Sommarens bästa dag!

Det blev inte så att vi bara var hemma på gården idag. Vi bestämde oss för att åka till Glommersträsk och hälsa på grannen i deras stuga.. På vägen upp dit stannade vi en liten bit ovanför Bröstfallet för att rasta Sookie. Det slutade med att alla badade. Eller jaa självklart inte Lydia. Jag och Lars turades om att bada och det var hur skönt som helst!!! :) Och Sookie trivdes som fisken i vattnet. En massa bilder får ni förstås! :D

     


På bild 5 när jag gör någon grimas så håller jag precis på att åka med strömmen och blev lite överaskad. ;) Sen sista bilden på stugan är MIN stuga, eller egentligen inte men man vet aldrig. ;) Jag får återkomma om just den dära stugan! Jag blev i alla fall helt förälskad i hela stället och vi ska dit imorgon också om vädret tilllåter det. Det här har varit sommarens Bästa dag!! :)

Sen på väg upp till Glommersträsk så såg vi ju renar och jag som inte är van en massa renar blir värsta turisten och ska knäppa kort. Dom gick alldeles brevid bilen och precis när jag skulle knäppa så gick han/hon åt ett annat håll så jag fick Lars att backa efter så jag fick min bild haha. ;)


White Lion - When the children cry


Just idag är jag stark - Kenta


Morgon promenad

Vilket härligt väder det är ute idag. Jag har nyss kommit in efter en rätt lång morgon promenad.. Hur skönt som helst att vara ute och gå nu och Sookie verkar då nöjd, hon har fått badat som en tok och sen har vi gått en lång promenad. :) Lydia ligger nu på golvet och kryper.. Hon har tagit nått steg på det "riktiga" sättet, alltså kon har krypit.. :) Mammas gohjärta!!
Idag har vi väl inga planer, jag tror inte Lars kommer vara så pigg idag så vi blir nog bara hemma på gården.

Hoppas ni får en kanon dag!!

Skrämmande!

Omgivningens sätt att se på oss.
Dom som är i min ålder ser på vårat förhållande som om att Lars vore en snuskgubbe och att han bara utnyttjar mig.
Dom i Lars ålder ser på vårat förhållande som om att Lars tog hand om två barn - Mig och Lydia.
Dom flesta ser på vårat föhållande i ålder och att det kommer vara slut inom två år.

Man önskar att kärleken inte har med ålder att göra. Man önskar att kärleken är fördomsfri. Och så är det för vissa. Som för mig och Lars. Vi har valt att leva med varandra trots våran åldersskillnad på 24 år. För oss handlar det inte om hur gammla vi är. Det handlar om vad vi känner för varandra, det handlar om det dära lilla pirret i magen, det handlar om hur vi trivs med varandra, det handlar om den kärlek och värme vi känner inombords när vi ser på varandra, när vi rör varandra eller om vi bara är i samma rum som den andra. 
 

Jag tycker det är så tråkigt att omgivningen (läs:"vänner") ser på mig och Lars som jag beskrivit ovan.. - Lars en snuskgubbe som utnyttjar mig, jag är liten barnrupma som han måste ta hand om. Jag blir arg när jag tänker på det. Och jag blir ännu argare när det är en utav Lars kompisar som jag träffat en gång som dömmer ut mig, och säger att vårat förhållande kommer vara över om två år! För det första så har han bara träffat mig en gång!! Och för det andra har han inget med vårat förhållande att göra!! 
Jag blev så upprörd av att höra Lars nu när han kom hem från sin "poker-kväll" berätta att dom hade haft ett jätte intressant samtal som handlade om mig, min ålder, Lars ålder, vårat förhållande och hur länge det skulle hålla så att jag inte kunde somna.

Hejdå!

Idag orkar jag inte skriva något.. Eller jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag återkommer när jag vet det!! Puss

Lydia har borstat tänderna!! ;D


Mina damer och herrar idag ska jag berätta för er att båda Lydias tänder är uppe ur tandköttet nu och hon har också borstat sina tänder för första gången. Det gillade hon. Min lillgumma har blivit så stor.. Kan inte tänka mig att hon kommer bli större. För nu kommer hon nämligen att stanna precis där hon är i växt och utveckling. :)Glömmer bort hunden.


Om ni någon gång går förbi vårat område och ser en Sookie, så är det säkert bara Lars som glömt att ta med Sookie in när han själv gått in.. Jag själv förstår inte hur det är möjligt men Lars har faktiskt gjort det flera gånger, även fast han enkomt gått ut för att rasta henne. Men Lars är ju en speciell man också! ;P

Utgången igår! :)

Igårkväll så gick jag ut.. Lars kom hem efter 10 någon gång och då började jag sminka mig och göra mig iordning för en utgång.. Så förfestade jag i Marcus båt med han och några kompisar till han.. Det var rätt trevligt men dom hade hunnit druckit mycket mer än mig och någon där var jätte full och typ somnade och grejer.. Det tyckte jag inte var så roligt så jag och Marcus gick in på området där vid 12 tiden, istället för att sitta i båten.. Lite sent kanske men vi gick i alla fall in och satt i sommarlandet och drack öl och pratade resten av kvällen. :) Det var mycket trevligare.
Det var inte alls mycket folk som hade betalat in sig igår sen småregnade det hela tiden men jag hade skit skoj hela kvällen. :)

När pdol stängde cyklade jag på en efterfest vid sjukhuset där Conny (en kompis som jag gick med på framnäs) som hade kommit upp hit från Sthlm var.. Så jag satt där med dom ett tag sen cyklade jag hem runt 4 tiden på morgonen.. Det var nästan kvällens bästa att jag fick träffa Conny! Det var ju himla länge sedan och han berättade att han skulle flytta upp hit, fast När viste han inte. Men hur roligt som helst!! :)


Så här såg jag ut i gårkväll. :) Leggingsen och scarfen fick jag av Eva i fredags. :)

Sen idag har Lars familj varit här på besök för att gratta mig och jag fick lite mer presenter av Eva.. Halsband, armband, mascara och ett par örhängen.. Av mamma och dom där nere i Sundsvall har jag fått pengar till körkortet.. :) Tack så mycket för idag!! :) Det blev en toppen dag!! :D

Tack Eva!! :)

