Myskväll hos Eva!

Det blev ingen bio för oss ikväll men vi gjorde middag tillsammans. Jag, Eva, Anton och Lars.. Så vi har varit hos Eva hela kvällen och spelat spel och så. Kom hem bara för ett tag sen. :)

Nu har vi beställt tapeterna varjefall. :) Och Lars fick 15% rabat också så jag fick dom jag ville ha. :D
Samtidigt som vi var där nere på stan, eller vid Ica gick vi in och köpte två jackor till mig också. Lars fick sätta upp det på företaget, eller jag fick veta sen att han hade jobbat in det när han hade semester. Så det blev två jackor till mig. Skit fina, en brun skal-jacka säger man så? och en vit aktig vinter jacka. Som också går att använda nu på hösten och sen på våren. Skit sköna. Favoriten är vinter jackan! Men sen när magen har blive så pass stor så jag inte kan använda denna jacka så ska viköpa en skit billig större jacka istället för at köpa en stor redan nu.
Tack för jackorna Lars!!

Har också tage upp de här "lilla" problemet vi har haft med hunden, hur vi har velat gjort olika. Vi blev lite oense hos Eva om det men sen när vi var på väg hem så lyssnade Lars på mig. Det är nästan de bästa med hela dagen. Att han tog åt sig det jag sa tidigare. Ännu större Tack för det Lars!! <3

Har också hunnit med att få lite skäll, för hur mycket saker jag köpt de här året. :/ Men det är väl sånt man får ta. Ska försöka bli bättre på det, att inte köpa saker bara. Typ kläder och sånt, och skor. Det var han inte alls glad för, att jag köpt så många. Men jag är sko-galen och jag köper ju bara skorna om det är rea på de..
Det får vara mitt försvar, att jag bara köper saker när det är på rea!!!

Imorgon på dagen har jag inget speciellt för mig, Lars ska på bio med Tea som fyllt år (Lars ex barn) och se kung-fu panda. Så jag ska nog bara vara hemma, tills jag ska iväg och "avfira" :S Johanna. :) Kommer bli riktigt trevligt tror jag, fast jag känner ju bara Johanna och kanske en till (fast henne tål jag inte) Men det ska bli kul med lite nytt folk. :) 

Ne nu ska jag gå och lägga mig, är så himmla trött. Fast när jag väl har komme i säng kommer jag inte vara nå trött som vanligt. Men jag ska försöka läsa lite i nån bok.

Vi hörs imorgon. Sov gott!
Puss<3




Kommentarer
Postat av: Åsa

Hi hi Sofia, din svärfar älskar dig speciellt för den frasen "jag köper bara på rea"

Det är standard i familjen. Ordinarie pris är något suspekt.

Kram på dig /Åsa

2008-09-06 @ 10:32:10
URL: http://brillor.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0