S.U.M.O.


Den nya alvedon reklamen...

Jag har blivit riktigt blödig.. Eller konstig. Har ni sett den dära nya alvedon reklamen där en liten pojke är utklädd till indian och ska rida på en häst?? Jag började i alla fall gringa när jag såg den.. Tyckte det var så fint av hästen. Det var en fin reklam. Jaa, jag är nog mer konstig än blödig.. :S

Nu ska jag och Sookie gå ut och gå ett varv runt eljuspåret.. Det behöver vi. :) Hörs senare ikväll!

Snoriga

Här är vi lite förkylda.. Fast det är rätt så lindrigt ändå, det är som om det inte bryter ut någon gång.. Lydia är mest bara snorig och det rinner om henne. Fast det verkar som om att hon inte har några problem med de, det är när vi ska torka bort snoret hon blir galen.. Det är verkligen ingen hitt. :/
Jag är snorig och har lite små irriterande hosta.. Inte så farligt heller. Men jag önskar att det gick över snart ändå.

Lydia kryper omkring för fulla muggar och ställer sig upp överallt. Det syns att hon verkligen gillar att ta sig fram själv, men det gäller att vara med. För om det ligger ett blommblad på golvet hittar hon det. Och jag är den som inte vill att hon inte ska ha något sådant i munen, Lars har en liten lättare syn på det. Och jag önskar jag kunde tänka lite mer som han i stället. Jag menar hon dör ju inte. Men man vet aldrig.. Är väldigt noga med vad hon ska äta och sådant. För noga.

Vi skulle ha gått ut på en långpromenad med Jennifer förut idag men hon hann få besök innan hon tog sig hit. Så den får bli lite senare idag. :) Vi har pratat om att vi ska försöka gå en lång promenad nån gång i veckan. Hoppas att det blir så också.
Nu ska jag dricka lite kaffe och göra nått annat tills Jennifer kommer hit. :)
Hoppas ni har en kanon dag!

S.U.M.O


Helgen som har varit

Nu har jag lite tid att sitta vid datorn så jag passar på att skriva några rader..
Pappa och Simon kom ju i torsdags och sen dess har det varit full rulle. Jag hade också mamma gruppen som startades i torsdags också, ni vet den dära gruppen för unga mammor som jag har gått i tidigare. Jag gick i alla fall dit en snabbis och satt där och drack lite kaffe och surrade om det mesta. Sen cyklade vi förbi Sunes så jag kunde gå in och söka jobb. Dom sökte nämligen extra arbetere på kvällar och helgen och det skulle ju vara perfa om jag fick det. :) Hoppas hoppas!
När jag kom hem igen så hade både pappa och Simon somnat och jag lät dom sova eftersom dom hade kört bil hela natten. Och när dom vaknade igen började vi med middagen, det blev grillat och rostade rotgränsaker till. Mycket gott. Sen satt vi mest och surrade och umgicks resten av kvällen.

På fredagen så åkte vi till "min stuga" och var där i någon timme sen åkte vi hem till Ivar i Lillpite. Vi åt lunch, fikade, plockade hallon och fikade lite till innan vi åkte därifrån. :) Och när Lars kom hem från jobbet så började han och jag (mest han) att koka egen lag till kräftorna som vi åt i massor och det var hur gott som helst, lätt att jag bara skulle kunna äta kräftor. Det är sååå gott! Simon tyckte det mest var jobbigt. :)
Senare på kvällen så gick jag och Simon ut på krogen. Det var väl kanske inte så mycket folk, men vi hade trevligt. Bortsett från att Simon tappade bort mig och skulle cykla hem men cyklade vilse inne i stan. Som tur var fick jag tag i han och kunde förklara vägen tillbaka till krogen igen. :)

Igår var Simon nog inte så pigg, för han var ganska seg nästan hela dagen, jag mådde bättre än vad jag trodde att jag skulle göra när jag gick och la mig. Men det var väl bara tur för mig de. :) Vi var i alla fall bara hemma på gården hela dagen, pappa och Lars blästrade och lackade några rost fläckar på pappas fula bilbuss. Det blev kanske inte bra med det blev bättre än innan. :) Och tacos till middag och det är väl nästan aldrig fel. Film och pingis senare på kvällen. Jag såg "män som hatar kvinnor" för andra gången och den var nästan bättre igår än när vi såg den på bio. Det är verkligen en film man måste se... Längtar tills dom andra filmerna dyker på på bioduken, då är jag en av dom första (i Piteå) med att se den/dom.

Idag åkte dom rätt så tidigt, tror dom var iväg vid 8 halv 9 tiden. Då gick jag och la mig igen efter att Lydia hade somnat om. Mycket skönt kan jag säga er. Och Lars satte igång att städa medans jag sov. :) Sen har vi bara varit hemma och tagit det lungt idag. Bakat har jag också gjort, rödvinbärs muffins. :) Dom blev riktigt smarriga. Som ni såg ifrån förra inlägget så går Lydia själv nu, när hon håller i sig men det är ju inte så stadigt med det kommer det med. Hon är så duktig och stor min lilla tjej.. :) Mammas lilla älskling! ♥ Nu ska ni få lite bilder från helgen. :) Sen ska jag läsa lite bloggar och bara a det lugnt. :)


















Lydia går - Video :)

Nu har Simon och pappa åkt hem. Vi haft det jätte bra i helgen men skriver mer senare när jag har mer tid. :) Nu bjuder jag på ett klipp på Lydia från förut idag! Visst är hon duktig!!?

Det verkar vara lite strul med blogg.se så jag länkar till klippet istället, HÄR kan ni se Lydia gå lite gran. :)


Min gosiga lilla bebis!

Nu dom senaste dagarna har jag känt, verkligen känt att jag ha MÅSTA lyfta över Lydia till våran säng. Har haft ett behov av att ligga nära henne och lukta på henne, hålla om henne, känna hennes småfötter sparka under täcket, bara gosa med henne.. Så tillslut igår så lyfta jag över henne och det var sååå mysigt. Jag låg länge och bara gosade och luktade, hon bara sov. Sen somnade jag gott. Men då vaknar vi av att Lars lever rövare (vände sig och la armen på oss) i sömnen. Så då när hon ändå var vaken ville hon börja klättra och hålla på. Så då var mitt gosande slut. :/ Jag fick helt enkelt lyfta över henne till sin säng igen, där hon inte ha lika mycket att klättra på. Och hon somnade nästan på en gång. :) Mammas gohjärta!! ♥

Och imorse när Lars vaknade, då letade han naturligtvis Lydia i våran säng för att gosa, för han trodde ju fortfarande att hon låg mellan oss. Så han började lyfta täcken och kuddar för att hitta henne, sen slog tanken han att hon faktiskt låg i sin egen säng. Lite gulligt! ;)
Nu ligger hon och sover i sin säng. Och hon är alldeles för underbar, mitt hjärta smälter när jag ser henne. Hon är min bebis, och hon kommer alltid att vara min bebis!!