I fredags blev vi också bjudna till Eva på middag. Och efter maten så kommer Eva med champagne och presenter till mig för att jag skulle fylla år. Både jag och Lars var överaskad för vi hade ingen aning att vi skulle fira mig då. :) Jag fick en jätte fin tröja, ett par leggings och en scarf.. Tusen tack, är verkligen jätte nöjd med presenterna. :)

Sen har jag glömt att skriva att Lydia ställer sig upp på knäna nu utan problem.. Och man ser hur hon försöker ta sig framåt vilket inte går lika bra. Ibland lyckas hon ta ett "steg" och ilband ramlar hon ihop. Men snart är hon där.. Sen har jag också glömt (tror jag) att berätta för er att Lydias första tand är nu helt uppe ur tandköttet!! :) Min lilla tjej! ♥

Storforsen

Det var länge sen jag skrev nu.. Så jag tyckte det var dax att ge er nått att läsa om!! :) Och massa bilder att kolla på.
I fredags så åkte vi upp till storforsen, eftersom jag aldrig har varit där och vi ville som göra något tillsammans som en familj.. Lätt sagt och lätt gjort. Vi åkte på en gång och jag körde dit upp. Vilket gick hur bra som helst.. :) När vi var framme går vi till själva vattenfallet som jag hört så mycket om. "Norra europas största vattenfall" "Mest vatten mängd" osv osv.. Och då när vi står där och kollar på vattenfallet säger jag till Lars "Är det här vattenfallet?" och han blir lite små chokad och säger "jaaa...." och börjar skratta åt mig.. För jag hade ju föreställt mig ett vattenfall som heter duga.. Typ jätte brant, rakt ner, inte att det skulle vara som en "lång backe".. Men trots min lilla besvikelse så var det ju jätte vacker och fint där.. :) Är himla glad att vi åkte dit..       

Sookie var över lycklig för hon fick ju bada lite gran och det fanns ju massvis med människor att nosa och kolla på och hon hoppade omkring på stenarna/klipporna som en galning.. Lite svårt var det att hänga med.. Vid ett tillfälle när Lars skulle knäppa kort på oss så fick Sookie syn på en pinne i samma sekund. Men ser hur hon tar ett skutt för att ta pinnen i vattnet och kortet precis efter ser man mig med kopplet helt sträckt och jag är på väg i. Som tur vad klarade jag mig från att bli blöt. :)       


Lydia lyckades sparka av sig ena strumpan också rätt ner i en vattenpöl.. Men hon var lika glad för det!! :)

   

Grattis Sophia

På din 20 års dag!!! :)

Halv 8

Det har blivit lite ändrade planer... Jag kommer inte gå ut på fredagen. Lars ska ju iväg och dyka på lördagen och sa till mig tidigare idag att dom åker halv 8. Och då stannar jag hellre hemma. Jag vill vara pigg, normal och fräsch när jag ska vara med Lydia..
Lite synd, men det kommer ju fler tillfällen, så det gör inget. :)

Gårdagen

Igår kväll så drog vi ner på stan en sväng, Lydia hade sitt ur söta hörselsskydd på sig och hon kollade med stora ögon överallt.  Sen somnade hon ju och sov nästan hela tiden, hon vaknade där en sväng men somnade om när vi kom hem. :) Hon börjar känna av allt mer och mer när det blir en ändring i miljön. Kanska otroligt att dom märker av sånt. :)
Sen när vi kom hem så tog jag på mig en till tröja och cyklade till Marcus, som jag lärde känna för några helger sen, så då satt vi och hans kompisar i hans båt och drack en öl. Och sedan cyklade jag hem igen. Jag kände lite att det skulle bli för mycket om jag drack, alltså drack drack igår eftersom jag var ut i lördags sen så ska jag ut på fredag. Men det var trevligt. Jag satt där nykter och dom andra var lite på småfyllen. Överaskande trevligt var det. :)


Idag tror jag Lars ska gå ut.. :) Några bekanta skulle försöka få med han ut. Det tror jag skulle vara roligt för han. Alltså att vara med några vänner utan mig. För det har inte blivit så mycket utav det sen vi träffades. Så jag hoppas han följer med ut och träffar en massa folk. :)
Nu vill Lydia ha uppmärksamhet så jag avslutar nu. Puss!

En tidig födelsedagspresent!!

Jag fick en tidig födelsedagspresent utav Lars igår kväll. Och jag är sååå glad!!! Har velat haft dom här skorna hur länge som helst, och nu fick jag dom!! Tack älskling, du är världens bästa!! ♥ :D Älskar dig!Det är nog inte rätt för mig!

Nu sitter jag på samma ställe som igår... Lydia med. ;) Fast hon är lite piggare och jag är lite tröttare. Vi eller hon har nyss ätit frukost. Gröt.. Mums! Nu sitter hon och små leker med skeden som hon älskar.. :)
Jag funderar på om jag ska ut och springa efter Lydia somnat om. Det vore nyttigt för mig. :)
Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag.. Lars börjar ju jobba på måndag igen och vi skulle ha åkt till storforsen under hans semester men idag är nog den enda dag vi kan på. Men jag tror inte det blir av. Sen tror jag att vi/han/jag ska ner senare ikväll och kolla lite gran. Det kändes rätt igår för mig men idag vet jag inte om jag orkar..

Nu måste jag gå och göra lite te. Håller typ på att somnar medans jag skriver. Hoppas ni får en bra dag!

Hot mummy

Då har den här dagen passerat. Vi har kört omkring runt om stan för att göra ärenden, handla mat osv. Det var rätt mycket bliar men det gick faktiskt jätte bra att köpa.. :S Så jag har faktiskt (hoppas jag) körkort snart. Jag menar; varför jhar jag det inte redan nu? :/

Idag har jag också blivit vegetarian.. Sist(?) jag var det så gick jag ner i vikt så jag tänker att det är samma denna gång. För jag har nämligen gått upp i vikt, inte ner som var planen. Jaa, det kan ni nu sitta och gotta er i om ni inte gillar mig. Men still, jag är en hot mum även viktuppgång. ;)

Lydia ligger och sover sen nån timme tillbaka, jag slocknade också i sängen. Var typ dödens. Är fortfarande dödens, ska duscha, göre en kopp te, ta datorn till sängen sen glo på film.. Förhoppningsvis en tidig kväll. :) Hoppas eran dag har varit bra!!

