Kom med tips?

Ja, den här veckan har jag sovit långt in på dagarna, vare uppe sent på nätterna och egentligen inte gjort en "riktig" middag. Men en sak som jag har gjort, det är att jag har rört på mig. Kanske inte mycket, men mer än vanligt... Jag har tage cykeln när jag vanligtvis hade tage moppen. Jag har cyklat med Sookie Lookie, och gått lite längre promenader med henne. Det är det jag har varit duktig med denna vecka, och vem vet nästa vecka kanske jag börjar gå upp tidigt. :)
Undra just vad jag ska ge mig själv för "morot" för att jag rört på mig så mycket! ;)

Jag känner ju själv att jag mår bättre av att röra mig, och som imorse när jag var vaken, det var så skönt.
Jag ska försöka få Lars att börja gå på promenader med mig. Fast ja vet att han inte tycker om det, men det kan han väl göra för min skull? ;)  Haha!

Aja nu är han snart hemma, :D längtar, det handlar bara om max 30 minuter eller så. :D :D <3 Ikväll ska vi mysa! Det har jag bestämt, även fast han har annat inplanerat... Vi ska mysa, punkt!!!

Jag ska börja med att belöna mig själv när jag gör något bra, om jag kanske bara rör mig 30 minuter mer i veckan, eller om jag har lagat värsta middagen till Lars för att överaska han. Undra just vad belöningen ska vara? Någon som har ett bra tips, det ska helst inte kosta så mycket, utan vara enkelt, inga svårigheter eller nått sånt? Kom med tips? Vad belönar ni er med?

Nee, nu ska jag gå och plocka in disken så det ser rent och frächt ut innan Lars kommer hem, och tända lite ljus kanske. :)
Vi får se ifall jag skriver mer senare.
Puss<3

Amy Winehouse - Love is a Losing Game





Nån som vet?

Va hände??? Så här många kommentarer på ett inlägg och under så kort tid har jag aldrig fått. :P Haha!

Duffy - Mercy





Inget att göra

Jag vaknade tidigt imorse, eller halv 10.. :) Fast jag somnade om igen vid 11 så jag sov ganska länge idag.. Men fan va skönt det var att vara vaken vid halv 10. Jag tänkte att "nu hinner jag göra en massa innan Lars komemr hem" Och jag gick och åt frukost, gick ut med Sookie, tvättade och tänkte på vad jag skulle göra. Och vet ni vad jag kom på????
Inget. Jag har/hade tydligen inte så mycket att göra. :/ Så jag gick och skulle läsa en bok men somnade istället, typiskt. Men så kan det vara.
Nu har jag varjefall städat, bäddat rent i sängen och dammsuge. Ska ner och lägga in sängkläderna i tvätten, disken väntar sen men utöver det så har jag inte nått tt göra :S Det är lite tråkigt.
Hade faktiskt tänkt gå ut en långpromenad med Sookie senare, när jag är klar med alla detta. Det är faktiskt sol ute idag men det är ingen värme... Och kallt i huset som fan är det, jag måste fan ta på värmen. Fast de tar ju minst två dagar innan värmen har komme upp till de jag vill ha det.

Imorgon ska jag klippa mig, klockan 13:00. :) Jag är sugen på att klippa lugg.? Jag har haft lugg förut men kommer inte ihåg om jag tyckte om det, eller om jag passade i det. :P Vi får se hur det blir. Ne nu ska jag tvätta och diska.

Skriver lite mer senare.
Hej!

19 grader kallt

Det är så jävulst kallt här.. 19 grader. Inne alltså, och bara 5 grader ut. Tror jag, eller det var det för nån timma sen varjefall.
Pratade med Lars för ett tag sen och han skulle lägga sig, det var varit mycket för han nu... Jobb hela dagarna från tidiga morgon, och fest på kvällarna med sen sänggång! Fast då får man skylla sig själv lite. ;) Men han hade haft det trevligt. Och nu har han bara ett möte kvar imorgon sen kommer han hem. :D Fast det är inte för ens vid 21:00 ungefär kan kommer hem hit! :/ Menmen.... Då ska vi mysa varjefall :D saknar han verkligen nu..
Och jag som har typ tjatat eller tjatat har jag inte gjort, jag har pratat om att jag skulle vilja ha en egen lägenhet så jag får vara själv och så. Men nee, det vill jag inte alls nu när jag varit utan han dom här dagarna. Det är inte kul att sova själv. Vill ha hans varma kropp och värma mig på. (Jag är alltid iskall)
Nee, gud vad jag längar!! Vill inte vara själv, inte utan han!!
Tur att jag har Sookie nu, hon har ju haft det lite extra lyxigt nu när Lars har vare borta, alla regler gäller inte, hon får vara i sängen lite nu. Men det ska vi städa bort innan Lars är hemma. :D

Ne nu snart ska jag ta och gå och lägga mig och läsa, jag kommer inte somna för ens skit sent så länge som jag sov idag men jag ska lägga mig varjefall.! Jag måste verkligen börja vända tillbaka dygnet, kan inte vara vaken på nätterna och sova på dagen. Det går inte!

Aja, nu har jag skrive klart mitt innehållsrika inlägg. Det jätte intresanta inlägget, som alla andra inlägg.
Men sov gott på er!


På bra humör :)

Ja, det gick ju inge bra för AIK. Dom förlora med 2-0.. Inge kul :( men det är inte hela världen ändå.. :P

Robert ringde mig och bjöd mig på middag så jag och Sookie cyklade hem till han och har varit där ikväll. :) Mycket god mat!! Och det var mycket skönt att komma hemifrån. Har som bara sutte hemma de sista dagarna, inte gjort nått alls. Så det var skönt, sen var det skönt att cykla också. Det är inte så långt men det är mer än vad jag brukar röra mig och det är skönt!!!

Tack för de fina kommentarerna om min mage. :) Riktigt roligt att höra!! :D Tack så mycket!

Vet ni, att nu när allt de jobbiga börja lägga sig och hormonerna blir lite mer normal så är det för de mesta härligt att vara gravid. Jag är inte lika jobbig mot Lars och jag reagerar inte lika konstigt på vissa saker längre heller! Det är mycket skönt!! Vi bråkar mycket mindre nu också, men vi bråkar fortfarande men inte lika mycket!! Det är också skönt! Jag är på bra humör ikväll, då ser man som många bra saker... :D Roligt! Jag måste bara säga det, att jag verkligen börjar älska min mage, alltså jag tycker den skit fin. Ävben fast jag inte gillar att gå upp i vikt och att jag inte kan använda mina "rätta" kläder, så tycker jag det. Den är så rund och fin!! :D

(Sen om nån dag när jag är på dåligt humör kommer jag säkert ångra att jag skrev de där ;P haha..)

Ne, nu ska jag gå och glo på tv. :) Kanske är någon bra film ikväll?! :)

Puss!

AIK - Trelleborg!

Jag nämde för någon dag sen att Sookie fick tre st getingstick, Lars har också fått ett och idag var jag nära att få ett. 
När jag såg "han" surra framför mig redo för attack börja jag springa fort som fan. Då fick jag lite i buken istället, men jag ville ju inte bli stucken så jag sprang på ändå. Och Sookie lookie kom fort efter för hon trodde väl att vi lekte. :P

Men dom har tage över Engelska skogen. Getingarna. Eller jordgetingar.
Först så var som bara i "Slingan" men nu har dom tage sig ut på "Slätten". Ni som har varit i Engelska skogen förstår.
Lars har döpt hela området..

Först är det Engelska skogen, sen kommer äventyrs stigen, sen kommer slätten och sist kommet slingan som leder tillbaka mot slätten.
Lars är lite speciell, men det är underbart med honom, att han är som han är!