Det är bara att fortsätta :)

Imorgon kommer pappa och Simon hit. Så just nu håller jag på att städar så att det är fint här hemma när vi får främmande. :) Det ska bli himla roligt att dom kommer hit så vi får umgås lite. Sen vet jag att Simon saknar Lydia jätte mycket också. :) Jag har inge speciella planer på vad vi ska göra men något hittar vi väl på. :) Kanske åker förbi "min stuga" om det är fint väder. :) Vi får helt enkelt se vad som händer.

Det var roligt att se att det var två st "nya" som kommenterade i förrgår. :) Sen är det ju trevligt när man använder namn också, även fast jag kan kolla upp ipnummren.. Men det uppskattades att någon skrev en liten kommentar i alla fall! :) Tack!! Det är bara att fortsätta att kommentera, allra helst ni läsare som inte gjort det! :)
Uppdatering: Det jag menar var att om man en gång har kommenterar med ett namn, och sedan kommenterar anonymt så ser jag det eftersom ipnummrena loggas. Ni är ju aldrig helt anonyma! HÄR Kan ni gå in och "spåra" ett ipnummer.

Nu ska jag fortsätta städa eller så lägger jag mig och vilar ett tag nu när Lydia sover. :) Hoppas ni har en kanon dag!

Ett med vinden

Jag är väl kanske inte den optimala hundägaren som går jätte långa pormenader varje dag.. Jag är nog mer den lata, jag går korta promenader, men badar Sookie i kanalen så hon gör av med en massa energi där istället. Men nu idag har jag varit ute på en lite längre promenad än vanligt. 1½ timme har vi varit ute och gått, i eljuspåret så jag hade Sookie lös hela tiden där. Hon älskar att springa i skogen och bara fara fram som ett med vinden... Typ. Jaa, jag vet att man inte får ha hundar lösa där men nu har jag det ändå, när det inte är nå folk i närheten alltså.

Nu när vi har kommit hem så undrar jag "varför går jag inte där varje dag?".. Det är riktigt skönt när man verkligen tar sig iväg och går en längre promenad. Det är bra för både mig och Lydia att får frisk luft och Sookie älskar det. Här kommer det lite bilder i alla fall. :)



Ska dom ramla och slå sig? :S

Nu ikväll åkte vi hem till Sofia och Kryddan och hälsade på. Deras son Sigge var hur söt som helst!! Jag vill ha en till bebis när jag ser mindre bebisar än Lydia. Fast nej, det kommer inte hänta än på ett tag i alla fall. :P Men att Lydia var sådär liten har jag svårt att förstå och ändå var hon mindre än Sigge när hon föddes. Man glömmer så fort. :(
Vi blev bjudna på gott fika och vi satt och surrade ett tag sedan åkte vi hem för då var det läggdax för lillan. Så då var det bara att åka till Ivar som hade fått äran/oturen (beroende på hur man ser det) att ha Sookie medans vi var hälsade på dom, sedan for vi hem och nu ligger hon i sängen. Men jag tror inte att hon sover, tycker jag hör lite små ljud ifrån henne. Världens finaste bebis. :)

Jag har en liten fråga till er, och nu svarar ni, tycker ni att barn ska få ramla och slå sig så att dom lär sig, alltså att man låter medvetet bli att ta emot dom när dom ramlar för att dom "måste lära sig" eller ska man försöka undvika att dom slår sig när dom ramlar, att vara mer vaksam? Jag tycker att man ska försöka undvika det, om det går. Men har hört att barn måste "lära sig fram" och slå sig!!? :S Vad tycker ni om detta?

Jag tycker verkligen ni är dåliga på att kommentera, jag menar utav 60 läsare, plus minus, så borde fler kommentera. Så det är bara att börja nu tycker jag!!! :)


Provtid

God morgon!! :)
Det ser ut att bli rätt så fint väder idag så undra just vad vi ska hitta på. :) Lars jobbar hemmifrån idag för dom skulle ha nå möte med kommunen senare idag. Så jag tänkte boka en körlektion eftersom Lars är hemma till lunch men då var det "provtid" bara som fanns ledigt. Synd när ändå Lars var hemma och kunde ha Lydia.

Nu snart ska jag rasta Sookie. Men hon ligger fortfarande och sover i sin bädd, hon har knappt orkat lyfta på huvudet när vi gått förbi. Hon är trött idag, sötvovven! Ne nu ska jag göra mig en macka sedan gå ut med hunden en sväng. :) Hoppas ni får en kanondag!

Kokat saft

Nu har vi kokat saft i våran saftmaja på våra rödvinbär och svartvinbär.. Allt tog slut. Så nu måte vi plocka ner. :) Det blev himla god saft i alla fall. :) Så jag ska frysa ner lite utav den och ha tre flaskor uppe.
Nyss har vi ätit en sen lunch och Lydia har mumsat som bara den utav hallonen vi plockade igår. Resten av dagen har vi inga planer alls. Ska nog bara vara hemma och dona. :)

Lyckoskrik

God morgon allihopa! :) Lars ligger fortfarande och sover och jag och Lydia sitter här. Hon i sin stol och leker med nå plast tallrikar. Och rätt vad de är skriker hon rakt ut. Inte ett sånt här elakt/ledset skrik, utan mer att lyckoskrik. :P
Jag ska väl snart ta och göa frukost och koka kaffe hade jag tänkt. Kanske ska ge Lars frukost på sängen om han inte hinner vakna innan jag är klar. :)
Aja, nu ska jag gå och fixa de så att han inte hinner vakna. Hoppas ni får en kanon dag! :)

Underbara Lydia busar med pappa - Video


Jämt när Lydia skrattar från jag tårar i ögonen och ibland grinar jag en skvätt. Det är så härligt att höra. Det värmer verkligen i hjärtat. Min dotter, min och Lars dotter som vi har skapat skrattar. Det är så otroligt och härligt! Hennes underbara röst. Man blir lycklig(are) av att se och höra henne skratta! ♥
Här är ett klipp med Lars och Lydia när dom busar, det är inte så bra kvalite och det är rätt så mörkt men det får ni ta! :) Vist är hon bara för underbar?