Lillskiten tar sig fram :) - Video


Lite hundmys!!
Vit t-tröja och vita hotpants!!? :S


Kanske passar i det här vädret.. Jag sitter fortfarande inne och har inte gått ut med Sookie.. Idag vill jag inte... Idag måste jag ändå... Det verkligen spöregnar idag, inte alls roligt. Jag äger inte ens några regnkläder. Tror vi ska ha något paraply liggandes någonstans, måste bara komma på vart jag sett det. :/ Nu tror jag det regnar lite mindre. Så ska passa på att gå ut nu. In kommer en blöt Sophia!

God morgon

Lydia vaknade för ett tag sen och nu sitter hon i matstolen och är alldeles lugn så jag tror hon kommer somna om igen snart.. Som hon iofs brukar.. Det ovanliga idag är att hon åt gröt till frukost och att jag fortfarande är vaken.. Jag brukar gå upp som en zombi och göra vällingen och mata henne och när det är klart somnar jag oftast (beroende på ifall Lydia vill somna om) så fort jag ställer ifrån mig flaskan. Men som sagt, idag är det annorulnda.. :) Nu tror jag har en bajsblöja att byta snart. Hon ser lite misstänksam ut. Ska bara lägga upp bilder så hon hinner bli klar. :) Hoppas ni får en bra dag!SytantenJag ska ju lämna tillbaka shortsen jag köpte så ikväll förutom att städa så har jag hållt mig lite sysselsatt med att sy om ett par jeans till shorts.. Faktiskt rätt så nöjd.. :) Vad tycker ni?

Mitt liv ♥

Vad har jag att berätta för er idag då?
Lydia har i alla fall två tänder på G.. Ena tanden är snart uppe ur tandköttet men den andra ser man bara. :) Och hon kryper snart också. Hon tar sig frammåt men det går inte så fort och det ser inte ut att vara så enkelt för henne heller. :P Sitter själv gör hon med. :) Hon är så söt och har blivit så stor. Men för mig känns det fortfarande som om det var igår jag födde henne. Mitt hjärta, mitt liv!! Det är så svårt att beskriva på något vis.. Men alla mammor/pappor känner nog så som jag gör, så ni förstår nog. :)
Nu ska jag lägga upp lite bilder sen ska jag städa lite. :)Det röda i pannan, vid vänster öga (höger för oss) är från då hon ramlade ur sängen igår.. :/En nakenfis innan läggdax! :)


En utslagen Lydia precis efter hon somnat för kvällen. :)

Ramlat ur sängen :'(

Gårdagen slutade nog inte direkt som jag och Lars trodde från början... Bion var i alla fall jätte bra ungefär 12 slutade den och vi ringde Eva och då hade inte Lydia somnat förens vid halv 11 så vi bestämde oss att hon skulle sova där över natten. :) Som för övrigt gick jätte bra.
Sen då gick jag och Lars ut. Så alltså förfesten blev harry potter sedan gick vi på krogen en sväng. :) Vi hade jätte trevligt och vi träffade lite folk osv. :) Det var ganska otippat att kvällen skulle sluta så.

Idag fick båda två sova ut, hur skönt som helst. Jag sov längst. Har varit trött hela dagen. Lars tror jag inte alls har varit så dålig. Men han är ju stålmannen så det är ju klart. ;) Fast nu ligger han och sover i soffan och Lydia ligger vaken i sin säng, tror inte hon är lika sugen på att sova som pappa. ;P

Och idag..... en hemsk sak.. har hänt.... Känner att mitt mammahjärta håller på att krossas men vilket fall som helst så ramlade Lydia ur våran säng idag.. Ner på golvet och slog pannan. :'( Vi hade gjort en mur av täcken och kuddar runt om henne då hon ligger mitt i sängen. Hon har inte brukat kunna ta sig över det eller överhuvudtaget ta sig fram på det viset. Men tydligen kan hon det nu. Men det gick ändå bra på något vis. Hon skrek ju och allt var helt på henne. Jag hade/har det jobbigare än henne tror jag. Tycker det var jätte hemskt. :( Mammas lillhjärta ska aldrig göra illa sig!!

Nu ska jag gå och göra en varsin kopp te till oss och kanske kolla på någon film. :) Hoppas eran dag har varit bra?!

Bio ikväll!! :)Ikväll blir det Harry Potter för mig och Lars, Eva ska ha Lydia. :)

Bio någon?

Vad ska den här dagen bjuda på då? Jag är himla sugen att gå på bio, på harry potter. ;) Vem vill följa med? :)
Annars lära det inte hända så mycket mer. Funderar på ifall jag ska lägga mig och mysa med Lydia igen. Det är ganska tråkigt att vara uppe nu när man inte har nått att göra. :/
Hoppas ni får en bra dag!

Fina Lydia!


Haha, det tog ett tag för (dumma) mig att förstå hur jag skulle göra för att få behålla färgen på ögonen. Men med hjälp av några kommentarer som jag fick i det HÄR inlägget så gick det tillslut. Nu är det bara att lära sig resten av programet. ;)

Bilder på vackerbarnet!

Idag igen har vi varit på stan och ätit lunch, sedan blev det lite inhandlat också.. Jag köpte en skjorta för 78 kr och ett svart nagelack och till Lydia blev det en sån här grej man hänger på vägen och mäter hur barnen växer. :) Lars köpte batterier till din dykardator. :) Inte så farligt ändå.
Har beslutat mig för att lämna tillbaka shortsen. Trivs inte riktigt bra i dom. Så då är det lika bra att lämna tillbaka. :)

Sen innan vi åkte till stan pratade jag med Malin och hennes kompis Emma i NZ. Haha, jaa Malin, jag har glömt bort hur dina kommentarer kan vara. ;P

Nu sitter jag och bara samlar fett. Lars är borta och Lydia sover. Jag tror jag fått nån konstig ätstörning :S jag måste typ äta hela tiden. :S Även fast jag inte är hungrig.. Som nu ikväll, jag var "bara sugen" på något och då åt jag en portion kassler lasange och sedan på det en billys pan pizza.. Och även fast jag beslutat att bara äta en portion (då är jag oftast mätt) så tar jag minst(?) en till.
Nu ska jag "banta", alltså inte banta för att jag är fet. Utan för att jag tror att jag skulle må mycket bättre om jag åt lite mer hälsosammare och inte bara vräkte in mig mat. :S
Aja, nu ska ni få lite bilder. :)

Skjortan jag köpte idag. :)


Kolla hennes vackra ansikte och dom underbara ögonen!!!
Gudfar....