Ne nu ska jag gå och kolla på AIK - Trelleborg! (För er som inte vet och undrar, så håller jag på AIK!!)

Hej så länge!!


Smal vs. Tjock

Min lillebror tycker inte jag har en fin mage. :P Han tycker jag är tjock. Fast han är bara 17 år också.. OCH Ja, jag är tjock jämfört med han..  ;)

 


Min kära lillebror - Stickan!<3



Min fina mage<3

Inge speciellt

Tur jag har en hund som är precis som mig!!! :)

Nu snart ska jag gå ut och gå med Sookie, en långpromenad hade jag tänkt!! Med lite musik och sånt..
Sen har det inte hänt så mycket idag, och det kommer nog inte att göra det heller, :/ jag kommer gå och längta tills imorgon kväll när Lars komemr hem :D:D:D:D:D:D längtar som fan dit! Min älskling Lars!!




Bilder på magen i vecka 22!

Just ja, jag skulle lägga in en bild på min mage, och lite andra bilder också. Det hade jag totalt glömt bort.. Jag har hållt på att fixa lite med bloggen, har t.ex lagt upp "dagens citat"  och nedräkning till den 9/1/09, alltså då jag är beräknad att föda. :)
Jag tog massa bilder på magen nu, som för att ta igen mig.. Ni får ganska många bilder på magen nu plus andra också så klart!! :)

Här kommer massa bilder varjefall. :)

         

       

     

Sov gott!

OK go










Mjuk som bomull!

Nu har Eva precis åkt hem igen eller aa för ett tag sen, hon skulle åka tidigt imorgon bitti till Sthlm. :) Tjej milen vettni!! Tycker det är bra av Alla dom som springer den, själv skulle jag inte ens orka springa/jogga 500 meter. En medalj får alla av mig som springer!! :)

Vi har sutte och pratat mycket ikväll, det är skönt att prata. Folk behöver prata, annars blir man tokig!! Skönt att man slipper bli tokig nu då! ;) Eller jag är redan smått tokig men jag hade varit värre om jag inte fått prata.. Alla behöver prata. Vilken människa som helst. Spelar ingen roll vad man pratar om egentligen, bara man pratar.

Det gick att äta sconesen, och det var gott t.o.m.. :) Nu är jag mätt som fan och magen sticker ut mer än vanligt, undra om ja ska passa på att knäppa kort nu! När den syns. :P Plus att jag har ett för litet linne på mig, det var för litet innan jag blev gravid också. Så nu syns magen.. :)
Fan va dålig jag har varit att knäppa kort på den, har bara ett kort och det är från vecka 16.. De måste bli skärpning på det!!

Varje gång det rör sig i magen så blir jag så här "åhhhh"... Tänk er att det är ett liv jag har i mig!! Att en min bebis kommer ifrån mig. Att den växer och lever innuti mig! Det är häftigt att tänka på tycker jag.. Jag älskar när Lillen rör sig, när jag verkligen känner att jag har något i min mage. Tänk er, va!! Det är en sak som jag älskar med graviditeten. Att men kan känna att ett liv växer i en. Bara känslar får en att bli mjuk som bomull!

Jag ska ut med Sookan lookan snart, sen ska jag knäppa ett kort och lägga in. Blir väl lite mer bilder också. Det är altid roligare att läsa en blogg som har blider, tycker jag!! :)

Hej så länge!!

Scones

Nu har jag varit igång.. Gjorde ju som sagt en Extreme dog makeover på Sookie, vilket hon inte uppskattade. Sen så började jag att baka, mina favorit kakor fast jag vet inte vad dom heter. :P Sen så¨har jag hunnit städa, och sen ville jag äta scones så jag har försökt göra de för första gången i mitt liv.. Jag tro inte det gick bra, dom är fortfarande i ungen. :/ Vem kan misslykas med scones? Om jag gör det så är det nog bara jag!!!
Så nu skart ska jag sätta mig och kolla på sing a long (finns inget bättre att glo på) och äta mina scones...

Hej!


Eva ringde nyss så hon kommer och äter mina scones  med mig ;) det blir mysigare så. Hoppas dom går att äta nu då! :) Men det tror jag säkert.

En unge till Lars kompis kom nyss hit. Kompisen tycker jag inte alls om, nee, jag ogillar verkligen kan. Men så får det vara.
Dom kommer alltid oinbjudna och vid sånna tillfällen som inte passar.

Han: Jag tänkte bara komma och säga hej...
Jag: Okej!
Han: Jag har varit och cyklat. (Han börjar ta av sig skorna)
Jag: Var roligt, men du Lars är inte hemma.
Han: Går det bra, att jag kommer och säger hej? (Nu har han tage av skorna)
Jag: Men Lars är inte hemma, och jag väntar besök nu, Lars syster ska komma hit och vi ska fika. Hon åker bort imorgon...
Han: Vart är Lars då?
Jag: På nån jobb grej, han kommer hem på sönda kväll, så titta in på måndag kväll. Då är han säkert här!!
Han: Hejdå!

Sen gick han bara... Hann inte ens säga hejdå tillbaka!

Nu kom Eva!!
Hej igen.

Extreme dog makeover

Idag hade jag tänkt att Sookie skulle få "Extreme dog makeover" Då ingår alltså, klippning av klorna, rensning av öronenm borsta tänderna, duschning, och en kammning.. :) Viste låter det lyxigt? :)

Hon äter sin mat nu, och jag äter min frukost så efter att jag har varit ute med henne så börjas det!! :) Önska mig lycka till, de enda hon tycker om är kammningen, fast knappt det!

Hej!

Underbaraste hunden i världen!

Det är tur att jag har min underbara sötnos till hund.
Nu när jag var ute på kvällspromenaden i Engelska skogen så tog jag med mig en lampa, för det är jätte mörkt ute och jag inbillar mig bara för att det är så långt upp i landet så är det mökare här än i Sundsvall, det är så mörkt att jag ser inte Sookie om hon går framför mig utan lampa. (Fast hon är iofs nästan hel svart)
Vilket fall som helst springer hon omkring med en pinne som är kanske två meter lång och ganska så tjock, hon är jätte mallig och stolt över pinnen och springer sen in från Engelska skogen till gården.
Då passar jag på att släcka lampan och så ropade jag på henne. Hon kommer i all fart med pinnen i munen, men ser inte mig så hon springer förbi mig. Jag står helt stilla i en halv minut eller så, och hon är kanske 3 - 4 meter bort från mig, sen ger jag ifrån mig ett ljud och hon hoppar till, står fortfarande kvar och kollar på mig ett tag (utan att fatta att det är jag, tror jag) sen ger jag ifrån mig ännu ett ljud. Då tar hon ett stort skutt bakåt, står sen och kollar på mig ett tag till sen så tog jag ett skutt mot henne och hon släpper pinnen och springer fort som fan in på gården igen. Och då menar jag verkligen fort som fan, det var som att hon sprang för sitt liv.
Och jag brister ut i skratt! Så jag står där i Engelska skogen mitt i mörka natten och skrattar jätte högt för mig själv (lampan fortfarande släckt) och samtidigt så kommer hon smygandes mot mig. Men inte för ens jag tänder lampar kommer hon fram de sista 5 - 6 meterna. Och då är hon överlycklig av att se mig!!
Och jag stod fortfarande och skratta. Jag tror jag stod och skratta kanske 5 minuter. Haha, det var så fult, ni skulle ha sett henne! HAHAHAHA!
Hon fick mig verkligen på bra humör igen! Mammas lillhjärta! <3
Min underbara hund, hahahahahaha!!!


Sovgott!

En jobbig stund nu på kvällen!

Det är så mycket som jag vill säga/skriva men väljer att låta bli. Det är FÖR blottande, om jag nu kan använda det ordet. Men det ni läser i min blogg, är inget blottande i mitt liv. Inte något betydligt. De är inget jämför med det jag vill skriva egentligen.

