Separationsångest

Idag har jag i alla fall övningskört, det var nämligen jag som körde både dit och hem. Och allt flöt på som bara den. Gjorde svåra parkeringar, svåra bakningar och Lars påpekade inte en enda gång nått fel.. Så jag funderar: varför har jag inte redan körkort?
Aja, När vi kom upp dit gick jag på ikea och Lars fort och jobbade, vilket han inte gjorde allt för länge.. Och det som köptes vad saker till Lydia så klart.. En jätte fin matta och en fin lampa till hennes rum, barnmatstol, ett matsätt.... Nu när jag skrev upp det så känns det inte som så mycket ändå. Trodde jag hade handlat hela barnavdelningen haha. Vi köpte även en taklampa till vårat sovrum, äntligen säger jag bara.. Vi har inte haft en lampa där sen vi tapetserade om sen så blev det lite till men det kommer jag inte ihåg just nu. :/ Aja lite gran blev det i alla fall. :)

Ni ska få se bilder på Lydias rum bara vi orka bära ner gästsängen till nedrevåningen. Och när vi flyttat Lydia dit in. :) Jag funderar på att göra det rätt så snart. Hon har vaknat av oss nu hela den här veckan när vi har lagt oss ned och pratar. Men vi får se hur det blir med det. Jag vill fortfarande ha henne nära mig och helst i sängen en milimeter ifrån mig. Så jag vet inte riktigt än hur det blir med att flytta henne. Tiden får avgöra..

Ne, nu kanske jag ska gå och lägga mig. Ligga och kolla på min fina garderob och taklampa. ;) Eller så läser jag i teoriboken. Det har gått lite segt nu dom sista två dagarna.. Fast jag har ju iofs redan läst den. Eller läst och läst, mest skummat igenom den!! Men alltid är det nått man glömmer. Så jag vill vara på den säkra sidan och läsa den ordentligt en gång i alla fall.

Sovgott!




Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0