En klubbad säl. ;)

Förut idag när vi skulle cykla iväg till dollar så tyckte jag att det var så kallt ute (det var det på morgon promenaden) att jag klädde ju på Lydia så att hon inte skulle frysa.. Och det var ju nästan som om att vi skulle till nordpolen och sova ute. Fick i alla fall ta av henne det mesta jag tagit på henne för hon blev för varm.
Men innan vi hade tagit oss ut så satte jag ner Lydia på golvet så jag kunde ta på mig osv.. Och hon försökte krypa men halkade bara med sina fleece byxor och vantar och gled ner på magen och efter att ha försökt några gånger gav hon upp. Då låg hon bara som en klubbad säl. Hon såg så roligt ut så jag rotade snabbt upp kameran och knäppte kort. Gud vad jag älskar dig Lydia!! ♥




Sen försökte hon en sista gång. Men det gick inte så bra..




Kommentarer
Postat av: Zandra

Vi var på genomresa på väg ner till Ljusdal till Jespers mammas karls lantställe :)

2009-08-17 @ 21:27:09
URL: http://zandrasnellman.blogg.se/
Postat av: Monica

hahahaha :P Som jag skrattade åt den söta klubbade sälen!

2009-08-17 @ 22:39:57
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Monica

Det är säkert för att det är en del som är på semester, dom vet inte att vi bara brukat få gå och sätta oss.. Ja, jag har också svårt med Eva, men som du säger, hon borde ha pensionerats för längesen. Men hon kanske är på bättre humör efter lite semester, man kan ju alltid hoppas :)



Äsch då, vad synd, såg han bara på håll så jag vågade inte heja, så det var nog nån annan snygging ;) Men han hade nog tänkt samma sak om det var jag! hahahaha.. man kan ju alltid hoppas! För man känner sig verkligen allt annat än snygg nu för tiden ;P

Snygga skor hade han då verligen! Han ser då så ung och fräsch ut, skulle inte kunna tro att han är 40, men det behöver du ju inte säga, för då blir han nog så mallig ;) tss..



Vad hittar du på i veckan då?

Kramkram!



2009-08-18 @ 08:23:59
URL: http://moonkan.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0