Jag är ledsen nu, jag är förtvivlad nu, mycket beror nog på att jag är själv nu och har fått tid att tänka. Tänka på min familj. Den så kallade familjen.
Jag hatar att vara själv. Jag hatar att tänka. Därför finns vin!! Jag menar inte att jag dricker nu. Skulle aldrig falla mig in. Men vin är bra för det får en att glömma. Glömma sånt som är jobbigt, sånt man inte vill tänka på.
Te är gott men det får en inte att glömma, te får en inte att tro att allt är bra!

Till min mamma skulle jag nog kunna skriva ett "hat" brev. Säkert flera A4 sidor. Till pappa med!! Inte för att jag hatar er, men jag skulle kunna göra det! När ska ni inse att jag fortfarande är erat barn och jag kommer alltid att vara det! Även fast vi bråkar?

Och när fan ska jag börja ta ansvar? Vad fan gör jag med mitt liv? Sitter hemma hela dagarna. Inte nå nytta alls! När ska jag bli vuxen? När ska jag mogna och förstå hur allt egenligen fungerar.

Det är tur att jag har lilla bebben, Lars och hans familj!!!
Vart skulle jag vara utan Lars, i en jävla knarkarkvart i Delsbo? Det är tur att Lars ser mig! Han Är min ängel!!

Jag ska aldrig behandla mitt barn illa! Även fast H*n kallar mig fula saker! Aldrig kommer jag till att svika mitt barn! Finns inte en chans i världen!!!! Aldrig!

Hur många går du på toa?

En sak med att vara gravid som jag blir otroligt less på är att jag pissar hela tiden, och då menar jag hela jävla tiden. Minst två gånger i timmen typ. Jobbigt! Man vill ju göra annat med sin dag än att sitta på toan, även fast jag egentligen inte har nått för mig.! Så nu vet ni det!

Bi eller huggorm?

Tänk er mängden huggorms gift.. Okej?
Tänk er nu samma mängd fast i getings gift.. Okej?
Samma mängd av båda giften. Vilket är farligast!!?

Min Lars säger att det är bi-giftet, men är det verkligen så?

Bara jävla krångel!!!

Nu har jag varit på stan och fikat med Emma, en riktigt trevlig och mysig tjej. Det blev inte så där tyst som det kan bli. Vilket var skönt. Vi åt lunch sen så gick vi runt lite på stan.
Jag har köpt lite kläder, det var 50% så jag kunde inte låta bli... Jag tjäna ju en hel del där haha. :P
Sen köpte jag 4 prynads kuddar till sovrummet. Det var också nå bra pris.. 2 för 100. Så jag är nöjd. :)

Sen när jag kom hem tänkte jag att jag skulle kolla hur mycket pengar och sånt jag har kvar så jag loggar in på hemsidan, och ser att jag inte har fått min lön sen jag städade på campingen... Så jag blir genast lite små förbannad och så, men jag har bara killens förnamn. Så jag försöker få tag i han osv. Får tag i VD:n för PDLO och ringer dit men han har semester. Så jag mailar han och förklarar allt och bla bla bla. Skickar även ett till mail till den här killen som har hand om det. Sen prövar jag ringa till växeln och då säger dom att han också har semester. Iriterade!!!!!!!!!!!!!!!! Varför kan det aldrig går enkelt fram för??? Måste allt krångla..? Eller är det bara för mig..... :P

Aja jag får vänta och se tills dom kommer tillbaka från sin semester sen ska jag ringa och bli arg.. Och de värsta är att jag skrev aldrig på nått kontrakt för att jag städade dom där timmarna, så dom kan säga att jag inte har jobbat där.. :/ Hoppas det inte blir så!!! Då kommer jag bli riktigt arg! Och det vill man inte att jag ska bli........

Nu ska jag gå och kolla på tv ett tag. På Advokaterna och sen That '70s show.

Puss!


Handla mig till lycka!

Ja, idag vaknade jag inte riktigt när jag hade tänkt men betdligt tidigare än vanligt. Sitter nu och äter en normal frukost, med te och macka. Ska snart ta och ge Sookie mat också... Sen blir det utgång för henne. Jag förstår inte hur jag ska hinna och ändå sitter jag här framför datorn??? :S

Skulle träffa Emma klockan 12. Iofs så är det inte så långt till stan.. :P Men jag är osminkad och allt sånt. Ni vet!
Ne, nu ska jag gå och göra nått annat.

Idag ska jag handla :D haha! Handla mig till lycka! Undra just hur mycket jag kan tjäna??? ;)

Hej!

I brist på annat!!

DITT NAMN: Sophia

DIN ÅLDER: 19

FÖDELSEDAG:26 juli

SYSKON: Christian och Simon

HÅRFÄRG: Blond

ÖGONFÄRG: Bruna

SKOSTORLEK: 38


Förhållanden:

VEM ÄR DIN BÄSTA VÄN? Lars
HAR DU EN POJKVÄN/FLICKVÄN? Ja

HUR LÄNGE HAR NI VARIT IHOP?  9 månader
HUR LÅNGT VAR DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE? Hm, beror på hur man ser det!! ;)

VEM KYSSTE DU SENAST? Lars

Grejer:

VAR SHOPPAR DU HELST? H/M

HAR DU NÅGRA TATUERINGAR ELLER PIERCINGS, OCH ISÅFALL HUR MÅNGA? tre tatueringar och 6 percingar, i öronen och naveln

HUR MÅNGA SKOR HAR DU? 25, tror jag..

HUR MÅNGA PAR BYXOR HAR DU? Vet inte.


Favoriter:

FÄRG: Just nu, mörklila

MAT: Inbakad fläskfile med klyftpotatis
KILLNAMN:

TJEJNAMN:

ÄMNE I SKOLAN:

KLÄDESPLAGG: Tjock skockar.. Om man kan se det som ett plagg :P

SPORT: Fotboll (bara när Aik spelar)

MUSIK: Blandat
FRAS/MENING/UTTRYCK: Ne för jag vet att......

RAGGNINGSREPLIK:


HAR DU NÅGONSIN...

SNUSAT? Ja

RÖKT? Ja

HOPPAT BUNGEE JUMP? Nej

BRUTIT MOT LAGEN? Ja  

FÅTT DIG SJÄLV ATT KRÄKAS? Ja

NAKENBADAT? Ja

VARIT KÄR? Ja

BÖRJAT GRÅTA FÖR ATT FÅ SOM DU VILL? Ja


EXTRA GREJER:

TAR DU DROGER? Nej

VAD ANVÄNDER DU FÖR SHAMPOO? Barnängeln
VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR? Fåglar


Tio första:

Första bästa kompis: Patrik

Första bil:

Första kärlek: Kevin

Första husdjur: Hund - Drella

Första semester: Cypern

Första jobb: Kubenbadet

Första köpta skiva: Säkert Britney Spears

Första konsert: Aldrig varit på nån

Första kyssen: ???
Första mobilen: Nokia 3310

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Vin

Sista bilfärd: Från Shell och hem

Sista filmen du såg: MatrixSista ringda telefonsamtal: Lars

Sista bubbelbadet: Med Daniel

Sista spelade cd:

Sista kyss: Imorse

Sista gången du grät: För nån dag sen

Sista måltiden: Kräftor


Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej

Blivit arresterad? Nej

Blivit kär vid första ögonkastet? Ja

Varit på tv? Nej

Fått ditt hjärta krossat? Ja

Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja

Busringt till nån? Ja

Sju saker du har på dig:

1. Byxor

2. Trosor

3. Kofta

4. Bh

5. linne

6. Tjock sockar

7. Klocka


Sex saker du gjort idag:

1. Druckit kaffe

2. Pratat i telefon

3. Kastat boll

4. Ätit

5. Sjungit

6. Cyklat


Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. Lars (om man kan se det som en sak)
2. Tatueringar

3. hundarna - Opal och Sookie (om man kan se det som en sak)

4. Lilla bebben (om man kan se det som en sak )

5. MAT


Person du kan berätta allt för:

Lars


Tre val:

Svart eller vit? Svart

Sommar eller vinter? Sommar

Choklad eller chips? Chips


Två saker att göra innan du dör:

1. Leva upp till alla mina drömmar och idéer

2. ..........


