En singnal.

Jaa, Sookie har bara vara olydigh hela dagen.. hon kanske behöver en sån dag för att sköta sig bättre andra dagar? :P Haha, ne men nu börjar hon lugna ner sig. Vilket är skönt! Fan vilken hundjävel hon har varit idag..

Och jag har börjat få ont i knäna av nån anledning, och i ryggslutet. Så nu går jag med en varmriskudde halvt på magen halvt på ryggen..

Min vän Roger ringde idag, eller han var för snål så han ringde bara en singnal så jag ringde upp. :P Haha, han är sig lik. Så vi pratade ett tag om hundar. (Han har en hund på 6 månader snart.) Och då slog det mig att allt Sookie gör nu skulle typ ha hänt för ett tag sen, men det blev väl jobbigt för henne att byta familj och allt sånt mitt i allt! Och hon som hade Sookie innan var inte så duktig på hundar. Hon hade inte tränat nått alls, typ!

Aja, nu sitter jag och hunderar på vad jag ska äta. Jag orkar inte laga mat, men har inge färdilagat.. Och snart börjar That's 70's show.. Jag älskar de programet, haha jag skrattat alltid åt dom dära idioterna. :P Hahah!!
Ne, nu ska jag gå till köket och kolla om jag hittar nått att äta.. :)

Hej<3



Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0