Bilder i massor

Nu kommer det lite bilder från i veckan. :)
Våra bär vi fick ihop. :)


Bilder från i veckan








Hennes rosa kofta hon har på sig stickade min farmor till mig när jag var liten. :) 


Sookie som myser :)




Plockat bär :)

Nu var det ett litet tag sen jag skrev.. :) Men det har varit fullt upp. Igår kväll kom Jennifer, Simon och lilla Liam förbi och vi satt och surrade ett bra tag innan dom gick hem. Mycket trevligt att dom kom och hälsade på. :) Det måste vi göra fler gånger!! Tack för igår kväll! :)
Idag har Lars haft ett tält nere på skärgårdsfestivalen, om dykning, så vi har stått där hela dagen sedan åkte vi ut till Lillpite till Ivar som fyller 74 år idag.. Grattis! :) Vi stannade där himla länge, Vi fika några gånger och vi plockade hallon, rödvinbär och lite svartvinbär. :) Det var faktiskt riktigt skönt att vara där ute ikväll och bara ta det lungt. Ivar gick och småpratade med Lydia och kastade någon boll åt Sookie ibland och jag och Lars blockade bär för fullt. :) Vi fick ihop lite gran så imorgon eller till veckan ska jag koka saft. :)

Photoshop


Pappa kommer hit! :)

Jag kom på igår att jag glömt att berätta för er (inte för att det spelar någon roll kanske) att jag har börjat prata med pappa igen. Han är bra nu, han är vettig nu, det är riktigt roligt att prata med han. :) Jag har saknat han mer än vad jag trodde. Han kommer i alla fall upp hit nästa helg med Simon (lillebror). Första gången Lydia får träffa sin morfar. Spännande! :) Det ska i alla fall bli riktigt roligt. :)

Idag ska jag nog gå ner på stan och kolla på nå uppträdande av kandalaskas vänner. Alltså barn från Ryssland. Lars sa igår att dom skulle uppträda nere på stan vid lunch. :) Så dit ska jag. Nu ska jag nog gå och lägga mig igen och sova en stund till medans Lydia sover. :) Hoppas ni får en kanon dag!


Lydia och stolen - Video


Så här roligt har vi det här.. :) Lydia hade suttit och gjort sådär i nån minut innan jag började filma. Hon tyckte det var kul.. :) Fast hon blev lite grinig där på slutet.

Jord - mums. :)

Det har varit en lite bökig natt. Lydia har vaknat 3 gånger, iofs så åt hon inget någon gång men att vakna och kliva upp osv får en att bli lite störd i sömnen. Sedan vaknade hon vid 7, men jag fick henne att ligga ner i sängen ett tag, fast vaken. Så jag låg och drog mig en stund innan vi klev upp. :)

Idag har jag inga speciella planer alls, jag ska i alla fall städa och jag SKA läsa i teori boken. När hon sover sin eftermiddagslur ska jag läsa. Jag ska verkligen det. Jag måste det. Jag har blivit jätte slarvig/lat/oengagerad med den boken på sista tiden. Skärpning. Har inte så mycket kvar nu. Så det borde gå rätt så fort. :)

Ne nu ska jag springa efter Lydia som har riktat in sig på en blomma med massa jord.

De här med ex...?

Lars ex har velat komma och hälsa på vilket jag inte var så sugen på därimot och Lars respekterade det och förstod mig (även fast han också tyckte det var underligt) och sa det till henne. Men då fick han frågan "Men tänker du finna dig i det?" Och hon tyckte det var himla underligt hur Lars bara skulle "finna" sig i det och att det var himla konstigt att jag fick "bestämma" att hon inte skulle komma hem till oss, hem till mig och Lars. 
Och då undrar jag... Varför är det så konstigt att jag inte vill ha något med Lars ex att göra? Jag menar, Lars får träffa henne om han vill, men jag vill inte träffa henne. Hon och Lars är inte jätte bra kompiar och jag känner henne inte. Då finns som ingen anledning till att hon ska hem hit till oss. Tycker jag... Men jag tycker också att det är en annan sak om vi/dom träffas/går på varandra på stan.

Eller tänker jag helt galet? Måste jag bara gilla läget och låta hon komma och hälsa på? Vad tycker ni?


Tröttfisen på skötbordet

Lydia sov jätte länge idag. Kvart i 7 vaknade hon men jag behövde bara stoppa in nappen sen somnade hon om och vi sov till 9 :D mycket skönt!! :) Vi klev upp och gjorde oss iorning för dagen och vid halv 1 gick vi ner på stan och mötte upp Marcus och en lunch med han. :) Sedan gick jag och lämnade tillbaka kjolen som var för liten. Det blev inte att jag bytte den mot en större storlek. Sedan gick jag och köpte lite presenter till en nyfödd liten bebis. Grattis Sofia och Kryddan till eran lilla pojke!! Och det blev ju självklart ett par byxor till Lydia också sedan köpte jag reflexer som man kan klistra på barnvagnen. Skit fina var dom! :) Det behövs nu när det börjar bli mörkt om kvällarna. :)

Nu är Lars ute och klipper gräset, Lydia ligger i sängen och jag sitter här. :) Skulle behöva städa lite gran men får ta det senare eller imorgon. :P Btw, Tv:n fungerar nu som den ska. Det vi gjorde igår fungerade inte så vi hade ingen tv när jag gick till stan och tidigare ikväll så fick vi besök av en som KAN sånt där och vi tog på tv:n och skulle visa han och då fanns alla kanaler där, precis på rätt ställe osv. Mycket konstigt tyckte jag.. Men skönt är det att tv:n fungerar nu. :)

Nu lite bilder. :)
Så är trött var lillan för någon dag sedan


Tidigare ikväll


I drömmarnas värld kanske

Nu har Lars kommit hem från seglingen och har börjat hålla på med tv:n. Hoppas, hoppas det fungerar.. Och om jag skulle glömma det som hänt idag och ska hålla på med tv:n en annan gång får ni påminna mig. :)
Idag har vi inte gjort nått alls. Har knappt varit utanför dörren. Har haft en väldigt tråkigt dag. Så har inget att skriva om den.

Imorgon ska jag gå ner på stan en sväng hade jag tänkt. Måste lämna tillbaka en kjol som jag köpt, den var alldeles för liten. Vet inte alls vad jag tänkte på. Tror jag försöker inbilla mig själv att jag har samma storlek nu som för 5 år sedan. ;)
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i teori boken, det kan behövad. Sov gott!

Jag är ett riktigt teknikfreak!?

Nu är jag riktigt arg på mig själv. Tv:n har krånglat nu i några dagar. Alla kanaler var/är borta förutom tre st kanske, alltså vi har bara inte haft någon "täckning". Och då ska ju jag självklart försöka fixa det. Jaaa, då sitter jag och söker nya kanaler och grejer och någonstans under allt har jag lyckats RADERA ALLA KANALER förutom 6:an.. Bra Sophia, riktigt bra! Hur fan lyckades jag radera kanalerna och hur tusen får man tillbaka dom???? En sak är säker, jag tänker aldrig, aldrig försöka fixa tv:n eller datorn för den delen igen. Jag behöver hjälp omgående!!

Det finns måsten.


