Gott och blandat!

För ett litet tag sen åkte Eva hem, det blev inbakad fläskfilé, rödbetor med chevreost, svampsås och en grön sallad. Mmm så gott! Och Lars gjorde en efterrätt, kex, choklad och glass och kaffe till. :P Så vi har sutte här och pratat hela kvällen ungefär. Om allt och inget! :)

Nu har vi (mest Lars) precis diskat och plockat undan så jag tänkta passa på att skriva ett inlägg, för sen ska Lars ockupera datorn för han ska jobba.
Jag har tvättat klart All tvätt nu idag och dammsuge lite till. Det är alltid hundhår att dammsuga upp. ;O Jag ska måla naglarna också, om jag orakar, har klippt bort alla naglar idag så det känns ändå som om att jag inte behöver måla dom. :P

Vad mer har hänt, jo, när jag var på affären trodde jag att jag skulle svimma tre gånger, så jag fick sätta mig på huck för att vila upp mig lite. Det känns inge bra. Men när jag talade om för barnmoskan att jag blir lätt svimmfärdig och att jag måste typ ta två pauser för att sminka mig så svarade hon "men det är nog för att du är otränad".... Jaha, så varför har jag inte märkt nått av det dom här två åren då? :P Haha! Ja, alla är vi olika. Tur att jag är normal ;) hehe!!

Mamma sms:ade mig och sa att hon har skickat iväg kort till mig idag så det kommer nog imorgon. På en bakfull lillebror och en full morfar t.ex. (Det är svårt att få ett "normalt" kort på morfar) Så det ska bli kul, då har jag massa som jag kan sätta in i ett fotoalbum. :)

BTW så fyllde Sabina 25 år i lördags så det måste ju nämnas nu när det gått halva veckan. (Min bror Christians sambo)

Ne, nu ska jag gå och sätta mig vid tv:n är så himmla trött. Känns som om att jag kan somna nu medans jag sitter och skriver. :P Kanske skriver nå mer inlägg senare ikväll, när det visar sig att jag inte kan somna.

Puss<3

(Klicka på bilderna så blir som större.. På sista bilden ser man hur Sookie skäms för att hon bite sönder min kudde. Sötnos.<3)
       



Kommentarer
Postat av: Eva

Hej Sookie. Hur mår läderlappsöronen idag :)

Fina bilder. Mysiga.

2008-09-10 @ 22:09:32

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0