Lilla Lydia är nu 6 månader och har fått sin första tand. ;D Eller kanske inte fått den, men den syns, :) det är bara lite kvar tills hon fått tanden helt och hållet. Fast jag har int3e märkt av att hon är grinigare eller har fått feber men det kanske kommer mer mot slutet när det gör som ondast. :/ Nu ligger lill hjärtat och sover. Tänk att hon redan är 6 månader.. Och joo Lydia har föresten sagt till mig att hon kräver att GUDFAR kommer upp hit nästa helg!


Snor mat


Våran kära hund har börjat sno mat ifrån oss.. Eller vi får nog skylla oss själva. För om Lars har suttit med Lydia på golvet och ätit en bulla och sedan gått därifrån så har hon gått och tagit bullan från golvet. Eller om jag har fått frukost på sängen och jag ställer ner rester av mackan på golvet har hon försökt smyga sig dit. Å jag menar, klart som tusan om det ligger mat på golvet att hon tar det. Så hon är fin ändå, för idag känner jag mig extra kär i Sookie!

Hund date och bilder :)

Nu är jag hemma igen från min date med Monica.. Gud så hundarna busade och badade. Det är så roligt att dom busar så bra ihop. Dom får ha roligt och samtidigt göra av med en massa energi. Och jag och Monica får prata av oss lite gran. Perfekt!! :) Min hund ligger då och sover rätt tungt nu. :) En härlig syn - en trött Sookie. Vilket är nästan omöjligt!! :) Här får ni lite bilder från träffen våran! :) Dom är inte så bra, men det är svårt att försöka fånga två hundar som spinger på bild. Och sista bilden är från igår kväll. Tyckte Sookie såg så rolig ut.. :)Pappa

Nu på senare tid har jag tänkt lite på min pappa. Har hört att han är på bättringsväg! Det vore i alla fall himla roligt så han kan komma upp hit och träffa Lydia för första gången! :) Hon vill ju ha sin morfar här.
Och nu när jag satte in vårat gammla minneskort i den nya kameran så fanns det såklart bilder på mig och pappa då han körde upp bilen åt oss, då jag fortfarande var gravid. :)Dagens shoppingtur

Idag har jag, Lydia och Lars gått på stan, vi började med lunch sen gick vi och kollade på kläder. Jag köpte ett par mörkbruna shorts på hm sedan blev det en ny kamera - Samsung L201 (likadan som på bilden), istället för att använda Lars jobbkamera.. :) Och dagens shoppande avslutades med en middag på stan också. :)
Sen har vi kört omkring överallt bara så jag ska få mer vana.. Det som körläraren sa var att jag skulle "tuffa" till mig och det tycker jag att ja gjort idag. ;)

Nu sover Lydia och Lars är hos några bekanta för att bada bastu och dricka lite gran och jag har ingen aning om när han kommer hem. Fast det gör inte mig nått. Tycker det är lite småskönt att vara själv. Ska måla naglar och såna där tjejgrejer ikväll. Haha, sen tänkte jag att jag skulle kolla på rederiet. ;P
Visst är jag generös??Ni får en bild på mig så ni kan sova gott! ;)

Sisådär


Tillbaka från körskolan.. Och det gick väl sisådär.. Klarade av någon fas men körningen vet jag inte om det gick så bra.. Hade en ny körlärare idag och han satt bara och "mm:ade" sen sa han inte ifall jag klarade av det vi gjorde eller vad jag skulle träna på. Och jag frågade ju självklart inte. :S Så han kommer jag inte boka körlektioner med igen.  Fast en pinsam grej (tyckte jag) var när jag fick motorstopp vid ett rödljus och över ska då några jag känner gå över. Och dom ser mig och vinkar och skrattar.. Haha, jag ville bara skjunka ner i stolen och försvinna.. :P
Nästa körlektion är inte förens i början av augusti för dom har semester.

Flyttade

En tidig morgon blev det i alla fall, eller en tidig morgon för mig. :)
Min körlektion som jag skulle haft på torsdag blev flyttad till idag istället, plus att jag hade tänkt åka dit tidigare så jag kan sitta och nöta faserna.. :) Efter det så ska vi nog bort till ett par bekanta till Lars och grilla osv. Så ni kommer nog inte hör nått av mig förens ikväll.
Hoppas ni får en bra dag!

Bilder på gohjärtat!!

Ni får lite bilder på gohjärtat innan jag går ifrån datorn.. :) Sovgott!Lydias sov runtiner

För er som är intresserad ska jag berätta för er att Lydia sover fortfarande i hennes egna lilla rum och det går hur bra som helst!! Inge problem där inte för henne men dom första dagarna hade jag svårt att slappna av och vaknade av och till hela tiden men det har gått över de.. :)
Lillstumpan vaknar första gången mellan 7-8 (då somnar hon mellan 7-8 på kvällarna också) sedan somnar hon om igen.. Men jag har tänkt... att jag ska få henne att vara vaken då vid den tiden så det blir lättare sedan när hon börjar dagis osv. Det skulle ju underlätta om jag gjorde det nu än om jag väntar till sen. Men jag måste få bättre rutiner också. Lägga mig tidigt och kliva upp tidigt. Fast det är lite svårt när jag nästan aldrig somnar före 1-2 någon gång. Men det går ju till sig det också, kan man ju hoppas. :) Men nu ska det bli någon ordning på mig och få bättre kvälls och morgon rutiner. :) Så ikväll hade jag inte tänk göra så mycket mer än att gå och smådona sedan lägga mig och läsa teoriboken och ligga kvar i sängen även fast jag inte somnar. :)


Sovit länge nu..

Inatt och idag har jag verkligen sovit.. Ig¨r somnade jag efter 8 någon gång, sov till halv 8 då Lydia vaknade. Gav henne mat och gjorde frukostt osv sen gick jag och la mig igen klockan 9.. :S Och sov till halv 12, DÅ jag skulle vara på körskolan. Som tur är bor vi ju jätte nära så jag var ju där på en sekund. Men ändå.. Fan vad jag har sovit och jag skulle lätt kunna gå och sova nu också.. :/

Det blev aldrig att jag cyklade runt och sökte jobb idag. Vet inte varför men det flög bara ur huvudet  och jag kom inte på det förens jag var hemma igen.. Det kanske blir att jag cyklar ner nu snart igen. You never know! Nu ska jag försöka få tag på Lars, jag har glömt bort vart han och Lydia skulle, plus att jag vill veta när dom kommer hem. Sen ska jag ut med hunden.. :)
Hejhej!