Halkbanan är bokad. Den 17:de september. MEN innan dess MÅSTE jag ha bokat in och kört 4 körlektioner. Vare sig jag beöver det eller inte. För dom har ju vissa moment som dom (körskolan) vill att man ska klara av. Och det har dom väl räknat ut så bra att det är precis 8-9 körlektioner. Bra va? Jag blir bara lite irriterad på det hela. Och Lars tycker det låter jätte konstigt.
Vilket fall som helst så måste jag ju göra det för att få göra halkbanan och det betyder att jag måste leta rätt på en barnvakt. Jag kan ju inte lita på att Lars ska jobba hemmifrån eftersom han reser mycket i sitt jobb. Så det är väl bara att börja leta efter en barnvakt.

Det var då ett tråkigt inlägg.

Vad har denna dag att erbjuda då?
Jag har inga planer alls vad det gäller idag. Skulle ringa Jennifer senare idag och kanske går dit på en kopp kaffe kanske. Men det var väl som det enda. Ska väl göra mig iordning snart och äta frukost. Ne, jag hade inte alls så mycket att berätta för er så jag avslutar nu. Byebye!

En klubbad säl. ;)

Förut idag när vi skulle cykla iväg till dollar så tyckte jag att det var så kallt ute (det var det på morgon promenaden) att jag klädde ju på Lydia så att hon inte skulle frysa.. Och det var ju nästan som om att vi skulle till nordpolen och sova ute. Fick i alla fall ta av henne det mesta jag tagit på henne för hon blev för varm.
Men innan vi hade tagit oss ut så satte jag ner Lydia på golvet så jag kunde ta på mig osv.. Och hon försökte krypa men halkade bara med sina fleece byxor och vantar och gled ner på magen och efter att ha försökt några gånger gav hon upp. Då låg hon bara som en klubbad säl. Hon såg så roligt ut så jag rotade snabbt upp kameran och knäppte kort. Gud vad jag älskar dig Lydia!! ♥




Sen försökte hon en sista gång. Men det gick inte så bra..


Full fart på mamma!

Idag har jag varit aktiv. Eller jag har i alla fall gjort mer än jag brukar. Först cyklade jag till Dollar och ÖB. Och det var motvind och tungt med vagnen, redan vid coop ångrade jag mig och var hur trött som helst men fortsatte ändå.. Dock lite sur över att jag inte hittade mer att köpa när jag ändå hade cyklat dit. :/ Hem gick det bättre, medvind och nedförsbackar. Det var inte alls jobbigt. Inte som på vägen dit i alla fall. Skönt de!!
När jag kom hem bytte jag bara cykelkärran mot vagnen direkt och gick ner på stan för att möta Emma och Jennifer. Vi tog en snabb fika sen gick vi runt på stan och kollade lite gran. :) Vi gick också på ica efter stan och handlade lite välbehövliga saker. Sen var det bara att traska hem och börja med maten. Bjöd Jennifer på middag så hon och Liam var här hemma ett tag sen gick hon hem. Trevligt med sällskap. :)

Nu sitter Lars i telefonmöte och Lydia har nyss somnat. Sötnosen.. :) Ska lägga upp bilder men vet inte riktigt vart kameran är så jag tar det senare ikväll. :) Nu ska jag gå ut med hunden. Puss!

Speedtroll

Nu ligger Lydia och sover igen. Hon har sån energi på morgonen när hon vaknar, hon kryper och pratar, kryper, klättrar, pratar och är som ett speedtroll hela tiden. Så hon blir dödstrött på två sekunder. Och tvär somnar. Vilket hände för några minuter sen. Hon är så jäkla söt. :)

Idag hade jag tänkt cykla till dollar och ÖB, men vi får se. får ta det på en gång Lydia vaknar i sånna fall. Men det är ungefär så mycket som jag plnaerat idag. Vet inte ens vad vi ska äta till middag. Men det löser sig ju. :) Hoppas ni får en bra dag!


Mina frisyrer

Jag har glömt att säga till er att jag har klippt min lugg. Kanske inte för att det är så roligt läsning men ändå. :P Har länge gått och stört mig på att luggen är ivägen och för någon dag sen så klippte jag luggen, själv. Hade först tänkt gå till en frisör och göra det men ångrade mig och gjorde det själv.

Innan


Efter



Vist blev det bättre? :)

Sen så har jag fått jätte långt hår nu. För två jular sedan var jag korthårig och jätte risig i håret. Och under två års tid har jag haft en massa olika hårfrisyrer och hårfärger.. (Dom ni ser nedan.) Jag trivs nog bäst med min naturliga färg - blond. Men jag gillade också när jag hade svart hår 3 cm av håret ifrån hårbotten och knallröda längder. (Bilden längst ner till vänster som syns dåligt.) Det var faktiskt riktigt fint. Men ett helvete att få bort.


Vill inte sova!

Nu har jag lagt lillfisen för ett tag sen, fast hon har andra planer än att sova. Hon är bara för söt när hon håller på där i sängen och jag känner verkligen att jag måste anstränga mig för att inte ta upp henne och pussa henne i massor. Nu tänkte jag lägga upp en massa bilder som jag nyss lagt in på datorn. Dom sista bilderna när hon står upp i sängen är bara för en liten stund sen.









Akuten!

Igår hade vi det jätte trevligt med god mat och gott vin till. :) Satt och surrade rätt så länge och Jennifer och Simon kom förbi och drack en kopp kaffe. :P Trevligt trevligt.. :)

Idag har vi varit uppe på akuten för att jag hade så ont i magen. Har haft ont i buken enda sen Lydia föddes, och trodde att det skulle ge med sig eftersom. Men idag gjorde det ondare än vanligt. Svinit ont. Så då åkte vi upp dit och tog några prover osv. Och dom kunde ju självklart inte säga varför det gör så ont. Så vi åkte hem och om det var lika dåligt imorgon, eller värre så skulle jag ringa vårdcentralen som skulle göra fler tester.

Ne, nu ska jag tvätta, hänga tvätt och vika tvätt. :) Hoppas ni haft en bra dag!

Grilla

Nu ska vi bege oss till Eva och grilla!! Hur smarrrrigt som helst.. Dom har sin moster Birgitta på besök nu i helgen. :) Trevligt trevligt! Ne, nu cyklar vi iväg! :) Hoppas ni har en kanon kväll!!


Det går fort!!

Idag var det tänkt att vi skulle ut på Renöra och äta surströmming fast det blev andra planer istället. Fast jag vet inte riktigt vad för planer.. Jag har städat idag, vilket jag egentligen borde ha gjort förra veckan men har inte orkat. Och sovit länge har jag gjort!!  :)

Lydia kryper nu omkring på golvet och rätt vad det är får jag springa till henne, för självklart vill hon krypa dit hon inte ska vara.. Men det är härligt att se. Hon kryper för fulla muggar, över trösklar och följer efter en om man går ut ifrån rummet. Hon har blivit jätte ducktig på at krypa. I början ålade hon fortfarande om hon ville snabbt fram men det gör hon inte nu längre. :)
Och tidigare idag hittade jag henne ståendes i sängen efter att hon sovit en stund. Hon var hur söt som helst och det bara lyste/lyser bus i hennes ögon. Glömde ju självklart att ta kort. Så det får bli en annan gång. :)
Nu ska jag gå och leka lite med Lydia.


