Slut cyklat!

Jag har pratat med pappa idag, och det var bara bra med han och Opal. (Min andra hund. Den världsbästa!) Han bodde i en två:a fast skulle troligtvis flytta till ett litet hus snart. Om han renoverar det. :) Kom inte ihåg exakt vart han bodde men nån stans i sthlm. :P

Sen har jag varit på ÖB och handlat tapetklister och lite leksaker till Sookie, samt reflexer. :) Hon är ju så svart så hon syns inte när man är ute och går på kvällarna, då det kan vara bra att ha reflex då :) och lite hundben köptye jag också. Men hon ska inte få nått för ens imorgon, det är ju då hon fyller 1 år... :D Min lillgumma!

Jag har också bestlutat att jag/vi ska sluta cykla med henne, ni vet, hon växer ju. Det är som att säga åt en 12 åring att börja styrketräna. Så det är inge bra att vi har cyklat med henne hittills, men iallafall!

Eva sms:ade mig imorse och fråga ifall jag och Sookie skulle med ut och plocka lingon. Fast jag sov ju då jag fick sms:et så det blev ju inge utav det. Hoppas hon fick det trevligt i skogen ändå, och att hon fick mycket lingon. :)

Lars kommer hem snart också, han har varit och seglat. :) Min mysLars! Vi ska äta pizza till middag också. :D Fan så gott! Pizza tycker jag om. :)

Just nu sitter jag och håller på med ipoden. Ska lägga in lite ny musik och ta bort lite gammal. :)
Ikväll lär vi se filemen vi hyrde igår, men vi var för trötta att se den så vi gick och la oss halv 11 igår. :P
Btw, så tänkte jag lägga upp lite bilder på sovrummet, hur det ser ut nu. Och hur det blir.. :) Fast jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska lägga upp alla bilder när det är klart så ni kan se skillnaden på en gång. :) Vi får se.

Hejdå! :)
Opal och Lars sover så sött! :)




Kommentarer
Postat av: Eva

dom ser ut som ett riktigt kärlekspar. riktigt gulligt :)

2008-09-13 @ 22:13:30

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0