God morgon!

Jag ska snart äta frukots sen måste jag täsa teori.. Har ju nämligen en körlektion senare idag.. Sen måste jag nog söka lite mer jobb. Att "aktivt" söka jobb var inte det jag gjorde för nån vecka sendan.. Utan det krävs mer.
Lydia ligger i sängen med Lars och halvsover.. Och jag ska bara göra mig iordning sedan sätta igång med dagen.. :)
Puss!

Besök

Få se... Jag tror jag alltid börjat ett inlägg med "idag har" "idag ska" osv så jag gör väl det idag också.. ;)

Idag fram till nu har det inte hänt så mycket. Lars är på hans mammas grav och sätter blommor och jag har gått och småstädat nu medans Lydia sover. :) Senare så kommer Emma, Tony (hennes karl), deras barn Brandon och Jennifer, Simon (hennes karl) och deras barn Liam hit.. Det ska bli trevligt tycker jag!! :) Det är roligt att träffas och surra en stund och nu ska karlarna få träffa varandra också. :) Trevligt trevligt..
Nu vaknade Lydia.. hejdå

Vårat soldäck är klart!!

Jag har totalt glömt bort att visa er hur vårat soldäck blev. Så här kommer blider.. :) Vist har älsklingen gjort ett kanon jobb, det blev ju en stor skillnad. Eller vad säger ni?


Som ett vilddjur..

Kvällen har varit mysig.. Vi blev bjudna på middag hos Eva och Anton så vi har tillbringat kvällen där hos henne med god mat och ett glas vin. Mycket smarrigt.. :) Vi pratade om allt och inget, bland annat om min födelsedag sen berättade Lars om när han höll på att drunkna en gång då han gick igenom isen där det var strömt.. Och när han hade försökt ta sig upp så hade han klöst i paniken och hade börjat blött om händerna.. Han sa att det såg ut som om någon vilddjur hade varit där och klöst med blodiga tassar i isen... Ucha så hemskt!! Tur att han tog sig upp annars hade jag inte fått träffa han och förför allt då hade jag inte haft Lydia!! Så vi har inte bara pratat om roliga saker ikväll. :/

Nu är vi hemma igen och Lars är ute i/på trädgården/industritomten och håller på.. Han ska plantera en buska av något slag i hopp om att det ska bli en trädgård någon gång.. :) Och Lydia ligger och sover i sin säng med alla sina tusen gosedjur och sin faviorit kanin hon fått av morbror Christian.. :)
Nu ska jag gå och plocka undarn lite Lydia saker sedan ska jag gå ut till Lars.. :) Hoppas eran kväll varit bra!!


Det är det vita vid hennes huvud som är hennes favorit kanin!! :)

Lite information

Hela familjen har idag cyklat till loppisen.. Vi har nämligen köpt en egen cykelvagn nu som vi sedan satt i en bilbarnstol i så att hon sitter stadigt. :) Fast på loppisen hittade vi inget speciellt, en hoppgunga för 20 kr..
Sen cyklade vi ner på stan och gick omkring i affärer men vi hittade inget där heller. Stod länge och funderade på två par skor men det blev inte av.. Och nu sitter vi här hemma och ska snart gå över till grannen. :) Han bjöd över oss på fika. Trevligt trevligt..:)

Depp inlägg.

Idag har jag haft en ganska deppig och tråkig dag.. Har bara velat legat under täcker och inte kliva upp. Har varit trött och lite små less.. Har tänkt lite på min födelsedag. Förra året satt jag hemma själv och kollade på en eller om det var två skräck filmer - själv.. Blir det samma i år, eller det kanske bara blir drama filmer i år? Jag hade önskat att jag hade fått lite mer kontakter i min ålder här i Pite, men det har jag inte. Vilket jag nog får skylla mig själv för. Men ändå. Nu på sista tiden har jag kommit till insikt med att jag är rätt så ensam. Eller inte ensam heller, jag har ju Lydia, som för övrigt är mitt liv, Lars och hans familj.. Med ensam menar jag nog inte så stort umgänge. Inte för att jag kanske har tid för sånt heller men det skulle vara kul att ha någon ändå. Jag brukar inte ha svårt att få nya vänner, jag har flyttat till andra städer förut utan problem men det känns som att det inte är samma sak nu. Jag är mycket blygare. Eller kanske bara latare. Jag vet om att till stor del att jag inte ha så mycket vänner här är för att jag har varit tille tillbakadragen och helst ha velat sutte hemma. Men idag har jag en dag då jag tänker sycka synd om mig själv ändå!!

Och snart är den Stora dagen här då jag fyller 20 år. Det brukar man väl ändå fira en aning? Jag hade tänkt... att jag ska gå på pdol som en liten fest för jag fyller år (fyller år den helgen) men då blir det samma problem. Vem ska jag gå med? Det lösa sig nog.

Älsklingen kom nyss med en kopp te och en present till mig.. Genast blev jag på bättre humör!, tack hjärtat!! :) Nu efter att ha skrivit av mig lite känns det också bättre. Tror jag lämnar mina tankar och "bekymmer" här och inte tänker mer på det utan gör det bästa av situationen.
Nu tror jag att jag ska hoppa in i duchen sedan göra kväll. Kanske tar med mig datorn till sängen och slår på någon film..
Sov gott!

Sover för länge

Det blev rätt så fint väder idag... Solen skiner i alla fall. :) Lars är just nu ute och försöker få bort nårgra saker på rutchbanan som står ute på gården.. Och jag lära snart få byta en blöja, för jag ser nämligen på Lydias ansikte vad som är på gång......
Så nu var en blöja bytt. :)
Lars frågade faktiskt om vi skulle gå på stan idag och det har aldrig hänt förut. Men jag tror han sa så för att få upp mig ur sängen. Han tycker nämligen att jag sover för länge på dagarna. Och med dagarna menar han dom dagar han är hemma. För det är då jag sover längre. Men jag menar om han vill kliva upp tidigt kan han ju ändå ta Lydia så jag får sova ett tag till. Sen lägger han alltid Lydia vid mig igen och då somnar hon också om. Det är skönt att sova. Om man får chansen till det. :)

Nee, nu ska jag gå och sminka mig och göra mig klar för eventuella äventyr ned på stan. Puss

Brev från NZ :D

Jag har totalt glömt bort att berätta för er att jag fick brev i förrgår.. Från Malin, med fina bilder på henne och "hennes" barn som är hur söta som helst!! Och värsta underbara brevet!! :D Tror ni jag blev nå glad när Lars kom och väckte mig och sa att jag hade fått brev (jag får aldrig post/brev) och allra helst när jag såg på kuvertet att det var från Malin. Då var jag minsan inte så trött längre!!
Nu är det inte långt kvar till julmaten!! ;)

Det bästa som finns!