Olyckor

Idag har jag tagit cykelt och blåst ner på stan.. Hade lite ärenden att göra som att lämna tillbaka några jeans som Lars köpt, gå på systemet och handla mat för ikväll. :) Och jag passade ju självklart att gå in på HM och kolla lite.
Och när jag är på väg därifrån går jag förbi två mammor med barnvagner som står och prata sen säger den ena mamma helt plötsligt. "men... MEN varför är h*n så röd" Och man verkligen hör paniken i hennes röst. Och jag blir alldeles rädd och känner att jag vill grina. Sen tar hon upp bebisen som var alldeles ny och H*n var jätte röd i ansiktet och mamman får lite mer panik och säger igen "men varför är h*n så röd" och "gungar" bebisen och vips så skrek bebisen lite och blev "normal" färgad i ansiktet. Det hela hände på typ 4 sekunder. Och jag kände hur lättad jag blev. Tänk då hur mamma måste ha känt sig!! Hemskt!! :(
Sen när jag cyklade ner på ica och har precis parkerat vrålåket så sitter det en tant på marken och blöder i pannan och från näsan och munen. Då har den söta damen snubblat på en "platta" som inte låg helt plant och slagit sig jätte mycket så ambulansen kom och hämtade henne. Det kunde ha slutat jätte illa. :( Men hon verkade i alla fall hyffsat okej som tur var..

Så nu tycker jag att vi ägnar en tanke åt mamman och tanten! :)

Inte så bra planerat av oss.....

Det var väl kanske inte den bästa tiden vi for ut och "tränade", Lydia somnade nämligen i vagnen efter ett tag och klockan var då efter 6... Inte bra, inte bra.. Jag la henne lite senare än vanligt, ungefär halv 9 och hon är fortfarande vaken. Man kan ju bara hoppas att hon sover längre imorgon. Men det brukar hon inte göra när hon somnar senare än vad hon ska. Men hoppas kan man ju så hon får sin skönhetssömn. :) Mammas sötunge! ♥

Sophia på rollerblades

Nu mitt herrskap har jag varit ute och tränat lite. Jag åkte rollerblades och Lars cyklade brevid med Lydia och Sookie. Det gick faktiskt jätte bra. Har ju som inte åkt såna förut. Överaskande bra, jag ramlade inte en gång. Fast jag kunde inte stanna. Haha. Lars skrattade åt mig några gånger. Och när jag skulle sänka farten eller stanna fick Lars cykla före mig så jag kunde hålla i cykelvagnen och Lars fick bromsa. Smart va? Haha! :P
Vi åkte till södra pitholm och sedan tillbaka fast en annan väg så vi åkte förbi Eva på vägen hem och stannade där en stund. Men hon var inte hemma så vi satte oss och åt rödvinbär. Hur smarrigt som helst. Sen hittade vi på lite bus på hennes gård så hon skulle märka att någon varit där. ;)

Såhär efteråt känns det inte som om att det var någon träning. :S Känner mig inte trött och det känns inte som om att jag kommer ha träningsverk heller. Kanske får ta i mer nästa gång. :) Jag vill att det ska kännas att man har tränat. :P Men skönt var det att komma ut och röra på sig, min huvudvärk som jag ofta har försvann. :)


Pilates eller yoga?

Jag har tänk att man kanske ska börja träna. Träna något i någon form. Jag är så världelöst dålig på att röra mig. Och ändå sitter jag och gnäller på att man vill ha en tajtare kropp osv. Ja, ni förstår nog!? I alla fall sa Lars igår att pilates skulle passa mig, eller kanske yoga. Det kanske vore nått. :) Jag ska testa det en gång i alla fall innan jag dissar det. 



Lars på rullskidor

Igår var Lars ute och åkte rullskidor för första gången i år (?) och han åker på och känner att han har en bra fart och det känns bra. Han tänker "men det här ser bra ut" och fortsätter att åka på. Sedan åker han förbi två flickor i ålder 13-17 år och när han passerat dom en bit hör han en flicka säga "men gud, såg du vilken fjant"..... Då kändes det inte så bra längre för han. ;) Stackarn var förstörd när han kom hem. ;P Ne, nu skojade jag men han tyckte det var så roligt för han hade nästan precis tänkt "men det här ser bra ut" innan flickan sa så.

Jag tyckte i alla fall att det var roligt! :P


Saknade barn

Jag skrev ju ett inlägg för någon dag sen om Gustaf Bergendal, HÄR, och nu sitter jag och läser en sida som handlar om barn som försvunnit ifrån Sverige - Saknade barn HÄR! Det var där jag hittade Gustaf. Och det finns ju många fler barn som försvunnit från Sverige. Jag tycker det är jätte hemskt.. Och den uppfattningen jag får ifrån sidan är att Svenska myndigheter inte gör speciellt mycket för att hjäpla dessa föräldrar att få tillbaka sina barn. Ofattbart! Som det står i saknade barnens blogg "Ibland skäms man för att vara svensk. Om vi inte ens kan lita på våra egna myndigheter, hur kan vi då kräva att de andra ländernas myndigheter ska sköta sitt jobb?"
Det håller jag verkligen med om. Om jag bara var en stålkvinna som kunde fixa allt skulle jag trolla tillbaka alla barnen till deras Mamma eller Pappa. Ni kan läsa vissa föräldras bloggar via sidan..


Riskettan

Det blir inte så mycket skrivet nu.. Lars jobbar hemmifrån idag. Jag ska nämligen iväg på en kurs. Riskettan. Som handlar om alkohol.. Som man Måste ta. För 700 kr. Och der regnar ute. Jag äger inga regnkläder och ska cykla dit. Roligt. Aja. nu ska jag bege mig iväg. Hejdå!


BGT FINAL - Connie Talbot high quality video/sound



Jag avslutar kvällen med den här ursöta flickan!!

Ställer sig upp

Mina kära läsare!!!
Jag kan medela er att våran tjuv var faktiskt grannens 3 åriga son som hade gått över för att hälsa på Lydia. Skönt det. Att det "bara" var han. :) Och även fast det kanske egentligen var tur så vill jag inbilla mig att Sookie medvetet stannade inne. För att vakta huset och för att hon viste att hon inte fick gå ut. Så bara därför fick hon en extra god middag idag. :) Sookie är allt duktig hon!! ;)

Lydia ligger nu och sover. Hon var en trött madam idag. Full fart har det varit och sovit lite under dagen. Gojäntan min! Igår skruvade vi fast spisen i väggen för hon har börjat ställa sig upp. Hon tar tag i spishandtaget, eller stolen, eller något annat grepvänligt och drar sig upp. Det går lite tungt men tillslut står hon upp. :) Hon är så duktig, hela tiden händer det nått i hennes utveckling. Härligt att se. :)

Nu ska jag gå ut med hunden, medans det är en paus i regnet.. Skriver kanske en rad senare ikväll. :) Puss!