En sak du ångrar:

Att jag var så taskig med Kevin.


Kräftor

Nu har jag fått mina kräftor :D mums!!!!! Åt upp hela packetet själv. ;)

Hårig vän i sängen!

Jag pratade med Lars nyss, han var lite full men han hade det trevligt. :) Tråkigt att sova utan han inatt. Fast jag kanske får en lite hårigare gäst istället. :D Men det får vi vara tyst om ;) eller hur Sookie? :P haha..

Ja jag var så hungrig och orkade inte vänta på att kräftorna skulle bli klara så jag gjorde makaroner och köttfärssås istället. Men jag har blive hungrig igen tills dom har tinar.. (Jag har lagt dom i vatten bad, så att det går fortare.. :)

Hej igen!

Kaffe utan kaka.

Ja, ikväll har det inte hänt så mycket. Eva kom förbi och lämnade dressen hon bytte åt mig förre veckan. Sen fick jag en present :D:D En svart blus/skjorta Skit fin, en mamma aktig alltså. :) Och en fin svart scarf. Tack så himmla mycket!! :D

Sen satt vi och drack en kopp kaffe, utan kakor för det har jag inte
och samtidigt visade jag vilka tapeter jag ska ha i sovrummet. Sen satt vi och prata om typ, jaa, vad pratade vi om. Allt möjligt. Hon åkte nyss, och jag har tage upp kräftor ur frysen, fick ett plötsligt sug efter det. Men det tar ju år och dar att tina upp :( aja äta det ska jag göra ikväll varjefall. Spelar ingen roll hur länge jag måste vara vaken för att få äta de. :P

Jag har cyklat med Sookie också, tänkte att jag måste ju ge henne lite motion nu när Lars är borta, sen är det ju bra för mig med. Skulle behöva komma igång med att träna av nått slag, men att börja är ju så himmla svårt. Eller att ta sig iväg till ett gym eller liknande. Varför måste man tänka så mycket? :S
Nu när Lars är borta ska jag börja komma igång lite smått, lite längre promenade och cykla hade jag tänkt. Det är ju varjefall en start. :)

Nu ska jag väl gå och små äta på nått annat. Är hungrig. Åt bara soppa till middag och som vanligt när jag gör det så blir jag jätte hungrig ett litet tag efter. :/ Synd, för soppa är ju gott! Om man nu äter rätt soppa....

Kanske skriver nå mer senare ikväll. :)
Puss!

Arbetsförmedlingen......

Jag ringde som sagt arbetsförmedlingen och tog reda på hur allt låg till och det var ju som så att jag Behöver inte söka de jobb dom skickar till mig eftersom jag inte har a-kassa. Skönt tänkte jag eftersom jag VERKLIGEN inte ville ha det dära jobbet som grillbiträde. Menmen, jag frågade om utblidningar och sånt, ifall det gick att ordna, då säger hon att man måste vänta (läs; vara arbetslös) i tre månader för att få hjälp av en så kallad "ungdomsgrupp" och när man är med i den "ungdomsgruppen" så måste man vänta (läs; vara arbetslös) i yttligare i tre månader innan man får nån hjälp av dom..


Och jag har ju varit arbetslös snart i tre månader och då trodde jag att jag kunde få en praktik, men icke. Utan jag måste vänta i tre månader till. Och då är jag mamma ledig!!! BRA JOBBAT!!!!
Ska man behöva gå arbetslös i ett halv år innan man får nån hjälp.. Helt sjukt!!?
Jävla idiot system! (Inte fatt jag kan så mycket om det!!)

Hem till gården!

Nu har Lars lämnat oss för gott... Nee, men tills på söndag kväll! Massa med jobbet sen med dykningen samtidigt. :/ Lite tråkigt att han ska vara borta så länge, men det blir skönt för mig och Sookie, alla regler gäller ju inte nu när Lars är borta. ;) Haha, gud vad Sookie ska ha det mysigt. :D Vi kommer ha så mycket för oss. ;P

Idag har jag inget planerat, ska nog bara vara hemma och slappa. Gå runt och småpyssla och sånt...
Föresten min lilla beby (läs; Sookie) fick tre st getingstick igår, och taggarna var inte lätta att hitta i hennes päls. Stackars lill hjärtat mitt. :( Hon blev som galen.. Mer än vad hon brukar vara!!

Jo just ja jag ska ringa arbetsförmedlingen idag också, och kolla hur det ligger till med pengar och sånt!! Det kan ju vara bra att veta. :)
På fredan hade jag tänkt åka till skolan för att äta lunch. Träffa Conny och Mika, om Mika nu är där. :P

Äh, jag har inget vettigt att skriva, om jag någonsin har det men jag orkar inte skriva mer nu. Ska gå och kolla på "hem till gården" hahaha, det är skit bra program de!!! :D

Puss!

Graviditetskalender vecka 21

Min graviditet - BF Fre 9 jan 2009 Uträkning utgår från dagens datum: Tis 26 aug 2008.
Din graviditet startade Lör 5 apr 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 19 apr 2008 (ägglossningen).


Du har gått 143 fulla dagar av 280 (51%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 3 fulla dagar (v20+3).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 9 jan 2009
Du har 137 dagar kvar till förlossning.

Vecka 21 - 23 aug - 29 aug 2008
Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern, det kan man avhjälpa genom att dricka mycket. På så sätt rensas kroppen från slaggprodukter.
Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt. Unvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och miniralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytandemedicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln.

Grillbiträde

Idag, idag har jag tvättat, städat, diskat och plocka undan. Ska bädda rent i sängen lite senare också.. :)

Kom ni ihåg den dära tjejen som var 19 år gravid och hade en sambo lika gammal som mig? Jag och hon - Emma, ska fika och gå på stan på torsdag. :) Ser jag frammemot :D haha, men vad ska vi prata om? Tänk om det bara blir pinsamt tyst? Vi båda två sitter och försöker komma på nått att säga men kommer inte på nått? :P Haha, tänk om det blir så? Nee, tur att jag känner mig. Jag pratar, pratar och pratar. Det är bara i vissa situationer som jag blir tyst, blyg. Och jag tror inte att det är en sån gång på torsdag. :)
Sen har jag pratat med en gammal vän - Kevin idag. :D Han har också barn, så vi har suttit och pratat lite smått om barn och vardagen. Det var de länge sen vi gjorde. :)

Lars kom hem en sväng förut innan han for och seglade. Så han blir nog borta ett tag till.
Jag passade på att åka och köpa pizza. ;) Blev det ingen disk heller. Skönt de!!!
Nu ska jag måla naglarna, på fötterna.. Och händerna.  Har köpt nått nytt nagelack. Med glitter i, så jag ska testa det. :) På tårna blir det samma som vanligt, - rött. De passar bäst på tårna. :) Tycker jag!

Jag har inte så mycket mer att skriva. Ska berätta för er att jag har fått brev från arbetsförmedlingen, dom skickade ett jobb jag MÅSTE söka.. Och gissa vad det var...? Grillbiträde! Roligt va. Det vill jag verkligen inte söka. Exakt samma som big boy, säkert med värdelös lön också... :( Men måste så måste jag. Fast sen kom ja på, att man måste väl söka för att man ska få bidrag, alltså pengar. Och det får jag vilket fall som helst inte vare sig jag söker eller inte!! Så jag fattar inte, kan ja låta bli att söka då...? Jag ska försöka ringa min handläggare imorgon och ta reda på mer. :)

Hej!

