Babysim


Bilden är får första gången vi var på babysim.

har vi varit på babysim för tredje gången och Lydia trivs fortfarande som fisken i vattnen, fast idag mot slutet blev hon trött. Underbara flicka! Idag hällde vi vatten över huvudet på dom, vilket inte är något nytt för henne eftersom vi har duschat och badat här hemma. Vi skulle säga "Lydia, nu kommer det vatten" dra in ett djupt andetag och blåsa dom i ansiktet. För då höll dom andan. En bra sak att veta! :) Gulliga Lydia kollade med stora ögon varje gång hon fick vatten över huvudet. Sötungen! Men det blev inge grin för henne iallafall, men alla barnen gillade det inte. Fast därimot när vi kom in till duschen blev det en annan pipa. Då var hon inte alls så glad. Så det blev en snabb dusch sen på med kläder, hon fick också mat innan vi for därifrån. Så hon somnade som en stock när hon hamnade i babyskyddet (bilbarnstolen).
När vi kom hem så vaknade hon självklart. Så just nu ligger hon i sängen med mobilen som spelar klassisk musik, hon är lite trött men verkar inte förstå det själv, så hon ligger och pratar lite med sig själv samtidigt som hon halvsover. Gojäntan min!



Kommentarer
Postat av: mormor

klart att Lydia trivs som fisken i vattnet, hon är ju lik mormor sin :) Jätte bra attt hon får lyssna på klassisk musik.Mormor

2009-04-01 @ 17:38:19

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0