Tjuv i vårat hus!!?

Sen nu när jag kom hem från stan och jag går in på våran gård ser jag att garageporten är öppen. Och jag tänker att det säkert var grannen som skulle låna nått och glömde att stänga. Och tänker inte mer på det och jag går in för att ta ut Sookie. Och ser då att den person som öppnat garageportet har också öppnat alla dörrar (två st) in till dit Sookie var i trappen. Och jag tänker ju självklart att Sookie har smitit när alla dörrarna var öppna. Jag menar, det skulle jag ha gjort om jag fick chansen. Det är ju mycket roligare än att bara vara själv inne. Som tur var hade Sookie inte smitit, utan hon satt snällt och väntade på att jag ropade på henne. Och det var väl egentligen bara rena turen att hon var kvar inne.

Men vilket fall som helst var det jävligt obehagligt. För grannen skulle aldrig glömma att stänga dörrarna till Sookie och om det var grannen som skulle låna något från garaget skulle han/hon inte ha öppnar dom andra dörrarna. Så jag tycker det är jävligt obehagligt att veta att någon som inte ska, har varit inne i huset. Det kanske var en tjuv som blev rädd för Sookies dödsskall!! Det verkar i alla fall inte saknas något men ska ta en extra runta runt för att kolla.


Fräck tant!

Jag har nyss kommit hem från stan. Jag gick med Emma som är i min ålder (20 år) och vi går längst gatan till småstaden. Och det kommer fram en tant och säger "Ojojoj.... Kära barn, jag måste få fråga.. Ni är ju inte mer än 12-15 år så ni kan ju inte ha barn." Jag blev jätte arg och ger henne mördarblicken och går sedan ifrån tanten.. Sådär säger man väl inte. Jag blev skit arg. Fräckt gjort tycker jag. Det var ju inte ens en fråga utan ett påstående.


Mange myt - Fakebook


Sällskap i drömmarnas värld!

Lydia vaknade för ett tag sedan och har nu fått välling och verkar inte vilja somna om. Hon kryper omkring här på golvet och upptäcker saker, pratar för fullt och är jätte pigg. :) Hon har blivit riktigt snabb på att krypa fast det går kanske inte helt fläckfritt.
Mitt kaffe är snart klart, gott. Kankse man blir piggare. Känner mig pigg fast samtidigt inte. Skulle lätt kunna sova fela timmar till.
Nu är kaffet klart. :)
Vad ska man göra idag då? Jag har inget inplanerat och har inga ideér. Stan låter lockande men jag vet inte. Tråkigt att gå själv ju..
Nu ska jag fortsätta koll på nyhetsmorgon och försöka få Lydia att somna om snart igen. Då ska jag också göra henne sällskap. Hoppas ni får en bra dag!

Gustaf Bergendal - Minna och Nicole!

Uscha jag hittade nyss denna sida och kan kan inte för mitt liv förstå vad han går igenom. Jag kan bara tänka mig att det måste vara jätte jobbigt, frustrerande och hjärtarossande. Jag önskar att jag kunde hjälpa han på något vis, vilket jag inte kan. Jag hoppas att allt går bra och sänder mina tankar till Gustaf och barnen! Det är tragiskt att sånt hära händer.... HÄR kan ni läsa hans hemsida.

"Mina båda döttrar är förda utomlands av sin mamma den 4 november 2008. Jag kämpar nu för att barnen skall få komma hem."

Video - Lydia kryper


Jag filmade Lydia också när hon kryper riktigt.. :) Varje gång hon gjort det tidigare har jag glömt av kameran eller så har jag inte hunnit hitta den för att filma men nu fick jag med rätt så mycket. :) Mammas gofis!! ♥

Video - Tråkigt



Ett ganska tråkigt och meningslöst videoklipp. Men lägger upp det ändå till er. :) Snällt va?

Busungen




Så här hittade jag Lydia nyss, när jag trodde hon låg och sov. Man kan inte bli annat än varm i hjärtat, jag älskar dig lillfisen!♥ 


Bilder i massor från Renöra

Dålig uppdatering pga, ungdomsläger på Renöra med 12 barn, 3 ungdomsledare och tre vuxna.. Och nu är jag trött. Från igår till klockan halv 4 idag så var det full fart hela tiden. Vilken energi barn har! :) Dom har i alla fall haft roligt. Och Lydia var himla populär bland dom .:) Och Lydia tyckte om när dom var och prata, peta och gosa med henne. :) Mycket dyk, mycket lek, mycket bad, mycket bastu. Hur roligt som helst!! :)
Vi hade med oss Sookie och hon var också populär bland barnen. :) Sookie ligger nu och är tvär död. Helt slut i kroppen efter att ha fått springa som hon velat och badat i massor. :)
Ska lägga upp lite bilder men väljer bort ganska många då jag inte vill publicera bilder på barnen.. Men därimot har jag minst tusen kort på gullungen Lydia! :) ♥
(Mer skrivit efter bilderna)
















Det blev en hel del bilder ser jag nu. :) Det har varit en sån bra helg så ni anar inte.. Det har varit riktigt roligt att vara med barnen där ute på ön. Och jag har badat ganska mycket också. Hur skönt som helst i detta väder. :) Tror t.o.m att jag fått lite färg. Eller jag tror inte, jag vet för jag har nämligen haft en klocka på handleden och det syns..... Jätte snyggt!! ;P 

Hamnviken

Jag, Lydia och Lars for också iväg och badade nu ikväll. I Hamnviken. :) Det var ju riktigt fint där och varmt i vattnet var det också. :) Men jag hade i alla fall svårt att komma i. Riktigt riktigt skönt var det. Fast när vi gick upp och skulle åka började jag frysa så jag satte på den hära stolvärmen.. Och det var ju bara sisådär 21 grader ute. ;p


Kladmaja

När vi gav Lydia lite efterrätt förut idag så ville hon ha skeden själv och hon stoppade den i munen sen släppte hon skeden och satt hon och sög på den.. Hon var så jävla gullig så vi tog en massa kort. Men sen när allt var klart då var vi en liten madam med blåbär och hallon i hela fejan så det fick bli ett bad. :) Åhh, jag bara älskar hennes ögon. Dom är förtrollande. Kolla på 4:de bilden. Det syns kanske dåligt men dom är så underbara.♥






Stranden och bilder :)

Vilken dag detta har varit. :) Efter lunch så cyklade jag och Lydia till stranden med Monica och Anton. Hundarna fick vara hemma den här gången. Det var så varmt och varmt där så ni anar inte. Det blåste typ inget och att sitta i solen var an aning ansträngande. :P Men skönt och härligt var det. :) Vi badade, eller egentligen gick vi nog inte längra än upp till knäna. Men Lydia badade. Och hon tyckte det var skönt om man ska dömma hennes ansiktsuttryck. :D Monica var så snäll och tog lite bilder. Dom blev super härliga. :) Tack för det och för idag! :)







Det blev kanon väder..