Massa bilder..

              

                     

         



          

        

Jobbar/Spelar

Föresten, idag jobbade ju Lars hemifrån. De är skönt tycker jag, då kan jag gå och små prata med han. Men idag sa han "Om jag ska jobba hemifrån idag får du inte störa mig, jag måste få ihop 8 timmars arbete. Annars jobbar jag inte hemifrån nå mer"

Så jag tänkte okej, efter mvc och lunchen så störde jag han inte mer. :P Gick på stan och sånt där. Sen när jag kommer hem så går jag in och kollar vad han göra och ska lämna de kläder jag köpt... Vet ni vad han gör???? Sitter och spelar spel!! Jag bryr mig inte så mycket i det utan visar snabbt vad jag köpt och går sedan och kollat på tv.. Sen Säger han igen att jag Får faktiskt inte störa han. Och efter ett tag, så går jag in en gång till till han. Och vad gör han inte, JOO han sitter och spelar spel!!!!!! Haha, jag tyckte de var så sött, fast lite iriterade för det är ju jag som får skulden för att han inte gjort nått.. :O
Men de här ska jag komma ihåg Lars!! Glöm inte det. ;D


Plockat hallon!

Ja idag har det hänt lite mer än vanligt, ;) var ju som sagt hos mvc imorse, men jag hatar att gå dit, eller det blev det idag.. En jätte gammal dam som barnmoska. Eftersom det gar varit semseter har jag haft en annan nu under sommaren så jag har inte tidigare träffat henne, den gammla alltså.
Men hon började fråga om mina ärr, om dom var nya om jag fortfarande höll på och så vidare. (Precis som den förra) Hon börja fråga om mina alkoholvanor, om jag tycker det är svårt att hålla mig från och så vidare, (precis som den förra.) Hon fråga om alkoholvanor eftersom jag hade rätt så höga poäng på de dära alkohol testet. Men jag blir så iriterad.. Hon den tidigare jag haft, har ju redan skriver ner allt, varför ska dom ta upp det igen!!!!??? Bara jävla onödigt, jag blir på dåligt humör. Och hon har redan läst allt de dära. Varför ta upp det mer då? :S:S Aja, skit samma. Hon sa åt mig också att ta ut min navel piercing, "ifall jag måste göra kejsarsnitt". De tyckte jag inte om heller, jag störs ju inte av den nu, naveln har inte börjat växa eller nått, och vad kan ett litet hål göra om dom ändå ska skära upp magen?

(Jag vet att det är för intektionsrisken och allt sånt där, bla bla bla, men jag vill inte ta ut den, även fast ja kommer göra det. :/ Jag är som ett litet barn som inte vill bli av med sin klubba!!)

Ja, varjefall så gick vi på stan sen, Lars bjöd mig på lunch. :D Kina mat, super gott!!! Tog samma som jag alltid gör - stekt biff med bambuskott och champingjoner + jordnötssås köper jag till extra. :) Så himmla gott! :D
När vi äte upp åkte Lars hem, eller båda åkte hem men jag åkte tillbaka till stan rätt så fort. Gick vidare och handlade. Köpte lite kläder och små trams. Armband och sånt! Sen åkte jag på en färg affär och tog med mig tre "pärmar" med tapeter, och själklart den jag gillar mest kostar över 1000 kr rullen :O vansinge!!! Så den blir det inte. :(

Eva ringde samtidigt som jag var på färg affären och berättade att hon skulle hem till Ivar (Evas och Lars pappa) och plocka hallon och äta middag så jag och Lars också dit också. :) God mat var det är också, men jag är som alltid lite försiktig när jag åter där. Eller jag försöker låta bli att tänka så mycket, hahah! Sen gick jag och Eva ut och plockade hallon, vi fick ihop ganska mycket. Jag fick med mig hem lite mer än en liter, och Eva ännu mer.. :D Undra vad jag ska göra med all hallon?

Nu ska jag inte göra så mycket mer, ta och dona eller nått sånt, man hittar som alltid på nått att göra. Tvätta kanske? :)
Puss på er!

Fin kallsonger.

Lars är söt, eller töntig kan man också kalla det :P Men töntigt söt.
Innan jag ska lägga mig och sova brukar jag gå och ta ett par kallsonger av Lars, jag tycker det är skit härligt att sova i. Och som vilken kväll som helst, så duschade jag och gick sedan för att ta ett par kallsonger.. Och jag såg ett par vita med skit skönt tyg. Så här mjukt och lent. Så dom tog jag och fortsatte som vanligt men när Lars ser vad jag har för kallsonger på mig skriker han "MEN NEJ TA AV DIG DOM DÄR, DET ÄR INTE VARDAGSKALLSONGER!!!!!! De är är ju mina finkallsonger. Ta av dig dom."

De slutade med att han blev sur och att jag fick ta av mig dom.. :P Han blev sur för att jag inte tog av dom först, jag hade lite svårt att ta det på allvar. men vadå, inte vardagskallsonger. Ja det var något nytt för mig!
Men han är så söt... :D Nu när jag tänker efter så har jag inte ens sett han använda dom.
Nu ska jag gå in och pussa på han..

Imorgon halv 10 ska vi på mvc, så ni vet. :)

Sov gott!

En vanlig dag!

Vi var som sagt ute på Renöra igår, det började i lite kaos, när vi väl var framma kom jag på att jag glömt mig allergimedecin så vi måste vända. :P Lars blev inte glad. hehe. Sen hade Lars missupptafattat att man skulle ha med sig egen lunch så det blev ingen lunch för mig.... Eller Lars. :/
Sen hade Lars sagt till dom som fixade "festen" att jag inte kan äta surströmming, (eftersom jag är gravid) och att jag skulle äta sill istället. Men... Men hon hade inte köpt nån sill utan hamburgare till dom som inte äter surströmming, och jag äter ju inte hamburgare sen jag började på big boy. Så jag till middag blev det kanske 7 mosade potatisar.

Utöver det så var det trevligt, Lars kom jätte bra till på tävlingarna. :D Han är så duktig han!! :D Det var trevligt sällskap med mera. :P Haha, Sookie hade det lite jobbigt, först så var den en liten "golvmopp" tioll hund (hann hund) som sprang efter Sookie hela tiden och slickade henne där jag inte tyckte det var lämpligt, men hon sa inte till. :P Hon försökte bara springa ifrån han. Haha de såg så roligt ut!! Men sen åkte hon som ägde den andra hunden och då fanns det några barn som förr på att stressa ihjäl Sookie. Dom ropade hela tiden "Sookie, kom hit, Sookie, kom, Sookie, Sookie, hit, sitt, stanna, Sookie." Ungefär så hela tiden. Så när vi kom hem var Sookie helt färdig, hon gick och la sig på en gång!

Men innan vi åkte hem efter "festen" så åkte vi till Olas stuga och hälsade på Eva, där grillade vi falukorv. och åt potatisgratäng. En konsting blandning med de gick. Så jag fick min mat till slut varjefall.. :) Jag älskar att sitta vid en brasa när det är mörkt ute!!!!


Nu, idag har vi inte gjort nått alls, Lars har sutte och jobbat lite. Jag har sovit och glott på tv. Nu ska vi väl ja fortsätta glo på tv.. :P Och mysa!! Vi har inte planerat nått alls för dagen, om nån vill kan dom ju komma och hälsa på??! ;)

Hej!

(Tack för komentarerna :)<3)


Sjuka i huvudet!

