De här med ex...?

Lars ex har velat komma och hälsa på vilket jag inte var så sugen på därimot och Lars respekterade det och förstod mig (även fast han också tyckte det var underligt) och sa det till henne. Men då fick han frågan "Men tänker du finna dig i det?" Och hon tyckte det var himla underligt hur Lars bara skulle "finna" sig i det och att det var himla konstigt att jag fick "bestämma" att hon inte skulle komma hem till oss, hem till mig och Lars. 
Och då undrar jag... Varför är det så konstigt att jag inte vill ha något med Lars ex att göra? Jag menar, Lars får träffa henne om han vill, men jag vill inte träffa henne. Hon och Lars är inte jätte bra kompiar och jag känner henne inte. Då finns som ingen anledning till att hon ska hem hit till oss. Tycker jag... Men jag tycker också att det är en annan sak om vi/dom träffas/går på varandra på stan.

Eller tänker jag helt galet? Måste jag bara gilla läget och låta hon komma och hälsa på? Vad tycker ni?




Kommentarer
Postat av: Anonym

Det beror på... har hon varit dålig mot dig? Annars kan jag tycka att ex är helt vanliga människor. Det är ofta roligt att träffa nytt folk.

2009-08-19 @ 21:44:03
Postat av: Monica

Jag förstår dig. Jag skulle inte heller vara så sugen på att få besök av ett ex till min sambo.

Har du träffat henne tidigare?

2009-08-19 @ 21:46:32
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: sandra

Håller med dig, det är en annan sak att ta hem henne till hemmet än att man ses ute på stan lr så, vore väll annat om dem var jättejätte bra kompisar och umgicks ofta då kanske det känns mer rätt att bjuda hem henne..

2009-08-19 @ 23:23:22
URL: http://metrobloggen.se/hurricane
Postat av: exet

Hej

Jag tror att det där kom fram lite fel. Det där med att "finna sig i" handlade inte om vad jag tyckte han skulle göra utan att jag inte förväntade mig att han skulle "finna sig"... Ni gör givetvis som ni vill och som känns bra, för er båda.

Kul att se att det kom med....

Nog förstår jag dig på sätt och vis, jag är bara inte sån. Men var lugn, jag ska inte komma förbi ert hem om du inte vill det.

Grattis iaf till en jättesöt dotter! Det var mest det jag ville med besöket. /Exet

2009-08-20 @ 11:00:07

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0