Det blev kanon väder.. Men jag har inte tid att sitta här nu. Ska ge Lydia mat, duscha sedan ska jag nog på en promenad. :)

Dåre

Så fint väder som det stod att det skulle vara är det ju inte, fortfarande enligt SMHI så ska det vara sol utan nå moln efter 12. Och som det ser ut nu är det tveksamt.. Och jag är trött som en dåre. klockan 23 igår börja steka pannkakor (plättar för er i Piteå) som jag ska ha till middagen idag. :) Sen var jag ju vaken ett tag till efter jag var klar också. :/
När Lydia somnar sin förmidagslus ska nog jag göra det också. Just nu sitter hon på golvet och leker lite för sig själv. Och hon ser lite trött ut. :) Mammas gohjärta! ♥
Aja nu ska jag avsluta här. Hoppas ni får en bra dag!

Inget roligt att läsa.

Jaa... Idag har det inte hänt nå mycket alls. Var ju iväg och cyklade imorse sen dess har det inte hänt nått alls. Jag cyklade och handlade, gjort mat och sett tv.. Roligt va? :)
Tror jag också ska vara hurtig och jogga en sväng ikväll. Fast om jag känner mig rätt så blir det inte av. Klockan är ju ändå 21.. Blir nog bara en dusch sedan sägen. Är rätt såå trött idag. Fast det är jag ju alla andra kvällar också och ändå är jag uppe till 1-2 tiden. Jag har inte så mycket mer att skriva. Så jag tror jag säger gonatt nu.

Nu har lillfisen somnat..


Nu har lillfisen somnat.. :) Hon är så himla underbar! ♥

Bilder på vackerbarnet!

Då var man hemma igen. :) Drygt en timme var vi ute och cyklade och det var hur härligt som helst. Vi cyklade bort till bergsviken och stannade till vid en liten båthamn. Lydia hade då somnat så jag badade en kort stund. Och eftersom det inte var planerat så blev det i trosor och bh. ;p Men skönt var det. Var alldeles varm av att ha cyklat dit så det var skönt att svalka av mig lite sedan cyklade jag hem. :) Ett bra sätt att börja sin dag med! :) Nu ska ni få lite bilder.

Imorse gjorde gofisen lite grimaser




Våran lilla cykeltur. :)




Hemma igen. :)
Om man verkligen anstränger sig, så ser man två tänder på sista bilden. Men det syns minimalt haha. :p




Ne, nu tror jag ska hoppa in i duschen sedan vet jag inte vart det bär av. :) Ska nog cykla iväg och bada Sookie också en sväng. :) Puss!

Sober - Karu kari


Haha, jag måste bara lägga in den här låten, av en slump hittade jag igen den i förrgår på youtube. Jag lyssnade på den sjukt mycket för några år sedan. :P

En cykeltur :)

God morgon.. :)
Dagen hade jag tänkt börja med att jag ska cykla ganska långt. Utan Sookie. hon kommer inte orka springa. Men jag och Lydi, (jag kallar henne det, så jag har inte glömt A:et) vi ska cykla vi. :) Det har jag i alla fall planerat nu, sen om det blir eller inte är en annan femma. Just nu ska jag bara ta på mig lite kläder sedan ge hunden mat sen gå ut med henne en snabbis. Sen är det bara att cykla iväg. :)
Vi hörs senare, hoppar ni får en underbar dag! :)


Gratisbio

Okej, nu har jag blivit medlem på Gratisbio.se som så många andra. Och har redan hunnit samla poäng hur enkelt som helst. :) Om du inte redan är medlem blir det --> HÄR! Bli medlem och samla poäng till en massa presentkort!


Inget bad idag..

Det blev inge bad idag som det var tänkt.. Jag hade ju packat och gjort allt klart så när Lydia vaknade så cyklade vi iväg. Först på ica för att fortsätta sen till badet. Men på ica kom jag på att jag glömt mitt säsongskort så jag cyklade hem igen och då var Lars hemma. Så vi var bara ute på gården och joxade på. :)

Nu ligger Lydia och sover. Hon var så himla trött så det blev en jätte tidig kväll för henne. Undra just vilken tid hon vaknar imorgon då... Jag får lägga mig tidigt jag också så jag får sova några timmar i alla fall. :)
Lars är och dyker nu, vart kom jag inte ihåg men han och några till for iväg och Sookie fick följa med, så då får hon bada och springa omkring.. :) Eftersom Lydia somnade så tidigt och Lars och Sookie inte är hemma har jag ju lite mer tid för mig själv så jag tror jag ska måla naglarna och såna där tjej saker. :) Ska bjuda på lite bilder först!!




Tröttfis

Det blev lite ändrade planer. Jag hade t'änkt komma iväg till lunch eller i alla fall efter lunch. Och när jag packat allt för att åka iväg och bada så ska jag ge Lydia mat, jag gå coh vämer maten och när jag är tillbaka så har hon somnar i stolen. Tröttfisen! :) ♥
Nu ska jag väl göra nått att äta till mig själv sen så kanske far iväg när hon vaknat igen. :) Hoppas ni har en kanon dag!

Bada


Jag tror jag ska cykla iväg och bada en sväng.. Vart vet jag inte men det skulle vara roligt om Sookie följde med. Annars blir det väl norrstrands poolen. :)

Lägger mig igen.

Nu är jag så jäkla trött. Idag hade jag nog inte tackat nej till att sova minst tre timmar till. :/ Lydia har fått välling och ligger nu och sover igen. :) Så jag kanske ska gå och lägga mig. Ja men jag går och lägger mig igen. Ring om det är något!! ;)

Till dig bror! ♥



Den här låten tillägnar jag till dig min bror, Christian a.k.a Gunther!

Hund dyk


En sak som jag aldrig tidigare har sett en hund göra har Sookie nu gjort.. Hon har nämligen dykt. Haha. Stoppat huvudet under vattnet. Flera gånger. Hon höll kvar huvudet länge under vattnet men det fick jag inte med på film. Så jävla söt! ;) Vet inte alls vad det var hon dök efter. Småfisk kanske, eller stenar som låg på botten. Vem vet, roligt vad det i alla fall!


Okejokej. Jag ska rätta mig lite gran.. Våra tidigare hundar har tydligen också dykt, men det kommer inte jag ihåg. Så det är fortfarande första gången jag sett en hund dyka. ;) Nöjd nu, GUNTHER?

Tack för presenten!