Värst vad alla har börjat tala om för mig vad jag ska göra, och vad jag inte ska göra.. Om jag gnäller för att jag börjar bli tjock så låt mig göra det, om jag gnäller på att Lars inte göra si och så, låt mig göra de. Även fast jag får "belöning för mödan" som en skrev det så behöver jag väl ändå inte tycka om att vara gravid. Måste man tycka om att vara gravid? Det är väl inget tvång på det, och även fast jag inte älskar att vara gravid som de flesta andra mammor gör så betyde inte det att jag blir en dålig mamma, och de betyder inte att jag inte älskar lilla livet i mig!!

Ursäkta mig som uttrycker mig precis som jag vill och även, även fast jag är gravid så gillar jag inte att bli tjock eller större om ni föredrar det!!!! Det är mycket jag inte gillar med att vara gravid och om jag mår bättre av att gnälla av mig så låt mig föri helvete göra det då? Och bara för att det finns mycket som jag INTE gillar betyder det inte att jag Ogillar allt! Ni är precis som nå småbarn, jag måste skriva precis allt i detalj för att ni ska förstå nått!!!

Vet ni vad jag mer Ogillar, att ni ska skriva era kommentarer, ni som tror att ni gör en "förändring" i mitt liv genom att skriva "de finns hjälp att få" eller nått liknade. Vet ni mer vad jag Ogillar att jag sitter och ska försöka "försvara" mig inför er och era kommentarer.. Det är sjukt. Men ändå så gör jag det! Ni är sjuka, sjuka som tror att genom en kommentar kan ni förändra mitt sett att se på saker och ting, tro att jag och Lars ska gå in på nån jävla relations sida och bli medlem för att få hjälp med våran relation... Sjuka i huvudet!!!
Jag är troligtvis sjuk i huvudet som skriver dessa inlägg i mitt försvar till era kommenater. Men Snälla försök att förstå att Ni behöver inte skriva era kommentarer. Ingen har tvingat er att läsa min blogg, och om inehållet inte passar er så låt bli att läsa, det finns tusen andra bloggar som är precis lika dan som min.
Ni som sitter och skriver era kommenarer vet inget om mig egentligen. De ni vet det läser ni på en blogg, en blogg där jag egentligen kan vara vilken människa som helst. Inte fan behöver jag nödvändigt vis heta Sophia. Ni vet inget om mig, ni som skriver era kommenatarer (nu är det inte alls som skriver kommentarer).

Vet ni något om min uppväxt, min barndom, vart jag vuxit upp, hur många familjer jag bott hos?  Ne, det vet inte ni. De ni vet om mig är att jag sitter och gnäller för småsaker som händer i mitt liv, men om jag nu gör det, sitter och gnäller har det aldrig slagit er att det kanske är så jag bearbetar saker och ting? Min jävla "berg och dalbana" har inte precis börjat, den har precis slutat!!

Sluta skriv era kommentarer!!!! Eller nee, jag orkar inte bry mig just nu, att jag blir så arg för att någon säger åt mig en sak. En sån obetydlig sak, en sån obetydlig människa för mig. Varför ska jag ta åt mig just av vad han/hon skriver? Det är sjukt. Ni är sjuka, allt är sjukt, jag är sjuk!!!!!!
Jag ska kunna uttrycka mig fritt i min egen blogg utan att folk ska ha massa att säga!!!

Nu ska jag ha trevligt ute på Renöra. Utan era kommentarer!! Utan denna blogg!

(Alla som skriver en "snäll" kommentar, en kommentar som är "vanlig" behöver inte ta åt er av detta inlägg. Era kommentarer tycker jag om)

Ha en trevlig lördag!

Renöra imorgon

Nu har jag varit på resturang, på pentryt eller vad de heter. Jag åt plankstek med potatismos och Lars grillad fläsk med peking sås. :) Mumma!! Mätt och belåten blev vi.
Sen hann vi inte vara hemma nå länge innan telefonen ringde och då var den en Robert som ville att vi skulle titta förbi en sväng, så vi tog cyklarna och Sookie och begav oss dit. Han har fått det fint i lägenheten nu. Allt är inte på plats med de börjar ta sig. :)
Han bjöd på fika, kaffe och mackor (de var jag som ville ha macka) han gjorde tre, jag åt två sen fick Lars och Robert dela på en ;) snällt va?

Och nu är vi hemma igen, Lars ska packa inför imorgon. Vi ska ju ut på Renöra (dykar klubbens ö) och äta surströmming, (jag ska äta sill) sen är det tävlingar och sånt också. En hel dags aktiviter är det där ute.. Fest på kvällen är det nog också men den ska vi inte stanna på. Vi ska hem och mysa, tycker jag!

Nu ska vi väl inte göra å mycket mer, somna til en film på tv:n kanske och bara mysa. :) Eller spela tv spel! :P
Aja, vi får se om jag uppdaterar mig nå imorgon annars blir det på söndag. :)
Hej på er!




Resturang

Aja, ikväll ska Lars bjuda mig på resturang, har ingen aning om vart för de skulle bli en överaskning. :D Undra vad jag ska ha på mig, en kläning, det kan jag fortfarande ha. Om den inte är för tajt :P haha men nån sån har jag inte...
Så jag ska börja göra mig iordning, för jag vet itne vilken tid vi ska iväg heller. Och jag vill ju inte sitta i mjukisbyxor, tjocksockar, och en rosa t-tröja när han ska bjura mig på resturang. :) Även fast de skulle kunna gå. :P

Jag ska gå iväg och måla naglarna nu, eller jag tror jag sminkar mig först. De blir bättre så. Sen klär jag på mig sen målar jag naglara. Så dom inte blir förstörda. :P

Tack Eva föresten som byter stolek åt mig!!! :)

Vi hörs senare!


Relationspromblem?

En sak till, jag och Lars har inte relationsproblem, om ni tycker de, så håll det för er själva. Vi bråkar, som de flesta andra par, men jag skriver om det bara. Och om vi bråkar mer än andra så är det så, men Vi har en mer käleksfull reletion till varandra också.. Det ni läser i mina inlägg om oss är ju inte ens en tiondel av våran relation, av vardagen!!!!

Vissa människor är för mycket. :P Haha, fast jag får väl skylla mig själv som skriver så öppet om våra bråk och allt annat som händer. Men de tänker jag inte sluta med. Jag tar hellre idioters kommentarer. ;)


Samma ip adress, idiot!

Va är de här för människa? :P Haha. Alla illlägg har samma ip adress men inte samma namn. Vad är de för jävla skit? Självhälsoprogram, för par? Sluta och skriv din inkompetenta idiot!!!!! Bry dig om ditt liv du, de verkar med som att du har mer problem som sitter och letar "hjälp" sidor till mig, som du inte ens känner. Orka!


Anonym om Superduktig Vakthund!:

En ny metod att via internet jobba med självhälpsprogram för par som har relationsproblem.
Programmet bygger på beprövad kognitiv beteendeterapi för par.
rent konkret har man både en egen inloggning och en gemensam inloggning med partnern, så man kan ha en dialog med behandlaren både enskilt och tillsammans. En ansvarig behandlare fungerar som bollplank.
Man anmäler sig via http://www.pia-projektet.nu/, innan man blir godkänd som deltagare kommer man att intervjuas per telefon.

IP: 83.68.233.82

22 Augusti, 11:58

 

Catarina om Superduktig Vakthund!:

http://www.pitea.se/templates/Pitea%3cu%3ePage%3c/u%3e%3cu%3e_%3c/u%3e20647.aspx?epslanguage=SV

Det fungerar inte om man väntar för länge.
Är ni båda villiga på att satsa, kanske det är värt att prova.

IP: 83.68.233.82

  

Maria om Arg!:

Hanna - orka

Lite kan han väl ställa upp. Man ska väl dela sina problem också?

IP: 83.68.233.82


Superduktig Vakthund!