Övningskörningen gick jätte bra.. :) Hon hade inte så mycket att anmärka.. Det känns himla bra.. Så i helgen blir det bara mer plugg av teorin.. :)
Dykar "festen" var egentligen en dykträff, där dom träffades och dök sedan åt vi mat och hem igen. :P Men det var trevligt.. Lite tråkigt och vänta medans dom dök. Lydia hade haft det jätte mysigt hos Eva, hon hade varit ute och gått, handlat leksaker och en barnmatstol (som ska vara hos Eva).. Och Lydia hade varit snäll hela tiden.. Lillgumman min! ♥
Nu ligger hon och sover i sin egna säng och ser så fridfull ut. Jag vill bara krypa ner och lägga mig med henne. Är det nått jag älskar så är det att sova med henne. Det är lite bökigt och jag ligger längst ut på kanten av sängen men det är ändå så mysigt.. Hon ligger där och vrider och vänder på sig, lägger en hand på ansiktet, ett ben på magen, drar lite i håret, jag hamnar ännu längre ut på kanten, sparkar lite i magen osv!!! Hur mysigt som helst!
Imorgon har vi inga plander alls för dagen. Men om det regnar som det gör nu spelar det ändå ingen roll. Kanske bara går hem till Jennifer en sväng. :)
Nu, ska jag hoppa in i duschen, ta en kopp te och sen lägga mig och sova.. Gonatt!

En snabbis

Nu bli rdet ett kort inlägg.
Lydia sover bra i hennes rum, :) jag tycker det känns konstigt. :/
Nu om några minuter ska jag iväg på körskolan och köra bil. ;)
Sen ska Lars åka iväg och jobba lite gran..
Och ikväll ska vi bort på dykar "fest".. Eller vi ska grilla sen ska dom som dyker dyka..
Eva ska ha Lydia.
Ha ebn bra dag!

Photoshop


Jag försöker mig på photoshop nu och det här är det enda jag lyckats med.. Skulle vilja ha en svartvit bild men ha kvar en färg, t.ex hennes färg på ögonen.. Är det någon som vill hjälpa mig??

Första gången för henne!


Inatt är det första gången för Lydia att sova i sitt egna rum.. Det känns lite konstigt men tror det kommer gå bättre för henne än för mig.. Fast det är bara att bita ihop. Vi tog upp vaggan till vårat sovrum så den ska stå där bara ifall att vi vill ha henne hos oss. :) Hoppas det går bra i alla fall!! :)

Bil genomgång

Nu dom sista veckorna har Lydia störts av oss när vi har lagt oss sen har hon sovit till 8 utan att vakna för att äta. Och ändå har hon lagt sig mellan 7-8 varje kväll. Men imorse vaknade Lydia 7, vilken ändå är en normal tid. Sen så åt hon men hon ville inte somna om och så därimot bruklar det inte vara.. Och jag låg kvar i sängen och hoppades att hon skulle somna om någon gång men klockan 9 så klev Lars upp med henne.. Så jag fick ligga kvar och sova. :) Mycket skönt! Men när jag klev upp 11 halv 12 så hade Lydia fortfarande inte somnat om. Och inte heller efter att hon ätit sin lunch. Nee, hon somnade om kanske för en halvtimme sen. Så nu lära hon sova rätt så länge antar jag.

Idag tror jag faktiskt vi får vårat soldäck färdigt.. Lars har varit så duktig med det där och nu är det snart klart. :) Längtar. :D Sen ska jag läsa teori och gå igenom bilen.. Typ kolla lampor, bromsar, olja, spolarvätska osv. :) Vi har redan gått igenom det en gång men då var jag inte så engagerad så jag lyssnade inte så mycket så det kan behövas en gång till. :)
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe sen så ska jag gå och småstäda lite.. :) Hoppas ni får en bra dag!

Seg jädra bok.

Ikväll är jag riktigt trött. Så jag ska nog lägga mig tidigt och med det menar jag innan 12. Ikväll har jag och Lars varit och snickrat ute på vårat soldäck. ;) Så nu ser man att det är på väg i rätt rikting. Känns hur bra som helst. Sen har det inte hänt så mycket mer. Vi åkte till Ivar (Lars pappa) efter jag hade varit på körskolan och var vi där ett tag och sedan åkte vi hem igen för att börja med maten. Och även fast det är typ det enda som har hänt idag så är jag skit trött. Så jag ska nog bara slänga mig i duchen sedan lägga mig och läsa lite i teoriboken.. Jag kommer ju inte så långt varje gång jag läser så det känns som en skit tjock och seg bok som man egentligen inte alls vill läsa. Menmen, det går frammåt i alla fall. :) Tror jag måste lägga på en remm med själva teorin så jag får det här gjort någon gång. Men det känns som att jag inte ha tid på dagarna för då är det alltid nått annat som ska göras. Så det blir på kvällarna. Aja. Det löser sig väl! Funderar på om jag ska gå ner på körskolan imorgon och sitta där och nöta faserna. :)

Nu ska jag göra en kopp te och glo lite på tv:n sen så ska jag göra kväll. Sov gott!

Fiskgratäng med lax och spenatJag gjorde en jätte god fiskgratäng med spenat förut ikväll. Både Lars och Ola älskade den. Så jag tänkte ge er receptet, det är rätt så enkelt att göra och blir hur gott som helst. :)

(Ca 4 personer)
Det här behöver du;
600 g lax
Ca 8 dl potatismos
250 g fryst blandspenat eller motsvarande färsk
2 äggulor
150 g riven ost (helst lagrad)
2 dl lättcréme fraiche
2 tsk flytande fiskfond
1 msk olivolja
½ dl hackad gräslök
3 msk citronsaft


Så här gör du;
1. Gör potatismosen och tina spenaten
2. Sätt ugnen på 225 grader
3. Blanda ner äggulorna och hälften av osten i moset.
4. Smörj en ugnsfast form med lite olivolja. Klicka eller spritsa moset runt kanterna på formen.
5. Krama ur vätskan ur spenaten och blanda med 1 msk olivolja. Salta och peppra och lägg ett täcke av spenat i formen.
6. Skär laxen i bitar och fördela över spenaten. Salta och peppra.
7. Koka ihop lätt créme fraichen, fiskfont och citronsaft. (Salta och peppre om det behövs) Rör ner finhackad gräslök. Häll såsen över fisken och ös över resten av osten.
8. Gratinera i 15 minuter i mitten av ugnen eller tills laxen är färdigt och gratängen har fin färg.