Det här dök upp i brevlådan idag, som faster Åsa med familj har skickat.. :) En ur söt klänning! Det tackar vi för! :) ♥


Farkosten

Tidigare idag så cyklade vi till kanalen för att bada Sookie. Det gick jätte bra att cykla med Lydias farkost och Sookie samtidigt. Fast Sookie är himla duktig på att springa snällt brevid cykeln också. :) Lydia är så jäkla söt i sin lilla farkost!!! ♥




Renöra

Vi kom hem för ett tag sen efter att ha tillbringat kvällen på Renöra. Jag hade gjort en god sallad sen grillade vi kycklig till. Hur smarrigt som helst!! :)

 

Det var några bekanta till Lars som också var där med sina barn och dom höll ju Sookie sysselsatt i vattnet och kastade stenar och grejer. Fast jag såg sen när jag gick närmare och kollade att ena pojken kastade stenarna Sookie. Och det gillade inte surtanten Sophia så jag sa till dom/han. Sen gick jag och kollade i Sookies mun ifall hon hade gjort illa sig och hon blödde lite på tungen men inte så farligt. Hon hade då inte gnällt eller nått sånt.
Lydia ville inte somna där ute så vi åkte hem ganska tidigt. Men det var lika bra det för jag är ganska trött. Ni ska få lite bilder också från kvällen. :)






Blod i örat

Imorse när jag tog upp Lydia ur sängen så ser jag att hon har blod i örat. Fulla örat. Så jag kollade lite till och såg att det inte kom innifrån huvudet och lugnade ner mig en aning.. För från det jag såg blodet och tills jag kollade att det inte kom innifrån så hann jag ju tänka Minst tusen jobbiga tankar. Och fort for dom förbi i huvudet mitt. Det var inte alls roligt. Jag trodde typ att MITT!! liv var slut! :S Ja, jag vet jag är en aningen konstig.
Men i alla fall när jag hade tvättat örat så ser jag inget sår heller. Men då tänker jag att det säkert varit en mygga. :/ Visst var det säkert en mygga?

Roligt med lite nytt!

Jag sa ju det.. Det skulle snart bli en förändring. Vist har jag varit duktig? :) Nee, jag skojar. Det är inte jag som gjort den här fina designen. Det är nämligen en kompis till mig, Amanda. Ni kan även trycka på elefanten längst ner i menyn för att komma till henne. ;) Vi, eller vi och vi, Amanda satt och gjorde det här igårkväll och jag bossade och bestämde hur det skulle vara. Tusen tack vännen!! :)


En förändring...

Nu mina damer och herrar ska ni snart få se en liten förändring här... Snart, snart!! Håll koll så ni inte missar det. ;)

Är det något Sookie älskar...



Är det något Sookie älskar så är det att bada.. :)

Äckligt mätt

Hejhejhallå!!
Lars kom hem lite tidigare idag så vi åkte iväg till "min" stuga, som jag skrev om tidigare.. Alltså en bit ovanför bröstfallet. :) Vi var där och badade i nån timme. Lydia fick också bada i en liten pöl som hade blivit varm av solen. Sen åkte vi till Pitstop och åt en pizza.. Och nu när jag är såhär äckligt mätt undrar jag varför jag tog en pizza och inte en sallad. :/ Och så är det nog jämt. Att jag tänker så menar jag..
Nu har Lydia precis fått välling och Lars är påväg att natta henne. :)




Lydia har sagt mamma ;D

Då var jag hemma igen. :) Det gick jätte bra att köra, jag fick några övningar och dom klarade jag galant, tror jag, hon sa då inget annat. :P

Lydia var ju som sagt hos våran granne och det hade gått jätte bra. Hon har bara varit glad och skrattat hela tiden och strax innan jag kom hem igen hade hon somnat. :) Min gojänta!!  Tack för att ni skötte!! :)
Sen har jag sagt till Lars att Lydia säger mamma eller "ma-ma" och han har även hört det men Lars tyckte inte det att det lät som mamma (han vill ju att hon säger pappa först) och nu när jag kom och hämtade Lydia hos grannen sa Ingerd (grannen) att Lydia hade sagt "mamma" det var också en annan tant där som sa samma sak. Och jag sa att "ja men det har jag också hört, det låter som mamma men är väl bara nått ljud" och så sa dom "neee, hon sa mamma"!!! Tror ni jag är nå lycklig nu då! :D Det här ska skrivas in i hennes bok!! Hon är så stor nu vårat lilla troll! ♥

Hela veckan

Jag fick lite tid över till att sitta famför datorn. Lydia ligger nu och sover men jag måste snart väcka henne för att gå över till grannen. Halv 12 har jag min körlektion. Denna gång också en ny körskolelörare. Hoppas hon är bättre än gubben jag fick ha förra gången. :) Sen måste jag ta upp det dära med att läsa i teoriboken. Jag tog tydligen semester i läsandet när körskolan gjorde det. :/
Kollade precis vädret och det ska bli fint väder hela veckan. Undra just vad man ska hitta på då, någon som har nått förslag?
Efter körskolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska cykla på affären och handla lite mat till senare idag i alla fall. Är sugen på en sallad.
Aja, nu ska jag packa ihop det sista sen ska jag bege mig iväg. :) Puss!


Fiska en fisk



God morgon... Det blir bara ett kort inlägg till er nu.. Fiskningen i förrgår var jätte mysig och hur trevligt som helst var det, självklart glömde jag kameran men vi fick massvis med fisk, jag ljuger inte om jag säger 30 st men ingen var värd att spara.. :/ Och jag som är fiske expert fick kanske 20 utav alla fiskar.. ;) Sookie var hur mysig som helst när vi sov i tältet, hon använde mig som en kudde och sov så hela natten och jag kunde självklart inte flytta på henne för jag tyckte det var hur sött och mysigt som helst. Så jag fick lite ont i ryggen av att ligga i samma ställning hela natten. ;P


Nu idag ska jag till körkskolan och övningsköra. Lydia ska vara hos grannen för Lars började jobba idag igen. Tråkigt att han inte är hemma men lite skönt ändå att jag får komma in i mina egna rutiner igen. :)
Nu ska jag göra mig klar för dagen sen väntar en liten promenad med hunden. Jag skriver kanske en rad senare idag. Hoppas ni får en kanon dag!

Fiska och tälta.

Ikväll ska Lydia sova hos faster Eva och jag och Lars ska åka och fiska och tälta någonstans.. :) Skriver imorgon när vi är hemma igen. Puss!

Ted Gärdestad - Oh, Vilken Härlig Dag


BVC

Jag har glömt att berätta för er om besöket på BVC för 6 månaders kontrollen av en läkare för någon dag sedan.. :) Allt gick jätte bra och min/Lydias vanliga barnmorska var tillbaka vilket jag tyckte var himla skönt!! Lars följde med också. :) Men som sagt allt var bara bra och hon var frisk osv. :)

Nu
Vikt: 6690 g
Längd: 67 cm
Huvudomfång: 42,5 cm


Förra gången
Vikt: 6305 g
Längd: 65,5 cm
Huvudomfång: 42 cm


RSS 2.0