Rubrik saknas

Idag hade jag tänkt tvätta fönstrena, det var rätt så soligt innan jag klev upp, men så fort jag steg upp så kom målnen. Jag börjar tro att jag måste tvätta fönstrena även fast inte solen är framme. : /
Lars ringde imorse och tyckte jag skulle klipa upp. Han ringde säkert hundra gånger även fast jag tryckte bort han. Fast jag sa åt han att jag ville sova och sen la vi på.

Jag har nyss vare ute med hunden, och då kom ett gäng killar ;) skit snygga (dom skulle till grannen) och själv går jag där i mjukisbyxor som man stoppat in i strumporna, håret står åt alla håll osv. Fan! Haha. Vågade inte kolla på dom så mycket men de flesta av dom såg bra ut. ;)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska diska undan från igår sen hade jag tänkt fara till ÖB och handla tvättmedel och sånt.. Fast vi får se, blir väl bara så att jag diskar. Jag känner mig fortfarande lite nedstämd över mitt och Lars samtal igår, men det går väl över snart får jag hoppas. Om inte så går det över när jag ska till Eva på middag. Hon ska bjuda på kålpudding. :D Någon mer som tycker det är gott?

Ne nu ska jag gå och diska lite. :) Hörs senare..




Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0