Ja, den vakthund som jag så gärna vill tro att jag har finns inte!!
Igår, strax efter jag hade kommit in med henne från sin kvällspromenad (klockan ca 23:30), hör jag hur någon försökte öppna garage porten utan och lyckas, men jag tänker att jag hörde fel. Jag fortsätter att kolla på tv och då hör jag någon i hallen. Eftersom Lars skulle sova borta blev jag rädd och försökte få Sookie som låg brevi mig i soffan att gå ut i hallen och typ vakta eller nått, men hon fattar inte alls vad jag menar med alla pekningar och när jag rör på munen utan att de kommer nått ord, så hon ligger kvar. Då puttar jag av henne från soffan i hopp om att hon ska gå före mig i hallen, men nej! Jag får gå först ut och hon står bakom mig som en liten fegis.... Och jag står och kollar ut genom glaset i dörren för jag tänkte att jag skulle se någons skugga eller nått, nu har både jag och Sookie paserat sovrumsdörren nästan helt och ser jag. Ne, då har en FULL Lars tage sig in i sovrummet.

Tänk vilken vakthund va, Lars kunde öppna dörren nere, ta sig berusad med väskor upp för trappen (han är ju inte direkt spindelmannen när han är full), fortfarande berusad lyckas han ta sig in med väskorna, stänga dörren och sedan ta sig in i sovrummet! Utan att min såkallade vakthund reagerar på ett enda ljud!!! Och när hon väl ser Lars blir hon rädd. Skäller en gång och gömer sig bakom mig, innan hon ser att det är Lars! Bra va? Nu känner man sig vädligt trygg av att ha en Rottweiler/Schäfer till hund.

Visst ser hon livsfarlig ut? Med sina väldigt speciella öron. <3

 

Mänskliga beteenden!

Ja nu är det kväll, och det är mörkt ute. Fast det känns ändå mysigt, jag tycker om mörkret då får jag tända massa ljus över hela huset :). Fast jag blir ändå deppad när hösten närmar sig och mörkret kommer, innan snön faller ner på baken och skapar ljus. Men ändå tycker jag det är mysigt? De är ju bara att konstatera att jag inte är normal!

Ikväll har jag inte gjort nått nyttigt, jag har varit i Lars Engelska skog och ätit hallon, mums! Och jag ska måla naglarna nu eller lite senare, jag ska gå ut med hunden en sista gång innan natten, sen ska jag måla naglarna... Tänka också duscha väldigt länge, så att allt varm vattnet tar slut. :)
Synd att vi inte har ett badkar, jag älskar att bada badkar!

Jag tänkte på de här med kommentarer, jag har fått några "onödiga" kommentaret men tänk er alla hemska kommentarer de större bloggarna måste få, t.ex blondinbella ,uscha! Mina kommentarer som har varit "onödiga" är inget jämfört med vad hon får för kommentarer.

Och jag började tänka på människans beteende och kom fram till att människan är allt underlig. Hur man kan medvetet göra en annan människa illa? Jag har gjort det, Lars har gjort de, min store bror har säkert gjort det, ja, alla har väl säkert gjort det. Men varför gör man så?
Jag kan förstå om man vill skada en annan människa som gjort en illa själv, men att göra det utan anledning. Handlar det om svartsjuka, avundsjuka, girighet, för att man själv är så olycklig så man vill såra någon annan som har det bättre? Vill man inte att andra männsikor ska ha det bra/bättre?
Det är ganska intressant, de mänskliga beteendet. Hur man reagerar olika på olika saker. Jag borde börja studera de, mänskliga beteendet alltså! Vad tror ni om det, haha den instabila Sophia ska bli proffs på de.. ;P Hahaha! Ni vet den dära Sophian som inte vet om att man är två st när man skaffar barn ;P, (oftast två)..

Btw, så slog det mig nu (eller jag har tänkt på de ett tag) att jag och Lars har inte pratat med varandra på hela dagen. Han som alltid brukar ringa vid lunch! :S Aja! De är väl sånt som händer.

Nu ska jag gå ut med Sookie en lite annolunda promenad än vad hon brukar få, tänkte att lite omväxling kan ju inte skada. Då kanske jag hamnar på plus sidan. ;)

Vi får se om jag skriver mer ikväll, hade också tänk att gå och lägga mig tidigt, vända tillbaka dygnet lite. Så jag inte vaknar så sen. Me vem vet, de kanske dyker upp ett inlägg senare ikväll också.

Hej!

En bild på mina små ögonstenar <3 Opal och Sookie


Donkey Kong

Nu har nästan hela dagen och och jag har inte gjort nått alls. Som vanligt!
Jag ska nog sitta och hålla på med designen lite gran ikväll, alla koder och sånt är så jävla svåra att förstå. :P Undra just om jag kan tvinga min bror till att göra det åt mig? De vore ju bra! ;)

Svar till Lotta: Vi bor mitt i stan nästan, på strömsborg. :) Ne, vi ska fika lite senare i månaden har vi bestämt. :D


Vad ska jag göra? Spela spelet som jag fick låna av Anton härom dagen. Donkey Kong!
Aja, nått ska jag göra varjefall.
Hej!

En bild på min lillebror<3


Är det sant? Två st?

Oj, att man är TVÅ st när man skaffar barn, men tänk de viste inte jag! Så bra att du talade om det för mig Hanna! Så eftersom man är två st, så kan han ju hjälpa mig lite?


Skit samma, Lars lämnade dressen hemma varjefall. Skit snällt, verkligen, allvarligt! Jag blir så less ibland. Vadå jag göra mitt problem till hans? Aja skit samma, jag får väl gå omkring i mina mjukisar som jag även har hål i baken på. :S
 Idag lär det inte bli mycket gjort, jag och Sookie är själva hemma så det lär bara bli massa slapp framför tv:n. Tråkigt men sant!

Har ingen mat hemma heller, men ska jag orkar göra mig någolunda sebar ut bara för att åka och handla? :P Håret står åt alla håll, ögonen är trötta och jag har mascara kvar sen igår. :S De lär bli pizza ikväll bara.

Jag köpte en hundmadrass till Sookie igår, inte nån jätte fin, flaschig, dyr en. Utan en typ för 149 kr. :P Än så länga har hon svårt för att lägga sig själv i den, men när man säger åt na att ligga där så ligger hon kvar och myser. :) Så det var ju ett bra köp!! Det dyraste jag köpte var fårskin, Lars sa "det finns massa på blocket". Så jag antar att det var ett mindre bra köp. Men skit samma, det var för mina egna pengar jag köpa allt, fast egetnligen så ju mina pengar hans också, eftersom hans är mina, eller hur fungerar det?

Nu ska jag gå och ge Sookia sin mat, jag ska också äta sen blir det att gå ut. :) Jag tror jag börjar uppskatta friskluft mer och mer, det är ju faktiskt skönt att vara ute. ;P

Puss<3

Ikea.

Nu är jag hemma igen från Ikea, fick med mig en massa grejer därifrån. :D Orkar inte skriva allt, men en hel del, mest barn saker. ;)

För att rätta mig från ett tidigare inlägg (förlovningsringen) så är det min/mina hand/händer som har blivit jätte mycket mindre :P hehe!

Nu ska jag ta och packa upp grejerna sen ska jag göra fika till småpojkarna (läs: Lars och Robert)... Lars förljde med för att lasta av och hjälpa till att bära upp sakerna till Roberts lägenhet. :) Han köpte riktigt fina saker! De kommer passa fint i hans lägenhet. :)

Ne nu har jag inte så mycket mer att skriva. Vi hörs imorgon.
Sovgott!<3

Bild från ultraljud :)

Jag vill bara lägga upp en bild från mitt ultraljud. En bild på ansiktet. :) <3


Förlovningsringen......