Första körlektionen.


Idag hade jag ju min första körlektion.. :) Och det gick jätte bra. Körningen var det inga problem med och jag skulle inte behöva så mycket körlektioner, ungefär så många som det krävs för att göra de krav som är ett måste innan uppkärningen. :) Så det kändes jätte bra. :D Fick en läxa att backa runt hörn lite mer. Men sen var det som inget mer. :) Så idag har jag och Lars varit och övningskört och backat runt hörn. Vi får se hur det går på torsdag för då har jag min andra lektion. :)

Malin W och jag


En seg dag!

Idag har varit en seg dag.. Men det är nog troligtvis för att jag inte gjort nått så mycket.
Jag pratade med Malin imorse säkert två timmar eller nått, först krånglade ljuden men sen fixade det till sig. :) Jag blev så glad att prata med henne. Det kändes som om vi träffades igår. :)
Men efter att jag pratade med henne så har det inte hänt nått alls. Vi har bara varit hemma och donat, cyklat på affären och det är typ allt. Lars därimot har det varit fart på, han har lagat mat till både oss och Lydia, tvättat bilen och nu är han och dyker sen någon timma tillbaka.
Lydia fick välling första gången idag och det gick bara bra, hon åt upp allt jag gav henne utan problem så vi får se hur länge hon sover nu inatt. :) Sen somnade hon rätt så tidigt också men lillstjärten var trött! :)  Nu ska jag gå och göra nått annat i väntan på att Lars kommer hem igen. :)
 

♥ Lydia för bara en liten stund sen. ♥

SymaskinenIgår kväll höll jag mig sysselsatt med symaskinen, skulle sy ett draperi i för några hyllor på nedrevåningen och jag tyckte jag hade fått värsta braiga iden. Att täcka några fula hyllor med lite tyg, men fy så hemskt det blev, inte själv draperiet men när det satt på plats var det bara fel. Så fel att ni inte ens får en bild på hur det blev.. :/

:)

En ny dag.. Vi har precis ätit frukost, hela familjen inklusive Sookie.. Nu håller Lars på att klä på Lydia för dom ska gå ut en sväng så Lydia somnar och sen ska Lars tvätta bilen.. :)
Jag ska prata med MALIN idag!!!! :D Hur roligt som helst!! Det var ju ett halvår sedan. :) Sitter och väntar på att hon ska komma till datorn. Min gullMalin!! Längtar tills du kommer hem!

Annars så har vi inte så mycket planer för dagen. Vi ska åka till ÖB en sväng, Lars behövde nått till bron och jag ska bara gå och kolla runt. Alltid hittar man nått man "behöver".. ;P
Hoppas ni får en bra dag!! :)

Full i färg :)

Idag har det inte hänt så mycket för mig.. Men Lars därimot har varit himla flitig. Han har varit ute och snickrat nästan hela dagen.. :)
Jag skulle försöka göra handavtryck av Lydias hand som jag ville sätta upp på hennes vägg men det gick inte så bra. Hon ville måla lite själv, ni ska få bild så föstår ni vad jag menar. Fast tror ändå jag ska sätta upp dom på väggen, det är ju lite charmigt att det blev som det blev!
Sen blev det ett bad för henne för hon var full i färg. Gullungen våran!! Ni ska få en bild från badet också. Hon trivs verkligen i vattnet, fast det gör nog dom flesta barnen. :)

Jag borde egentligen städa nu när Lydia sover, eller läsa lite i teoriboken, men all min energi försvann så jag satte mig här istället. Får ta det senare idag. Annars vet jag inte vad som händer. Lars har pratat om att åka till Olas stuga och vara där ikväll. Så troligtvis åker vi dit senare idag. :)
Ne, nu ska jag lägga upp bilder sen sätta igång med städningen.
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Jag skrev ju i det HÄR inlägget att jag skulle ta körkotet innan augusti månad är slut, men tyvärr blir det inte så. Och nu är det inte jag som är lat.. Utan dom hade inge halkbanetest förens i september. :/ Tänkte bara så ni vet om det.

Bortskämd

Imorse när jag vaknade jag höll på att frysa ihjäl. Tog på mig byxor och tjocktröja sen går jag och kollar termometern.. Hör och häpna. Vi hade Bara 24 grader inne.. Tänk er så kallt.. Och nu är jag seriös också, jag frös verkligen jätte mycket. Jag tror jag har blivit bortskämd med tokvärmen vi hade. :/

Bilder på Lydias rum!

Nu får ni ett par bilder på Lydias rum.. På bild 5, ska Lydias säng stå men det kanske ni förstår.. Sen på bild 6, är det en närbild på gardinerna. (Som jag tror var Antorns när han var liten?!) Och på bild 8, den sista bilden, så ser ni rummet med nattbelysning Hade tänkt ha den lampan tänd.
Rummet är mycket finare om man står här och kollar. :) Såå, vist blev det bra?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Äntligen är Lydias rum klart!!!

Ikväll har jag verkligen gjort nytta.. Jag har gjort ett helt nytt gästrum på nedrevåningen - fullt utrustad med garderob, skrivbord, matbord, säng, lampor, ljus, mattor osv. Det blev faktskt ganska bra! Är rätt så nöjd med det. Sen har jag gjort i ordning Lydias rum.. Och det blev hur bra och mysigt som helst, tror jag faktiskt måste flytta in dit med henne. ;) "Kontoret" 'är fortfarande kvar där inne men vi har ingenstans att ä det än så länge. Det får bli när vi gör om vardagsrummet. :) Sen är ju inte spjälsängen där heller. :) Men Lydias rum... Jag säger då det. Hur mysigt som helst! Det är jag Verkligen nöjd med. Ska lägga upp bilder imorgon så ni får se. Har inte lagt in dom på datorn än och Sookie måste ut för en sista gång nu.. :)
Kvällen avslutades med att tre olika grannar kom och åt varma mackor och drack en kopp te till. Och självkart en massa surr.. Så dom gick precis. :)

Nu ska jag gå ut med hunden. Sov gott!

