Panik

Sen är jag arg på dom hära jädra fåglaran som aldrig kan vara tyst. Det är helt omöjligt för mig att sova när dom kvittrar utanför. Jämt ett jävla kvitter! Det här är ingen bra natt för mig. Och bara för det kommer Lydia att vakna precis när jag somnar.
Jag har legat i sängen sen halv 11. Fram till ca 45 min sen då jag steg upp skrev förra inlägget och gick och la mig igen och nu sitter jag här igen.
Jag får panik när jag ligger i sängen och inte kan sova. Det är för varmt eller för kallt. Tankarna far åt tusen olika håll. Lite mer panik när man ser att klockan har blivit så mycket och att man snart ska upp snart. Sen börjar jag alltid fundera på om det ens är någon ide att alls sova när jag ändå ska upp om nån timma. Sen ligger jag inte i någon bra ställning, så jag vrider och vänder för att lägga mig bekvämt men hittar ingen bra ställning. Och ännu mer panik!!
Nu ska jag gå och panika ännu mer innan jag äntligen kommer somna.



Kommentarer
Postat av: mamma

kliv upp om du inte kan somna och drick varm mjölk Koka upp)ta i kanel i koppen. gå sedan å lägg dej igen, försök meditera bort alla tankar å onödiga saker som flyger omkring i ditt hvd.Jag förstår dej för jag är lika dan om jag inte kan somna.

2009-04-28 @ 21:51:04

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0