Det blev en lååång sovmorgon för mig idag, vaknade för en halvtimma sen.
Nu ska jag göra nått att äta sen göra mig iordning för att åka till Ikea, vi skulle åka klockan 14:00. :P Jag antar att Robert ringer snart för att höra om jag ska med eller inte. ;)

Min förlovningsring har blivit jätte mycket för liten så igår när jag svängde med armer så flög den av fingret. :/ Så nu går jag med den runt halsen, fast de är inte skönt.. Fingret vill ha sin ring. ;P Jag brukar ju alltid sitta och leka med den hela tiden. :/

Puss<3

Nykär igen!!!

Åh, nu är jag trött, har hunnit skapa en ny blogg också. Min kära storebror skulle hjälpa mig med länkarna och han sa att det tar längre tid att leta felet än att göra om allt. Så jag tog bort allt, MEN felet var fortfarande kvar. Sen säger han att jag får skaffa en ny blogg, så jag tog bort den jag hade, sen fick jag panik, för då trodde jag inte att jag kunde få en ny osv. Men han fixade det åt mig varjefall. Så jag ska fixa mer med bloggen imorgon, ska gå och sova nu.

Har även kopierat alla inlägg från förra bloggen, alltså den jag skaffade igår, därför är kommentarerna borta och tiden när jag publicerade inläggen nästan samma. :P
Men det är väl sånt som händer? De händer varjefall mig.

Lars är fortfarande vaken också, så jag får prata med han en sväng innan jag lägger mig. Har inte pratat med han så mycket sen han kom hem. Har bara sutte som en jävla zombi framför datorn ikväll, eller hela dagen!!! Så jag känner att jag har "träsmak i baken". ;) Haha!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig och gosa med hjärtat!<3

BTW, Gunther om du läser de här, så kom ihåg att du ska göra min header imorgon. Som kompensation för att du inte kommer och hälsar på mig!!!!!!!!!

Imorgon ska jag på Ikea också med Robert, tror jag skrev det i ett tidigare inlägg men det gör inget att de kommer upp igen. Vi åkter varjefall vid 14:00 ungefär. :) Och åker väl inte hem för ens dom stänger! Så det blir inte att jag umgås med Lars imorgon heller så mycket. :(

Jag tror jag har blivit nykär i Lars igen. Jag vet att vi inte varit tillsammas så länge men eftersom vi flyttade ihop så snabbt och kom in i varandras vardag så försvann de dära "nykära" fort. Men det har kommit tillbaka :D och det är bara mysigt. Men när vi bråkar eller blir oense om nått så försvinner de dära "nykära"  för stunden,men kommer tillbaka. :D


Hjälp!



Nu har jag suttit och skrivit koder och vad fan allt heter nästan hela dagen, ändå är det lite kvar att göra. T.ex som Eva skrev i en kommentar, om man klickar på ett speciellt skrivet inlägg i menyn så hamnar man på att skriva en kommentar.. HUR fixar man det? Jag vill ju att det ska länka till själva inlägget!!? Hjälp!!

Eva, du sa att den "bloggsida" som du använde var enkel, den är skit svår om man ska jämföra med det jag hade innan.. Mycket krångligare! Men finare!
Ja, jag såg ip adresserna. :)

OS


Jag får ont i huvudet av alla koder och sånt, ,men nu har jag fått en någolunda blogg varjefall. :)
För en stund sen så kom Ola hit och då kollade jag vad klockan var, den var ju halv 5. Så det blev ingen teori för mig den här gången. Undra just om jag glömde tiden medvetet?

Lars kommer väl hem snart, hoppas jag. Vad ska jag laga för mat?

Är det bara för att jag bytt blogg som det känns konstigt, det känns inte som att det är min blogg, och jag vet knappt vad jag ska skriva.

Btw så pratade vi lite om OS igår hos Eva, och jag sökte på lite bilder på internet och hittade den här



Är det någon som tittar på OS, själv tittar jsg inte alls!

Tokig


Jag blir riktigt tokig, nu har jag ju fått upp reklmen, de ser inte snyggt ut men ändå. Nu försöker jag mig på att göra om hela sidan så den blir mer personlig, är det någon som kan hjälpa mig? Jag försöker få upp en bakgrundsbild, och vist de går bra, men det blir ändå inte som jag vill, så egentligen går de inte så bra..

Lars undrade om jag skulle flytta över de gammla inläggen från förra bloggen hit, fast jag vet inte. Tror inte det. Som jag skriver blir det ganska fort några inlägg ändå. Får jag väl hoppas. :)

Idag ska jag på teori lektion, halv 5. Längtar inte dit, de känns som om att jag hellre vill sitta hemma idag. Men det är ju bra att ha körkort tills lilla bebben kommer :D så jag inte är alldeles fast.

Ne nu ska jag fortsätta med att försöka mig på att ändra utseende helt på bloggen. Önska mig lycka till!

Puss<3

Lars <3


Jag har varit över hos gullungarna tills nu, ska gå över igen lite senare och kolla till dom en sista gång :)
Sookie har precis fått sin mat, ska gå ut med henne snart också. :) Ska bara låta maten smälta lite först. :P

Imorgon ska jag till Ikea med Robert. :) Undra vad jag ska handla? Barn saker ska jag kolla på varjefall!!

Stackars Lars som måste jobba. Vi lägger oss så sent så han hinner inte sova nå mycket. :( Igår tykte jag riktigt synd om honom. Ikväll ska jag låta han sova. ;)
Jag såg att min reklam har kommit fram nu, och då kom jag ju på att det skulle ta några timmar innan de fungerade..... Bra de varjefall, kommer att få upp mer reklam snart också, jag hoppas på det varjefall. :D

Ne nu ska jag gå ut med Sookan lookan. Sen vet ja inte vad jag ska göra. Sitta framför daton. Säkert.

Hej<3

Kort


Jag skriver bara att snabbt inlägg, ska gå över till grannen nu. Blir väl där ett litet tag. :) kommer tillbaka senare :)

Reklam?


Än så länge fattar jag inget, jag försöker få upp reklam på bloggen men aa jag fattar inte. Måste jag vänta på att nån vill lägga upp sin reklam eller hur fan gör man? Allt de här är så komplicerat, varjefall för mig. :/ Haha.

Undra just om jag kommer tycka den här bloggen är bättre, jag hoppas det, för jag vill ha reklam på bloggen så jag kan få lite pengar. Är det någon som vill vara snäll och tala om för mig hur jag ska göra? För jag fattar nada.
Lars har ju gått och lagt sig, stackarn han ska upp och jobba imorgon. Fast nån måste ju göra det också.
Men han får hjälpa mig när han kommer hem imorgon om jag inte listat ut det själv innan dess. Men de tvivlar jag på.

På dagen hinner ja inte sitta så mycket vid datorn heller, ska över till grannen och kolla till deras barn en sväng också. Gå över och äta gratis frukost/lunch. Haha, ne men dom ska vara själva hemma imorgon så jag ska över och kolla till dom bara. Söt ungarna där! :)

Ne nu tror jag faktiskt att jag måste ta en paus och gå och lägga mig, jag försöker ju vända på dygnet så jag är vaken när Lars är vaken, typ.
De går inge bra. :P Menmen.
Sov gott på er alla<3


Min nya blogg.


Jag har en annan blogg, som det går bra för. Jag skriver om allt. Mest bråk kanske. Mellan mig och min sambo. :P
Varför jag skaffar en ny blogg är för att jag är less den andra, och för att det inte går att ha reklam på den. SÅ om ja får med mig mina läsare hit så skulle det vara perfekt!!

Jag borde egentligen gå och lägga mig men jag måste förstå hur den här sidan fungerar. :P Bloggagratis.se är rätt så enkel om man ska jämföra med den här. Haha!


testing testing 123

testing

Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0