Äntligen igång med taptseringen!!!!!!


Ja idag har det vare full rulle på mig också.. Klev upp halv tio, gjorde mig i ordning, pratade med mamma i telefon, sen så kom granne nummer 2 hit med lite baby kläder som hon hade beställt åt mig ;D världsgulliga var dom. Det var ett litet start paket så det fanns haklapp, bodys, en filt och en mössa. Så vi satt och fikade här hemma ett bra tag..  Tack så himmla mycket!! :)

Sen skulle jag börja städa bort spakel och sånt skit i sovrummet, fast det slutade att jag började rensa blommorna, sen fick jag för mig att jag skulle plantera om några så jag for iväg till ÖB för att köpa jord sen på DollarStore för att köpa krukor och där hittade jag lite annat smått och gott också, köpte nya gardiner till köket, nån sockerkaks form, lite strumpor och godis.. :)
Och när jag kom hem började jag strycka gardinerna sen satte jag upp som och höll på att dona, Lars kom hem så jag gjorde mat, sen åkte vi iväg med moppen så han visade mig vägen till Pizzerian som jag ska till imorgon. Åkte på Ica och lämna tillbaka väskan (så den skickas till ellos) och köpte lite bakgrejer..
Hemma igen gick vi över till granne nummer 1 för deras flicka hade tappat sin första tand så hon ville visa oss det. Och vi blev kvar där ett tag.. När vi kom hem så började jag att städa bort allt spakel på golvet i sovrummet, sen städade eller dammsög jag resten av huset också och efter det började jag plantera om två st blommor, fixade med tvätten sen började vi tapetsera i sovrummet.. Så nu har vi en vägg klar. :D Lars tror att det kommer bli för mörk med all den bruna tapeten, jag hoppas att det inte blir allt för mörkt.. :) Jag tror det blir skit bra.. Lite mörkt, men det är så jag vill ha det.. ;p
Sen gick jag ut sista svängen med Sookie och nu sitter jag här.. Ska lägga mig så fort jag skrive klart, Lars sitter vid tv:n och varvar ner.. Sen ska vi lägga oss.

Och imorgon ska jag ju som sagt till Pizzerian på arbetsintervju sen hade jag tänkt baka.. :) Har inga kakor eller bullar i frysen som man kan ta upp när man får främmande, så det tänkte jag sysselsätta mig med imorgon innan Lars kommer hem.. För när han gör det ska vi tapetsera mer. ;D Hoppas vi orkar och hinner med hela rummet i morgon!!! Sen är det bara att börja pyssla och dona med att få det mysigt.. :)

Sov gott!<3




Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0