Mina myggbett kliar...

Ännu en dag med sovmorgon... Och frukosten var klar när man stiger upp. Hur lyxigt är inte det... Fast imorgon är det jag som måste börja kliva upp tidigt.. Det är bara så enkelt att ligga kvar och sova när Lars är hemma, för då tar han Lydia.
Idag har vi inte någre speciella planer. Lars har åkt och hämtat virke till våran bro nu och jag ska nog städa lite och fixa i Lydias rum!!
Hoppas ni får en bra dag!

Separationsångest

Idag har jag i alla fall övningskört, det var nämligen jag som körde både dit och hem. Och allt flöt på som bara den. Gjorde svåra parkeringar, svåra bakningar och Lars påpekade inte en enda gång nått fel.. Så jag funderar: varför har jag inte redan körkort?
Aja, När vi kom upp dit gick jag på ikea och Lars fort och jobbade, vilket han inte gjorde allt för länge.. Och det som köptes vad saker till Lydia så klart.. En jätte fin matta och en fin lampa till hennes rum, barnmatstol, ett matsätt.... Nu när jag skrev upp det så känns det inte som så mycket ändå. Trodde jag hade handlat hela barnavdelningen haha. Vi köpte även en taklampa till vårat sovrum, äntligen säger jag bara.. Vi har inte haft en lampa där sen vi tapetserade om sen så blev det lite till men det kommer jag inte ihåg just nu. :/ Aja lite gran blev det i alla fall. :)

Ni ska få se bilder på Lydias rum bara vi orka bära ner gästsängen till nedrevåningen. Och när vi flyttat Lydia dit in. :) Jag funderar på att göra det rätt så snart. Hon har vaknat av oss nu hela den här veckan när vi har lagt oss ned och pratar. Men vi får se hur det blir med det. Jag vill fortfarande ha henne nära mig och helst i sängen en milimeter ifrån mig. Så jag vet inte riktigt än hur det blir med att flytta henne. Tiden får avgöra..

Ne, nu kanske jag ska gå och lägga mig. Ligga och kolla på min fina garderob och taklampa. ;) Eller så läser jag i teoriboken. Det har gått lite segt nu dom sista två dagarna.. Fast jag har ju iofs redan läst den. Eller läst och läst, mest skummat igenom den!! Men alltid är det nått man glömmer. Så jag vill vara på den säkra sidan och läsa den ordentligt en gång i alla fall.

Sovgott!


Ett hett tips!!

Är det något jag tycker ni ska göra så är det att följa min blogg med bloglovin så slipper ni kika in även fast jag inte skrivit något!! :) Hur enkelt som helst!! HÄR!!  

Haparanda

Imorgon blir det dålig uppdatering.. Vi ska nämligen åka till Haparanda. Lars ska jobba lite och jag och Lydia ska gå på ikea. Ska köpa lite grejer till hennes rum. :) Och lite till, tror jag. Så det blir nog inget bloggande förens mot kvällen. Om jag orkar och har tid.. Nu ska jag gå och läsa lite teori sen sova... :) Sovgott!

Lydia mat

Nu har jag gjort Lydia mat igen. Jag tycker verkligen det är kul att göra hennes mat. Det känns bra på något vis! :)
Idag blev det makaroner och köttfärssås.. Fast såklart är det ju helt annorlunda än den man äter själv. Och allt är ju som sagt mixat..Ifall ni blir sugen på att göra det, receptet är från 5 månader;
2 dl makaroner
1½ eller 2 dl köttfärs
2 msk rapsolja
2 msk tomatpuré
1 morot
½ liten gul lök
Lite vitpeppar
Lite oregano
Lite paprikapulver
Kokvatten
(till att mixa ihop allt sen)

Smula pastan i en mixer till riktigt små bitar. Koka den sen enligt anvisningar. Hellre för mjuk än al dente. Koka köttfärsen tills den är vit, i separat kastrull. Koka även moroten och löken. Blanda ner i en bunk med tomatpuré, vitpeppar, smulad oregano och paprikapulver och mixa sedan med rapsoljan till den konsistens ni vill ha. 4-6 portioner.
Sen behöver man ju inte följa receptet till punkt och pricka, det känner ni ju själva hur ni vill göra.

Mitt andra projekt

Nu har jag målat klart. Det krånglade lite för mig. Först tog färgen slut så jag var tvungen att blanda ny, och det var svårt att få till samma fäg igen. Sen så tappar jag glasburken med färg på golvet så den gick sönder och då var det bara att blanda ny igen.. Första gången fick jag till färgen men andra gången blev färgen ljusare. Men det syns inte, bara om man verkligen granskar bordet.. Den var träfärgad innan men jag grundade den vit och sedan slipade upp bordet innan jag började måla. Vad tycker ni, blev det godkänt? Bordet är mycket ljusare än stolen men jag hade tänkt ha olika nyanser av rosa i rummet. :)
Bländas

Det blev inte så mycket övningskörning idag, men lite i alla fall. Lars tyckte jag gjorde det galant. :) Nu har jag precis lagt Lydia och väntar på att hon ska somna sen ska jag gå ner och måla på ett litet bord till hennes rum. :) Det kommer bli kanon. ;)

Idag så låg jag och solade ganske effektivt, tyckte jag.. Men icke att jag får någon färg. Jag blir tokig. Nu alla dom här dagarna som det har varit sånt fint väder har jag solat och gått i kort shorts och bikini. Men inte att jag får någon färg inte. Nee, det som har hänt är att jag är lite röd. Och benen.. Dom är så likbleka och ALDRIG har jag haft färg på benen, det brukar sluta med att jag går i strumbyxor eller använder brun utan sol för att inte folk ska bländas.. Men så kan det ju vara..
Nu tror jag Lydia somnade så jag avslutar här och går ner i garaget och målar. :)

En sen start på dagen!


Jag fick mig en liten sovmorgon som det blir allt för ofta när Lars är hemma.. Fast det är skönt, men jag får ju aldrig något ordning på min dyngsrytm då.
Idag ska vi åka till norrstandspoolen och ta oss ett dop där. Det är lite lockande. Sen så ska vi ut oh övningsköra - fickparkera och vänstersvängar på landsväg. Det är två saker jag måste öva på.. Som jag själv kan komma på men vi får se vad Lars har att säga om det.
Hoppas ni får en bra dag!


RSS 2.0