runt från rygg till mage jätte fort. På fyra sekunder max.. Bara man vänder bort huvudet en liten stund kan hon ha rullat runt och helt perfekt, ingen arm som fastnar eller så.  Min duktiga tjej.. Hon kunde ju det för några veckor sen men då var det fortfarande lite halvdant men nu gör hon det hur bra som helst. :) Hon är så stor och duktig!! Snart kan hon väl gå också. ;)

Bild på fina Lydia!!


Fina Lydia i bärselen ute på en morgon promenad. :)

Bilder från fiskningen


Tessi letar mask till fiskningen. ;)



Lägg märke till handväskan ;) Gulltessi!! :)


Amanda sitter och filosoferar.

   
En skit stor mask och mina två stora fiskar!! :)

En liten uppdatering om vad som hänt.

Så, nu har jag tid att sätta mig ner och skriva lite.. :) Jag skriver bara kortfattat vad som hänt för jag kommer inte ihåg allt ändå.. :p

Lördag; på dagen vet jag inte alls vad jag gjorde.. Det var i alla fall svinit varmt ute och Lydia trivdes inte alls så bra. Det var alldeles för varmt för henne. Och jag vill samtidigt inte klä av henne allt för mycket..
På kvällen grillade jag, Nils och Tessi, fläskfilé och potatisgratäng och satt ute här på gården och åt. :) Riktitg trevligt var det. Kvällen avslutades med att jag och Tessi satt och spelade kort sent in på natten.

Söndag; så vet jag inte alls vad jag gjorde fram till klockan 5.. Och bara för att jag kommer ihåg från klockan 5 är för att jag började tvätta då.. Och jag kan bara säga att gud så skönt att ha hus och slippa vara beroende utav tiden och så.. Senare på kvällen gjorde vi varma mackor och kollade på film. :)

I går så åkte jag, mamma, Simon och Susanne ut till Birsta och gick omkring där och kollade. Hittade en skjorta till Simon som han ska ha på dopet, sen köpte jag två par strumpbyxor till mig och till dopet blev det rosa ljus, rosa tårtpapper (till att ha kakorna på) och rosa-vita servetter. 
Senare på kvällen åkte jag, Amanda och Tessi och fiskade och fångade massor med fisk. 10 st fiskar fick jag upp men slängde i 4 st. Plus att jag fick dom två största fiskarna.. :D Hyfsat nöjd!! Medans jag fiskade hade mamma/mormor Lydia. :)

Idag har jag inte gjort nå alls nästan, vaknade jätte sent. Både jag och Lydia sov himla länge. Vaknade av att mamma kollade in och sa att klockan var nästan 12 :S... Så vi var himla trötta imorse. Sen gick jag hem till Nils och bakade lite kakor inför dopet som vi ska frysa in. Sen har vi inte gjort nått alls. Och nu ligger Lydia och sover sen en timme tillbaka och jag ska ut med hunden sen så ska jag ta ett varmt bad. :) Ska bara lägga upp lite bilder innan jag ska traska ut med Sookie. :)

Dålig..

..uppdatering. Men jag har så mycket för mig.. :) Och nu är jag alldeles för trött för att orka ens skriva vad jag har gjort igår och idag.. Tar det imorgon istället med lite bilder.. :) Nu ska jag kolla på film, sovgott!


RSS 2.0