Brev från mamma.

Ja, jag har inte somnat än fast jag har iofs gjort allt för att inte göra det. Så jag inte sover bort hela dagen. :) Bra gjort av mig. Så ikväll ska jag unna mig massa kakor. :D Ikväll är Lars borta, kommer väl inte hem för ens vid 24:00 ungefär. Det är invigning i Happaranda. Det är lite tråkigt att han komer hem så sent men jag har ju iallafall Sookie. :)

Jag har fått ett brev av min mamma idag, där hon förklarade sig och hur hon kände sig osv. Det var väl kanske inte en ursäkt men jag väljer att ta det så. Så jag skickade ett sms till henne och berättade hur jag tog det hela osv och bad om ursäkt för hur jag betedde mig, skrev också att jag uppskattade hennes brev. Så vi får se hur våran relation blir nu här efter.
Lars ville att jag skulle ringa tillbaka, men jag kände mig för löjlig till att göra det. Så ett sms blev det, det är ju bättre än inget alls. Eller? Både jag och mamma väntar på att den andre ska ringa. Vi är väl för barnsliga och "envisa" för att ringa själv.

Det vore ju roligt om vi kunde få en fungerande relation till varandra nu när jag ändå väntar hennes första barnbarn!! :)
Hon är ju trots allt min mamma, även fast jag ogillar henne och är dum på henne imellan åt! Men till mitt försvar till allt så är man ju faktiskt två när man bråkar. Det är ju aldrig den enas fel bara. Och båda har ett ansvar på sig om att vara vuxen och be om ursäkt, vilket både jag och mamma har saknat. Ansvar..
Vi får se hur allt blir varjefall. :) Hoppas det blir något bra av det hela!

Aja, nu ska jag ringa Lars och tala om för han att han måste gifta sig med mig. ;D haha! (kollar på bridezillas på Tv400)




Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0